推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 以為執到吃個餐,原來天早有定數。

回復 25# 的帖子

昨晚我在旁邊那間酒店找到個168CM, 2,6,8制的 36C囡囡,出來做了第四天。說過了國慶就回去了。有吃要襯早了!

現在想起都會硬!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 18:07 發表
昨晚我在旁邊那間酒店找到個168CM, 2,6,8制的 36C囡囡,出來做了第四天。說過了國慶就回去了。有吃要襯早了!

現在想起都會硬!
就系你吃的那個?  為什麼她不upgrade 自己做3811? 168,而家163都當model 啊

相關搜索目錄: 酒店
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-9-23 18:09 發表

就系你吃的那個?  為什麼她不upgrade 自己做3811? 168,而家163都當model 啊
我當然唔告訴她喇!貴了不是我也要多給300?除非我 lum 她唔好做。早點回家。然後,叫她出來打工,做正經工,然後我私有化!($1,000 / month 批發價那種)哈哈!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 17:24 發表

你不是前晚在東味吃到好野嗎?人生不如意事,十常八九,你好的事,兩晚中有一晚是好的。以經是超額完成喇!
无问题啦。。不喜欢也没弹或再叫其他女女或叫她早走。。妈咪见我不带女就已经了解。马上带翻个靓女上房。。粗粗地又食一餐。。 。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-9-23 17:34 發表

老實講,同柴爺食條東星都一千幾百,你果D百幾斤重 tim   
听晚就约好个粗壮西安。。一百二十斤。。八百块。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-9-23 17:35 發表
一定有,不過你不斷更新,不斷delete。。。。
无啦。。小弟女票龄短。。只三四年。。又比较专一。。食用过既其实系好少。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-23 17:45 發表
我粗算過,我都有"千人斬"了!
我才百人斩。。 。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-9-23 19:59 發表

我才百人斩。。 。。。。
你一個星期上三件,一年都一百件喇!你後來居上得很快啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-26 13:53 發表

你一個星期上三件,一年都一百件喇!你後來居上得很快啊!
都系跟著师兄搵食蔗。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-9-26 14:56 發表

都系跟著师兄搵食蔗。。。
是你搵食,囡囡食"蔗"!

7-siu really has good stamina, good taste n good action! I really admire!

有個卜街把我這個帖告訴了B小姐。B小姐还把这个卜街的名字告诉了我。请各位自重!要我开口吊就无瘾了吧!

这个人物以前常常和我,大海等一齐去朱古力厂的!

把我们的帖拿去做人情是沟不到囡的。要沟囡我可怕以开班授课!不要如此贱格!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-29 01:12 AM 發表
有個卜街把我這個帖告訴了B小姐。B小姐还把这个卜街的名字告诉了我。请各位自重!要我开口吊就无瘾了吧!

这个人物以前常常和我,大海等一齐 ...
快喲開名啦,估估吓..好易搞錯架!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

战友们应该是同一阵线的,点可以同D女爆战友既野呢!

之前西门兄话女女问他是不是在什么网写野、吴知系咪都系呢位师兄爆既呢!

Tum女咪送苹果4,送钱,送楼咯,爆兄弟料无用既!

Me too, I am 百人斩。。 。。。。 my MSN group nickname also is 百人斩  

who's that guy ?stay on the  doing this no use ga , brother should stay on the same line !

引用:
原帖由 AINY 於 2011-9-29 18:06 發表
战友们应该是同一阵线的,点可以同D女爆战友既野呢!

之前西门兄话女女问他是不是在什么网写野、吴知系咪都系呢位师兄爆既 ...
所以我咪而家好怕寫野囉。。。
祗係間唔中答下嘴。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-29 16:12 發表

这个人物以前常常和我,大海等一齐 ...
我識唔識嫁?

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-9-29 17:10 發表

快喲開名啦,估估吓..好易搞錯架!!!!
仲使估....一定系你啦

definitely not me la !

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-9-29 04:24 AM 發表

仲使估....一定系你啦
我從來唔玩QQ..係你定係我呀!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-9-30 03:14 發表

我從來唔玩QQ..係你定係我呀!!!!
串我的那個不是QQ的,是當面和B小姐說的!B小姐發信息問我!我炸聽不明白!我會PM你們是誰!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-30 13:28 發表 串我的那個不是QQ的,是當面和B小姐說的!B小姐發信息問我!我炸聽不明白!我會PM你們是誰!
唉,都唔明呢啲人係乜心態!至欖憎呢種「是非當人情」嘅人渣!
啲野響度大家講就當吹水,唔代表可以周圍唱,尤其係當時人!
之前都有過所謂兄弟咁做,而家同佢連friend都冇得做!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2011-9-30 14:00 發表
唉,都唔明呢啲人係乜心態!至欖憎呢種「是非當人情」嘅人渣!
啲野響度大家講就當吹水,唔代表可以周圍唱,尤其係當時人!
之前都有過所謂兄弟咁做,而家同佢連friend都冇得做!
絕對認同!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-30 13:28 發表

串我的那個不是QQ的,是當面和B小姐說的!B小姐發信息問我!我炸聽不明白!我會PM你們是誰!
我反而想知 b小姐是你那一位後宮? 太多了。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。