推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

污糟貓 ~

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-8 08:25 發表

早操時間 .......

.

第一式 ....火燒後欄

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-8 08:26 發表

早操時間 .......

.

第一式 ....火燒後欄

第二式......打到賴屎...

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-8 08:30 發表

第二式......打到賴屎...
第三式........插你屎眼...

此招於清晨由本醫師發功有助被插者舒筋活絡,行氣活血,能打通任督二脈..防真氣逆轉..

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-8 08:37 發表

第三式........插你屎眼...

此招於清晨由本醫師發功有助被插者舒筋活絡,行氣活血,能打通任督二脈..防真氣逆轉..
開工前痴孖b時間完結 ..........

打柴喇..

仍舊睡不好...

半夜有聲會醒....

想多了.....

原來已成了烙印...

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-16 17:10 發表
仍舊睡不好...

半夜有聲會醒....

想多了.....

原來已成了烙印...
但係冇可能晚晚飲唔飲就訓唔著架 !

真的想多了...

閒閒地仲有幾廿年要過...

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-16 17:50 發表
真的想多了...

閒閒地仲有幾廿年要過...
唔該俾六個U把我..

15號是你生日,
咁,又一年喇.

可能想得太多..思緒混亂心境唔得平靜,
唔夠訓真係會出現幻覺..

相信我可以做既係好好咁過我既生活,
我會懷念你,不用擔心我..
報夢就唔該講條六合彩..

呢期多寶發呀..

忙到9彩,今年第一次 login,Happy New Year!
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 SIG 於 2007-1-17 16:53 發表
忙到9彩,今年第一次 login,Happy New Year!
新年快樂 !!

又黎啦

從此以後 無憂無求
故事平淡但當中有你 已經足夠

引用:
原帖由 sky 於 2007-1-17 22:45 發表
又黎啦

....BUT 想暈...

重複犯錯

歌手:古巨基 | 作曲:陳輝陽@好好笑
填詞:林夕 | 編曲:陳輝陽@好好笑

不知你 難過寂寞
聽到你說 毫不快樂
令我想 我這一生
往後娛樂 亦難快樂

如若我還尊重愛情
無謂問那次飛關島暢泳
其實你 找不到任何的高興

也許跟我吃喝進睡
會一生都使你有陰影 但求要逃命
彷彿以往接吻過程無異於吻過路人
所以細雪無聲

*突然之間很喜歡你恨我
 我從未愛到 要生生死死那麼多
 結束感情最悲壯結果
 原來似 以掌心撲火

未算得到 偏得到你是哪位錯
 難道你我以相戀失戀去切磋
 會令情侶受苦已是愛
 但我答應我永不要重複犯錯*

最慘戀愛會有過程
到沙灘多一次看星星 亦難以償命
當初與你有過愛情
同樣一吻有任何反應 已結成冰

如若我還尊重愛情
我會放棄了呼吸般鎮定
唯望你 吻別時做回些反應
沒有感情不怨命

REPEAT*

回味過去每一吻
真切得 於嘴邊掠過
你的內心竟在避我

相關搜索目錄: 娛樂

好眼訓呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-19 08:47 發表
好眼訓呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
熊貓眼呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :burst::burst::burst::burst::burst::burst::burst::burst:

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-19 08:48 發表

熊貓眼呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
傻婆呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :burst::burst::burst::burst::burst::burst:

終須有日龍穿鳯

下舖輸到衭穿loan  

月中檢討

野未做
書未溫
屋未執
地未拖
肥未減
錢未洗...

飲鱁s唔渣車岩既,

不過,坐車都唔好喇.

禽晚,'中'著鬆手差d飛落地.

咁,珖e斷手就一世架喇.

感想 : 其實真的一點都不想再見到你 :bird::bird::bird::bird::bird::bird::bird:

分得再肉酸的,再見時也心存感激慰問關心,重聚開心飲啖酒

但你真係好乞我憎
小妹人生中的一個污點 

物以類聚

同腮骨突過胸溝通到既果然都係奇人一個

獅 子 座 ★ 23/7-22/8
外 在 狀 況 混 亂 , 你 卻 能 保 持 心 境 平 靜 , 凡 事 不 妨 我 行 我 素 , 免 受 他 人 影 響 。

準!!!
等出糧咋...柄埋穩陣..!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。