推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

149 123456
發新話題

[建議] 野外露出

引用:
原帖由 THREEPMAN 於 2012-4-20 18:16 發表
野外露出好好玩,但地點真難搵
近來都搵緊
非郊野公園地區有無推介?

引用:
原帖由 THREEPMAN 於 2012-4-20 18:25 發表

多人又唔得.冇人又唔好玩....幾煩

重點真係無人就唔好玩
所以去香港城市地帶嘅公園多
但九龍公園已經黃咗

我之前去大角咀旺角交界有個
但比較多人
九龍仔同埋city附近有幾個都ok
但走就有啲唔就腳
有無其他心水?

引用:
原帖由 THREEPMAN 於 2012-4-20 18:33 發表

你好勁喎,咁多地方試過
你又分享下

引用:
原帖由 THREEPMAN 於 2012-4-20 18:36 發表

通常都係唱下K咁架咋

唔係話邊個勁啲邊個唔勁
玩法其實唔同
各有刺激
喺人群中唔著under/開震蛋真係好玩到死

引用:
原帖由 THREEPMAN 於 2012-4-20 18:44 發表

買過旦旦,但未用過已經壊了
其實遙控蛋本身係好易壞
有時忽發奇想幾時有用藍芽嘅蛋
哈哈

引用:
原帖由 THREEPMAN 於 2012-4-20 18:50 發表

同埋好大聲..........
MSN了你
收唔到喎
可以pm你msn比我嗎?
而家msn好似要相方互加
我msn係stealeater@hotmail.com

回復 138# 的帖子

師兄可否Add你傾下

回復 129# 的帖子

引用:
原帖由 一條741 於 2012-4-21 21:02 發表
我係屯門公園、黄金海岸、湖蝶灣、中間道公園平台玩過露出,都ok架、、
中間道公園平台??
ok喎

回復 142# 的帖子

very good thanks for your sharing

回復 140# 的帖子

Hi 一條係lee 度都撞到您?  我係叫女奴在餐廳露比您睇果個呀

引用:
原帖由 一條741 於 2012-4-21 21:02 發表
我係屯門公園、黄金海岸、湖蝶灣、中間道公園平台玩過露出,都ok架、、
我都住呢度附近

引用:
原帖由 fanurse 於 2012-4-22 12:53 發表

我有, 獻醜了:
(老婆未肯鷁饇, 唯有設局令她走光!)

She very Sex, God Good,

引用:
原帖由 fanurse 於 2012-4-22 12:53 發表

我有, 獻醜了:
(老婆未肯鷁饇, 唯有設局令她走光!)

好嘢嚟噃!

149 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。