推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

30 12
發新話題

[上樓骨] $200 不如轉戰樓上骨

$200 不如轉戰樓上骨

考慮到加tips後樓上spa的性價比大覆下降, 股市又全無起色  , 最近重新體驗樓上骨; 愛田由兄及lm兄不見縱影, 我從友台得到些資料後, 這個多月來, 試了三個, 跟各位師兄報告一下。

先來個總結: 要骨技出眾, 不用妄想是雙十年華; 三十出頭的, 最多做到中力但位準; 大力嘅, 多數唔係36-24-36, 而係38-32-38左右啦

發利 +: 你可以話佢串串地, 不過真係要尊重佢的技術; 佢甚至會同你講, 佢唔想出火; 不過, 真係揼得好好, 我都寧願俾足90分鐘佢揼; 開背嗰下以為入錯房, 點知愈揼愈有, 令我諗起以前龍泉匯嘅師傅, 功夫好仔細, 最後, 同去大場一樣, 90分鐘係唔夠嘅; 幾好傾, 爽快。

福樂 小雨: 小雨雨不小 ; 據說不容易找到她, 見面後才知她休息了兩個星期, 最近一星期才上三日班。重化妝, 說不出年齡, 我想有三十, 總結的中段是說她, 但佢皮膚好柔滑, 說廿七八也可以, 可能; 身材很好, b, 不設c!
因為我要大力些, 她用很多手肘, 但位很準, 手法有些特別, 不懂說明, 感覺上好像從45度斜斜地銳入個穴位, 很酸, 很舒服; 另外, 她特別強項是頸到頭, 按完後, 個頭好似輕咗; 當晚十分好瞓

福樂 婷婷: 山東人, 一睇就知, 好大件; 大力神, 真係好大力, 甚至太大力, d位俾佢推爆咗微血管, 有少少紅點出現, 痛咗三四日;  由開始到完結, 力一d都無減過, 重同我講, 佢未出力; d位都好準, 如果要大捶手, 自問皮堅肉厚, 佢係你要搵嘅人。

以上都係$400有基本嘢, $500可以多d

相關搜索目錄: 化妝
本帖最近評分記錄
  • 肥P仔 體力 +50 用心報告 2011-11-4 22:23
  • 肥P仔 威望 +50 用心報告 2011-11-4 22:23
  • 肥P仔 金錢 +50 用心報告 2011-11-4 22:23
  • @man 體力 +10 多謝分享 2011-10-1 12:38
  • @man 威望 +10 多謝分享 2011-10-1 12:38
  • @man 金錢 +10 多謝分享 2011-10-1 12:38
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2011-10-1 00:15
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2011-10-1 00:15
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2011-10-1 00:15

It is informative & nice alternative to somebody who does not feel worth for paying $200 tips.

To me, I have been exploring else regions like Prince Edward, Mongkok & Jordon and there are some acceptable places around even though not remarkable.
Moreover, some 樓上spa still accepting $100 at TST for the time being but it may not last long.

謝謝師兄報告!
好詳細, 最愛就係呢種咁有用既REPORT!!

Thanks for the good reports!

The report is great and informative.
Thanks very much.
Have a nice weekend.

+200相對已經可以有更多回報,精明消費者都識揀啦

睇落都不錯, 真的今个月都末開齋,

就揾個虎狼年華, 技師按吓先 ..

好正及精準的報告

I also went to spa in Prince Edward and Mongkok and sometimes will miss TST places but these places are good alternatives, provided you don't mind walk around 141!

相關搜索目錄: SPA

回復 1# 的帖子

謝謝師兄報告!

多謝 Redtshirt 既報告, 而且, 資料亦十分齊全, 方便尋找, 令到大家可以交流一下!

相起近期有D祗有過程, 一切資料欠缺, 而 PM 又完全無影既, 真係黎得實在好多.

I took too much info from here and am happy to contribute some.

引用:
原帖由 ding 於 2011-10-1 14:35 發表
謝謝師兄報告!
好詳細, 最愛就係呢種咁有用既REPORT!!
X2...informative and trustworthy!

謝謝師兄報告!

TST $200 tips 都未係最過份...
有次去開 TST ...見到永利大廈有間似正骨...
就去按下正骨啦....
按頭過大半個鐘都正正常常...
按大脾都會推到好上...間中碰到袋底...(之前按開正骨間中都會...)
無幾個事頭婆走左入黎問我 : "個女女手骨得唔得呀??"
我答 : "幾好啦"
佢話 "幫你打埋飛機丫? 包你好舒服"
我答 "依家都好舒服啦,唔使喇"
佢話 "好平咋, 加 $400 就可以,好好服侍架"
我話 "加$400 咁貴?? 我去第2度仲埋都得啦"
佢話 "我呢個場全部陀地,係收呢個價錢"
我話 " 真係唔使喇, 我想按正骨,你可以問下你個技師,我有無攪過佢??"
佢就有 D 火 "咁 $200  啦, 淨係同你打出黎"
我緊持 " 真係唔使,同埋唔該你出返去啦"
佢就同個技師講 " 好能好同佢打飛機"
之後就好大力咁關門.....

個技師同細細聲我講 "呢個場係咁, 做開遊客生意, 唔好意思"

真係火到我丫....想按正骨都會咁

What a terrible experience! and please name it if possible.

I think those shops in TST has gone to another stage and target to high end customers. Me, a poor but smart customer, decided not to be a sheep anymore. Paid $200 but still gave me black face.
引用:
原帖由 devil1978 於 2011-11-3 10:41 發表
TST $200 tips 都未係最過份...
有次去開 TST ...見到永利大廈有間似正骨...
就去按下正骨啦....
按頭過大半個鐘都正正常常...
按大脾都會推到好上...間中碰到袋底...(之前按開正骨間中都會...)
無幾個事頭婆走 ...

I think if you want young girl to talk and do some flirting. These spas are still good place.  I'd looking for good massage, only disappointment left

回復 15# 的帖子

Are you talking KimbXXrly Spa ?

相關搜索目錄: SPA

回復 19# 的帖子

I guess is the one on the 5th floor

Thanks ching, 報告簡而精

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-11-3 14:54 發表
I guess is the one on the 5th floor
Rxxxxxw?

最近亦找了發利的依依,樣子不錯,身才嬌小而十分豐滿,點都忍唔隹手多,30多歲,只有ab餐,骨技又係一流;梅花間竹的話,佢同+敏會係我嘅選擇;不過我仲想去漢口阿䝨試多次;又想去俾YLK樂兒做下

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-11-4 06:09 發表

Rxxxxxw?
Bingo C Hing, I was told by some ex-BGs sharing the similar information......

I've been there several times with normal tips according to my limited experience. And I do feel that the boss is a bit too aggressive to some customers. Furthermore, I found no attractive BG lately hence no point to revisit there the time being. Anyway, it is a shame if she really did it.

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。