推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

49 12
發新話題

[原創] 革命。救国

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-11 15:01 發表

慢慢我講你知二虎的猛料故事   
甘二虎吴系七公啦。。以为拒系其一添。。见拒成日禽羊。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-10-11 15:59 發表

甘二虎吴系七公啦。。以为拒系其一添。。见拒成日禽羊。。。
擒"陽"?七仔唔係 gay 嫁!

半X....好似有女跳了.................

引用:
原帖由 gcqb 於 2011-10-11 16:09 發表
跳了什麼?跳樓?跳舞?跳灰?

相關搜索目錄: 跳舞

跳槽的最多。。跳草裙舞的也不少。。艳舞的也有。。

上星期...................跳樓?

引用:
原帖由 gcqb 於 2011-10-11 16:19 發表
上星期...................跳樓?
我地去玩蔗。。。。。。。。。

一個女半X經理跳了!最慘係DJ.....

引用:
原帖由 gcqb 於 2011-10-11 16:30 發表
一個女半X經理跳了!最慘係DJ.....
唔通跳落去壓親個DJ?????

師兄,可否說清楚一點?

引用:
原帖由 AINY 於 2011-10-11 16:20 發表

那里都有人跳楼既啦。。无麦好大惊少怪丫。。又吴系去搵跳楼果个。。

聽野蠻講上個月曼哈頓島跳在個一大一細

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-11 16:51 發表

聽野蠻講上個月曼哈頓島跳在個一大一細  
這單我也聽人說過。但關我鬼事咩!我們是去嫖,她們要跳就隨她們吧!我我們又沒拖沒欠!

吴使惊。。。。。。。。

百年前
革命先烈拋頭顱   灑熱血
才能推翻滿清

百年後
子孫們   流精不留情的去救國
幫助失學的少女們
享受魚水之歡

呵呵
真是每個時代
都有不同的使命啊  

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-10 18:03 發表

由3樓跳下來那個啊!
唔想講。都提番下。。。
小妹妹。。當日甘高跳落去。。。不為感情,亦唔係自殺。。係形勢所逼。。。

引用:
原帖由 gcqb 於 2011-10-11 16:09 發表
唔係女, 係經理(媽咪)....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-11 07:07 PM 發表

唔係女, 係經理(媽咪)....
兩个訊息..DJ發的...是..有什麽好怕啊!!係又不認識...........

媽咪發的....电話說不清楚...等你明天來我再講給你听吧!!!没事.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-11 20:58 發表

唔想講。都提番下。。。
小妹妹。。當日甘高跳落去。。。不為感情,亦唔係自殺。。係形勢所逼。。。
阿媽唔俾佢見你,鎖住!佢跳樓去搵你!?

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-12 13:51 發表

阿媽唔俾佢見你,鎖住!佢跳樓去搵你!?
當然唔係啦。。。内情幾複雜下。。。
我好似同你講過。。不過下次見到再同你講。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-12 18:42 發表

當然唔係啦。。。内情幾複雜下。。。
我好似同你講過。。不過下次見到再同你講。。。
你說過了。我只是笑笑你吧了!

各位Ching们,可否帮忙加点分,我连发几贴还是中级。。。
本帖最近評分記錄
  • simonkok 體力 +20 快d寫多d報告啦。。。 2011-10-13 18:17
  • simonkok 威望 +20 快d寫多d報告啦。。。 2011-10-13 18:17
  • simonkok 金錢 +20 快d寫多d報告啦。。。 2011-10-13 18:17

引用:
原帖由 geswat 於 2011-10-13 14:33 發表
你寫兩三個新帖就夠數喇!個個星期都出動,就是不出帖!

引用:
原帖由 geswat 於 2011-10-13 14:33 發表
写多几个贴就得既啦。。

回復 47# 的帖子

就是嘛!到寫一個帖20分,回一個帖才2分!寫一個頂10個喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-13 13:12 發表

你說過了。我只是笑笑你吧了!
小妹妹真係有d故事。。。有機會講下你聽。。。

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。