推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] 全能天后的下場

[quote]原帖由 wc130frankie 於 2011-10-22 01:12 發表
aideaids你朋友之前話金多港有愛之現在有冇事

很久無聯絡........朋友嘅朋友,,,,但之前係金X玩過.....!之後才去KDG..!接受心理輔導,不用吃藥(體內病毒達某數量..才開始服藥...!但一開始吃就要終身吃........!..最後佢話轉戰大陸......... ....

引用:
原帖由 wc130frankie 於 2011-10-22 01:12 發表 aideaids你朋友之前話金多港有愛之現在有冇事
港人一般嘅通病,就係失憶...

去玩就做足安全,咪等有啲友仔屎忽痕走出嚟寫幾下又話驚....定期留意下新聞,愛滋病確診係要公報嘅,咪人講你又信....

去完鳳城首個入房囡樣靚波大可惜矮第二三個就又老又瘦最後做了X奇波大樣正奇倫臂高大隻妹重形車牌超深毒龍環保

引用:
原帖由 WongWaiMing 於 2011-10-22 18:39 發表 去完鳳城首個入房囡樣靚波大可惜矮第二三個就又老又瘦最後做了X奇波大樣正奇倫臂高大隻妹重形車牌超深毒龍環保
咁咪啱曬你,你最鍾意鑽完再車家嘛....

回復 29# 的帖子

而家仲環保

精虫上腦無法自拔本來想用套但條囡叫我唔洗佢又唔用KY有開山作石的感覺D泉水慢慢滲出好撚爽臨走重要泥個骨拜潔時

回復 28# 的帖子

呢位師兄講得o岩, 有見地....
有人中左HIV, 任何醫生一定要report上CHP, 除非佢唔響香港驗或者自己用kit驗...
CHP會用流行病學方法追查, 一定唔會放過間場, 因為一旦爆發又比傳媒踢爆, 周局長都要落台(好似SARS阿楊總)....
而且中左HIV, 係唔一定會有AIDS...仲有陰道性交係男傳女易過女傳男好多, 仲有一次中標機會低. 但我一向唔推薦環保, 唔解釋o甘多.
但記住, 後門中出就唔係o甘講, 個risk同共用針筒take野差唔多....記得過膠!

回復 2# 的帖子

多數都係...但以前佢係唔環保....

引用:
原帖由 bigdickknight 於 2011-10-23 12:24 發表 呢位師兄講得o岩, 有見地....有人中左HIV, 任何醫生一定要report上CHP, 除非佢唔響香港驗或者自己用kit驗...CHP會用流行病學方法追查, 一定唔會放過間場, 因為一旦爆發又比傳媒踢爆, 周局長都要落台(好似SARS阿楊 ...
師兄,你講愛滋女傳男係好困難?另外肚交比陰道交容易感染?

引用:
原帖由 aidsaids 於 2011-10-19 20:15 發表 若小姐放大假,..一般是做電療或冷凍...若長時間關電話,取消手機號,失踪那可能有不尋常事件發生..........最近一間有早餐時段的場,也有幾個新+舊囡,中招,一個一邊上班,一邊醫治中...另一個回鄉等死....旺角 ...
大鑊,上一兩月前試左kdg#35.想找她再聚,可惜keeper叫我忘記佢,話失踪左。驚驚

相關搜索目錄: 手機

回復 33# 的帖子

中左hiv或aids在官員的角度系好小事根本不用呈報亦不會掃場因為系意料中事

如果正苦關心市民健康早就立法規管環保業啦

回復 35# 的帖子

唔係女傳男好難, 係比男傳女低.
肛交一定比陰道性交高風險....
早幾年拍四仔Lara Roxx, 就係比人兩碌屌屎眼中招....

不過都係過膠好...你又知條女唔係道姑? 你又知佢唔係下下肛門中出?

HIV / AIDS 是傳染病,吾阻止病人去散播病毒,會死好多人。你咁講已經有問題啦

回復 37# 的帖子

HIV / AIDS 是傳染病,吾阻止病人去散播病毒,會死好多人。你咁講已經有問題啦

回復 40# 的帖子

不是小弟講野有問題係官員縱容環保至有問題

其實我都是指壓的常客,其實都沒有那麼多的5味場,(5味場都分做3味定5味,可問keeper)其餘大部份都是3味場。X城我都是熟客,我也差不多試過好多個,好似都是3味,可能我唔靚仔掛,如果靚仔的話可能10味都行啦,,,,, 開名個幾個我也有是過,女女也沒有表示要5味,【他們也有搵食的方式】但是我就最喜歡安全啦,,,,記得帶套,玩得開心

首先我表明身份,我是1X8論壇的版主。昨日和今日都有1X8的會員向我報告這裡這個主題對他們的困擾,不知aids君所言是否屬實,所以我才來看看。看完之後,後覺部份報導失實,同時其中疑點甚多,加上aids君也指責鳳城落廣告的網有版主、分身寫大量廣告式報告,據我所知,鳳城只在1X8網上落廣告,即是指我和其他版主和會員,實在不得不發帖澄清。
1.我細看這主題的每個帖,aids君應該是反對環保中出,我也很讚同,因為環保中出比帶袋做容易傳播性病。在第25帖,aids君卻這樣寫:

.....美琪係長駐女(住鳳城宿舍...),,有一次找yuki(退役)M,,keeper就彈佢過來,,話一樣,咁就瀨...!正如你見,波皺,肚皮皺....!冲凉比佢冼咗入去,縮都縮唔切....佢話唔緊要....上到床磨多兩下入咗一半..                              ...都係彈起身過膠..費事又驚3個月...!可能當時鳳城有幾件皇牌..競爭激烈...佢睇人做...你可試下同佢磨幾嘢,睇佢反應....!3味場女唔會主動同你環保....同其她女傾開,...除美琪...另外4-5個女都可以XX......但安全為上,,,過膠啦!,,.........佩兒,又係爭啲入曬....!最後有過膠...........[本帖最後由 aidsaids 2011-10-22 13:55 編輯]

文中明顯提過試了幾個囡囡,應該唔只去過一次啦。咁講,
aids君應是鳳城常客,既然aids君指鳳城多環保中出女,叫人唔好去,為甚麼aids君卻偏向虎山行?我也就是否提供環保中出之事問了鳳城幾個負責人,他們全部說公司絕不提供環保中出,亦有在聘請囡囡時向她們說清楚服務範圍。至於有部份囡囡是金多港過場,這是有其事,但只佔總人數的少數,不足10%。而金多港也分開保環與帶袋囡囡的,不能說金多港出黎一定是環保女。正如這裡也有會員上去找所謂環保女,結果都係要帶袋的。 不過,我不能100%肯定囡囡關門後點做,可能有客高價利誘都未定,這點就難控制,但點估,囡囡都唔會出動打真軍的,有乜好處呢?

2.aids君在第12帖說 :有關幾個版主輪流試鐘+大量分身寫手.

這是絕對歪曲事實,我身為當事人,絕對比
aids君清楚。版主並不是免費試鐘。我做左1X8網版主幾年,一向力求公正,不容許指壓版有寫手報告。aids君不知實情就不應胡亂指控。如果這裡的會員有興趣找尋真相,歡迎去1X8論壇觀看指壓版的報告,如有發實失實,希望指正,我會處分遣例的會員。以1x8網有幾千個活躍會員,一個月出60-70報告並不算多。大家可以看看,每個報告,每個會員的文筆,絕不是幾個人包辦用分身所寫的。還有1X8網所收的廣告費只是數百元一個囡囡,如何有錢請我們幾個版主,我地全部是義務性質,只是喜歡交朋友,免費為會員服務,提供一個平台給會員交流和與指壓場溝通,希望大家玩得開心。如果要收錢,一個報告收$500到唔得了,一個月60-70個報告咪要支出$30000-$35000,重貴過1X8網的廣告費,你話邊有人做咁既生意。

3.aids君話好多囡囡都中招,不知資料何來,既然aids君力勸人唔好去幫襯,自己應該唔會去幫襯,冇可能知道這些所謂。而且硬指囡囡放假就是去醫病更加不合理。大家都放過假,唔通個個都去醫病?至於放長假及改埋電話就話必定出事有病等死更加嚇人,囡囡如果退役從良,改電話絕對合理。我真的不明aids君的推斷是用甚麼羅揖的。

4.我唯一認同 aids君就是不要環保中出,這樣會大大增加傳播性病的風險。大家無謂搏咁盡,帶袋咪一樣咁好玩。同時就算帶袋也不是100%冇風險,只是風險比不帶袋低好多好多。大家要有心理準備有少少機會中招。但係有乜野係冇風險,就算去食飯,都耐唔中有報導有人食物中毒,有時對於風險低的事,就唔驚咁多,自己平衡享樂與風險啦。小心係應該,但又唔使太驚青。講真,就算唔係指壓女,一樓一女,酒店女,club女咪一樣有機會中招及傳播給人客。就算女友,又有幾多個係處女,只要有過性交就有機會被傳染,現在香港和大陸都好性開放,朋友間的性行為好普通,唔係歡場女仔亦有機會帶菌。至於玩指壓中招的機會有幾高,又大唔大鑊?以我做左31X8版主,一共有3個會員說中左招,兩個是真實個案,但不是大鑊,只是尿道炎,食藥就好番。一個可能是玩野流料,因為該會員只是不停問某囡囡有冇病,自己又唔講,反覆問左個幾月就失蹤了。不過應該還有部份冇上報的。但以在1X8網有廣告的幾個場,估計這幾年會有幾十萬宗性交易,中招率自己計了。

其實我也望過這裡其他人的帖,都好正常,只是aids君的帖有些問題。 如有得罪,請原諒,如果想交多些朋友,請過來交流。我在那邊做版主,實在不適合經常來這裡發帖。謝謝!

相關搜索目錄: 廣告 酒店

引用:
原帖由 ballballlover 於 2011-10-27 00:02 發表
首先我表明身份,我是1X8論壇的版主。昨日和今日都有1X8的會員向我報告這裡這個主題對他們的困擾,不知aids君所言是否屬實,所以我才來看看。看完之後,後覺部份報導失實,同時其中疑點甚多,加上aids君也指責鳳城落 ...
我本來都唔來呢版, 因為又唔關我事, 呢d場又唔係我杯茶, 不過咁橋經過, 睇唔過睇要講兩聲

師兄你主動講你係果面既版主, 咁你可否講埋呢面你有冇其他戶口?
如果有名字又是什麼?

另外特別"溫馨"提示另一位, 神又係, 鬼又係佢既"網友", 唔踢爆你唔好以為呢處無人管
真話可以講, 私仇唔該你自己去佢個場攪掂佢, 唔好影響xocat其他網友.

相關搜索目錄:
無論是愛與被愛,也是串步難行

說得好, 非常同意你說的。我經常都覺得 1x8 係比其它網站真確和沒有廣告 report 的,抵我只是長期係 1x8 旣捧場客。

另外,我都有個挺要好/相熟的女女在鳳城工作的,她是非常注重衛生的,每次她也要做足所有安全及衛生操施,所以環保中出是絕對冇可能旣事。

希望大家緊記玩得安安全全, 玩得開心又放心, 祝大家細老繼續食到好野。

相關搜索目錄: 廣告

回復 44# 的帖子

終於有大佬出聲........

本人都希望大家係真心發言, 冇必要亂說一通.....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-27 12:21 發表 我本來都唔來呢版, 因為又唔關我事, 呢d場又唔係我杯茶, 不過咁橋經過, 睇唔過睇要講兩聲師兄你主動講你係果面既版主, 咁你可否講埋呢面你有冇其他戶口? 如果有名字又是什麼?另外特別"溫馨"提示另一位 ...
kenny 師兄, 我唔記得幾年前有沒有在這裡注冊過, 但最近幾年應冇在這裡發帖.

ballballlover 是我現時在這裡的唯一網名(被人冒充的就沒法了), 我從來不會在論壇分身自問自答的, 我覺得冇咁必要, 亦不配合我身份.

如果我的帖令到你的部份會員不安, 請原諒. 我並不是來生事, 但 aids 君半點名的指控我和我的會員, 我實在需要為自己和他們討個公道. 與其他們知道後, 每個人入黎開個戶口反駁, 不如由我早些作出解釋, 令大家明白真相, 把引起紛爭的種子消滅, 免卻大規模的罵戰.

我亦看過這裡其他會員的留言, 大部份都是明白事理的, 一般亦不大相信或認同 aids君的那些偏離事實的言論.

我覺得, aids 君也不一定是和我們 1X8網有甚麼恩怨, 只是他在宣傳反 aids 及反對環保中出時, 胡亂拿了1X8網作了些所謂事實來支持他的言論吧。

Kenny兄, 打擾了你實在不好意思. 有機會大家再談。在此先謝過!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ballballlover 於 2011-10-27 14:52 發表
kenny 師兄, 我唔記得幾年前有沒有在這裡注冊過, 但最近幾年應冇在這裡發帖.

ballballlover 是我現時在這裡的唯一網名(被人冒充的就沒法了), 我從來不會在論壇分身自問自答的, 我覺得冇咁必要, 亦不配合我身份.
...
1.我唔係大佬, 只係睇唔過眼既路人
2.我呢個post係唔想玩野既人, 繼續玩呢版玩xocat

為表達我的善意, 我可以說他不是來反aids的, 至於他自己有沒有aids, 我就真係唔知.

謝謝回覆

無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-27 14:57 發表 1.我唔係大佬, 只係睇唔過眼既路人2.我呢個post係唔想玩野既人, 繼續玩呢版玩xocat為表達我的善意, 我可以說他不是來反aids的, 至於他自己有沒有aids, 我就真係唔知.謝謝回覆
謝謝你的理解, 也謝謝這裡的會員,不把我這個陌生人當作滋事份子. 我會把這份和平帶回1X8網, 警惕自己以禮待人.

希望有日在網上再有機會聊天!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。