推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

41 12
發新話題

[原創] 連續兩個星期在飯堂踏屎記

連續兩個星期在飯堂踏屎記

10月15日,星期六。下午6點15分到飯堂,四眼芬在六點半左右帶了一批囡囡進來。當晚有 Kenny, 阿槍,公公,我已經在K房了。而師傅和火機就在飯堂中餐開台等著我們先選好囡,一起去吃飯了。

經過三,四輪的選妃後,我們都找到心頭好了!(其中在公公的出宮帖以經有詳細報告了,在這裡不再多說。)

吃完飯回來,阿槍的囡囡和我玩色盅,她在我前面吸煙,這個事情是有傳染的,我的囡囡看見她吸煙,她也沒有問過我,就去拿了支煙,點著了!各兄弟都知這是我的死穴,任何囡囡,坐我台而吸煙就一定彈硬的了!所以就把她派彩 sent away. 那時才9點。

告訴媽咪,叫她找個不吸煙的囡囡來。15分鐘後,來了。好好醜醜都收下了。她真的很懂做囡!坐下不到兩分鐘,就攬住我,老公前老公後的叫!看看她的粉好似好厚的!不到30分鐘,又是$300派彩!就是這樣就浪費了我$600子彈了!

媽咪再帶!又30分鐘後,又帶來一個樣子廷不錯的,身材也很合比例的囡囡來。但就是什麼都好象細一點的!高度,波波,腰,腿,任麼都是小兩個碼的。但又比例很好囉!算喇,是是但但又一餐喇!

帶了回去。雖然也是不吹,但還可以嘴嘴!留了過夜,但不會再有下次番吃!又再消耗子彈$1,000. 人仔!

又過了六天,到了10月21日,星期五。

經過了上星期的慘痛教訓,囡囡問台時,就問那一個不抽煙的!選了一個湖南的囡囡。在K房的幾個鐘,都表現幾好感覺的。玩色中和唱歌等都幾好玩的。

但回到酒店房就賴野了!

一入房就想搞電腦上QQ,好在我一早把電源拔了,告訴她,電腦壞了。

跟住往床上一彈,和衣躺在床上,手拿著電視 remote control,轉電視台。本來是翡翠台做成龍的新警察故事,都不知轉去了那個台!

叫她沖涼,她就搞這搞那。搞到我都沖完出去了,她還去痾屎!

戲肉了,在床上,我還讓她看完那一些電視。好象是”康熙來了”那些台灣電視節目。想咀她,她說不咀,叫她吹,她說不吹!我都以經一肚氣了!她就一手拿住個套套上來。一下就蹲下來,我說” 一點前奏都無,你一點水都未有,唔痛的嗎?”她說:”得的了,做下就有水的了!”

當時我真的好想一腳踼走佢!但自己箭在弦上,不得不發,就管她有無水,插了再說!在她身上上下抽插時,看見她合上眼睛,好似一條死魚,還是一條死了很久的死咸魚!我做下做下,下面軟了!

她還說:”是不是飲酒多了?明天再做吧!”

我心想,”吊,是你令我吊不下去啊!還想明天?想我再多給你$300?甭想!”

沖完涼,我就叫她穿衣服走人!心裡很不爽地給她$600,她還說,”我是$700的啊!”又給多$100.

第二天,和Kenny 在海霞飲完茶,他先回香港。我就去了”FY” 家裡,補回一劑!

相關搜索目錄: 電腦 酒店
本帖最近評分記錄
  • Kingcwk 體力 +38 多謝分享 2011-10-28 18:55
  • Kingcwk 威望 +38 多謝分享 2011-10-28 18:55
  • Kingcwk 金錢 +38 多謝分享 2011-10-28 18:55
  • kenny01 體力 +90 飯堂都出事, 真係天意..... 2011-10-27 15:27
  • kenny01 威望 +90 飯堂都出事, 真係天意..... 2011-10-27 15:27
  • kenny01 金錢 +90 飯堂都出事, 真係天意..... 2011-10-27 15:27

咁都唔算踏得好勁, 只不過第二個禮拜果個, 睇樣真係唔知sevice咁差喎

所以家陣我有幾個問題, 出街前必問....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-27 15:26 發表
咁都唔算踏得好勁, 只不過第二個禮拜果個, 睇樣真係唔知sevice咁差喎

又要俾錢,又唔爽!仲唔算踏屎?

可能,我食得好野多,這樣對我來說,以經是踏大屎的了!

七公...
你第一個女女其實不錯的...

其實d女女食香口膠你頂唔頂得順呢..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-27 15:30 發表
七公...
你第一個女女其實不錯的...

其實d女女食香口膠你頂唔頂得順呢..
看看什麼時候喇!如果在K房就當然ok, 如果當我在她身上運動期間,就死了!

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-27 15:26 發表

1) 你會唔會5點鐘要走
2) 你吹嗎...
3) 你打車輪嗎...
4) 你會睇住電視唔訓, 等我醒左即刻執我一濟嗎...
5) 你食唔食煙 (7公或對煙敏感既兄弟)
6) 你系唔系死魚
7)

Kenny... 重有無要問的... 我地定個表出黎... 貼系房門口, 符合資格的先可以入來...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-27 15:34 發表

2) 你吹嗎...
3) 你打車輪嗎...
6) 你系唔系死魚
7)

Kenny... 重有無要問的... 我地定個 ...
好,明天你做!記得預備好啊!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-27 15:34 發表

2) 你吹嗎...
3) 你打車輪嗎...
6) 你系唔系死魚
7)

Kenny... 重有無要問的... 我地定個 ...
坐之前問一條, 玩緊問一條, 咁耐都無衰過!
睇下你覺得乜野做最重要既0者
可得可唔得果d有定冇, 咪叫運0羅..

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-27 15:19 發表
10月15日,星期六。下午6點15分到飯堂,四眼芬在六點半左右帶了一批囡囡進來。當晚有 Kenny, 阿槍,公公,我已經在K房了。而師傅和火機就在飯堂中餐開台等著我們先選好囡,一起去吃飯了。

經過三,四輪的選妃後, ...
好多时在K里表现太好的我都有点戒心。。好多次在K好好返到房就PK啦。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-27 16:13 發表

睇下你覺得乜野做最重要既0者
可得可唔得果d有定冇, 咪叫運0羅..
甘我去澳門用100元都可以試下自己d運啦... 唔洗用1000 啊...
不過真系要問清楚... 就系.. "你系咪真系過夜先... "
費事到玩到慶合合... 就話... 我今晚唔出街既...

Kenny... 我聽日一定試下搵上次見到個好似系萬國度做個條高瘦女女... 睇下系咪重未系萬國放工甘既樣先...

回復 8# 的帖子

甘咪要带几个锦囊系身。。重要关头就拆锦囊问问题。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-10-27 16:29 發表

甘咪要带几个锦囊系身。。重要关头就拆锦囊问问题。。。
我次次條問題都一樣架喎, 總之清清楚楚唔好怪我星期五六都三百蚊送佢走, 大家開心就得

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-27 16:28 發表

甘我去澳門用100元都可以試下自己d運啦... 唔洗用1000 啊...
不過真系要問清楚... 就系.. "你系咪真系過夜先... "
費事到玩到慶合合... 就話... 我今晚唔出街既...

Kenny... 我聽日一定試下搵上次見到個好 ...
賭運又點同嫖運呢, 上個星期響香港識到個, 玩幾個鐘, 就唔駛再去個場, 得閑食飯行街, 都不知幾好.

飯堂流量咁大, 唔知邊一組, 都未必見得返..

回復 13# 的帖子

公公這麼神通廣大,可能好多宮女幫他找呢!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-27 16:44 發表
咁呢個我信

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-27 16:38 發表

賭運又點同嫖運呢, 上個星期響香港識到個, 玩幾個鐘, 就唔駛再去個場, 得閑食飯行街, 都不知幾好.

飯堂流量咁大, 唔知邊一組, 都未必見得返..
真系唔知撞唔撞得返, 不過我地早到.. 真系無既, 我就搵返阿細細粒囉... 只系唔想系我未睇夠既時候細細粒走左入黎.. 真系坐唔系唔坐又唔系...

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-27 16:44 發表
唔好玩我啦... 呢度唔系我地頭... 我唔熟.. 以前系水圍龍祥一個禮拜去4日, 就話邊組打邊組都認得o西...
飯堂? 我真系半個飯堂都未行完啊..

哦,抵咯 ... 你都有今勻啦 ...

平時好命又咁又咁,睇到我O嘴,今次食C餐,哈哈 ...

有冇飯堂陰影?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-27 17:31 發表

有冇飯堂陰影?
七公不留再接在勵... 啊... 唔系話佢又踩屎啊..
我都有d擔心會踩屎...

【還是一條死了很久的死咸魚!】

咸魚新形容詞

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-10-27 18:11 發表
【還是一條死了很久的死咸魚!】

咸魚新形容詞

Hallowee 肥七的節日菜,咸魚 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-27 18:52 發表

Hallowee 肥七的節日菜,咸魚 ...   
Hallowee 仲有幾天!留番你們時時在大陸工作的吧!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-27 15:19 發表

經過三,四輪的選妃後, ...
七哥,其實你的不舉與條咸魚無關,你在扑時生氣,Obviously 係唔忿氣,前輩有云:此乃炮打旗桿,大忌,大損元陽。為隻無水雞甚為不值,下次唔好

回復 1# 的帖子

CP,已經唔多想去了,家教太差
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-27 17:31 發表

有冇飯堂陰影?
哈哈。。。有機會同你堂的話。。。一定要你介紹俾我。。。

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。