推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] TST 下龍灣

TST 下龍灣

一次得閒機會... 場就2選1, 最後忘不了越南囡囡的味道和服務... 再去!!
上到去... 2選1... 囡囡講得幾流利廣東話... 本來想走了...
最後選了一個比較後生的甜姐兒! (另一件黑面又惡樣, 目測感覺30+)

因想走之際... 囡囡已經在走廊發力吸引我留下!
想一想去得第二間又唔一定有好貨色...
名真係唔記得了!!

囡囡入房起招呼等等做足!
經問下囡囡黎左做個多月... 自稱24! (後手測証明堅貨)
PART 1: 普普通通... 合格有餘... 夠勤力無偷懶!!
PART 2: 十分驚喜! 很高水準!!
RPP有心機... 身材好吸手, 小小肉地走肥!!
唔知係唔係有D FEEL... 有中車... 又互相飲奶...
BODY時交足前戲功課... 十分投入...
之後自由解放互動十足!!
神九升空後囡囡細心清潔...
仲主動大抱抱中車同埋又周身錫!!
好有女友FEEL十分抵讚!!
有機會實會翻食!! 4張紅底埋單!!

唯一彈係因為有客預約左... 阿細忙曬執房, 少少趕客出房FEEL... 同埋飛我15分鐘!
ANYWAY是日經歷可以抵消呢D小問題!!

PS: 出房時見另外2個囡囡... 年紀目測偏大... 只一個稍可取!!

相關搜索目錄: 清潔 功課

呢間野,確有班師兄支持(見到常有麻甩佬打躉就知).... 所以, 有時睇其他d報告, 讚到d囡係仙女下凡, 唔x唔得, 仲要係你人生一大損失!!(人既偏愛, 難免唔中肯, 需要自己衡量).....

有時睇d報告, 話d囡成日dom波鍾, 行出行入, 又唔係好識dup, 主力係搞男人出野 ......走去搵一摟一直情做好過, 起碼可以一齊沖涼.....唔使啜油波波, 返屋企就肚屙

其實, 外面大把好野, 真係冇咁笨, 做井底之蛙....成日係度做打躉王...你估溝女咩, 仲細呀....做買賣啫......溝都溝d正經女, 結婚生仔啦

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-10-30 01:47 發表
呢間野,確有班師兄支持(見到常有麻甩佬打躉就知).... 所以, 有時睇其他d報告, 讚到d囡係仙女下凡, 唔x唔得, 仲要係你人生一大損失!!(人既偏愛, 難免唔中肯, 需要自己衡量).....

有時睇d報告, 話d囡成日dom波鍾, 行 ...
我好彩... 上去3次都係過到自己後生好野...
但肯定唔係件件好貨... 唔合心水真係要即走人!!
唔好俾囡拉你入房就即入... 唔洗唔好意思!!

多謝分享!煩請PM地址,謝謝!

it used to be nice place while niko & jojo were there, they made me enjoy both parts. Past tense anyway.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-10-30 22:15 發表
it used to be nice place while niko & jojo were there, they made me enjoy both parts. Past tense anyway.
Any recommendations in present tense  from  Chings?

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-10-30 22:15 發表
Niko is the prettiest bg I have seen in HLW.

niko and Jojo, is that new girl~~
i just knew vicky, man man, ho yee, mandy, yan yan and joey there~~

引用:
原帖由 yyc388 於 2011-10-31 10:58 發表
niko and Jojo, is that new girl~~
i just knew vicky, man man, ho yee, mandy, yan yan and joey there~~
Both Niko and Jojo have quit.
Mandy and Joey are compartively new there.
There will be 2 new bgs this week according to Little May.

引用:
原帖由 littlehorse 於 2011-10-30 02:52 發表

我好彩... 上去3次都係過到自己後生好野...
但肯定唔係件件好貨... 唔合心水真係要即走人!!
唔好俾囡拉你入房就即入... 唔洗唔好意思!!
師兄真理性, 大腦戰勝細佬, 再加上好運.....人生夫復何求呢!!!

一直都好想、十分想、极度想试下的越南妹妹!

"地址"0係邊....?

引用:
原帖由 powerhorse 於 2011-11-1 17:24 發表 "地址"0係邊....?
There is AD at 14x, you can found yourself

睇個名呢間埸主力應該係「北漏道奶」!

New comers Ceci & Ivy are young and looks okay despite the fact that they are both green at massage skill.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-11-2 17:14 發表
New comers Ceci & Ivy are young and looks okay despite the fact that they are both green at massage skill.
咁快就試咗新人, 我上星期去都未嚟

機會再來, 二話不說鎖定目標, 再上去"北漏洞拉"!!

上到去剛巧上次條囡開門...
起初話俾第二條囡同我做... 樣子普通都後生... 身材瘦弱型...
不過我無興趣...
因諗起上次條囡服務一流, DUP都唔差, 當然番食多次啦!!

沖完涼, 囡囡十分開心我指定要她...
入房先黎個投入互動...
點知大家都熱情度十足, 先整左次有驚喜的非典型PART II !!
開心過後PART I 再接力... 囡囡用心無偷懶!!
點知RPP後, 神十又再準備!!
囡囡有水準的服務下再次令神十完成升空任務!!

不過中途曾有囡囡入黎講火星話...
事後囡囡翻譯講我知原來叫我起雙飛...
但曾試過知道如果囡囡事工式各有各做唔一定有好感覺...
仲有未熟絡玩得仲唔夠放... 變相貴左開心程度唔會倍增!!
所以同佢講下次唔好預我!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2011-11-14 11:15 發表
機會再來, 二話不說鎖定目標, 再上去"北漏洞拉"!!

上到去剛巧上次條囡開門...
起初話俾第二條囡同我做... 樣子普通都後生... 身材瘦弱型...
不過我無興趣...
因諗起上次條囡服務一流, DUP都唔差, 當然番食多次 ...
ching,機場稅是否仍然一百大洋?

引用:
原帖由 小雀 於 2011-11-14 20:33 發表

ching,機場稅是否仍然一百大洋?
For me... yes with no black face!!

Ching~~~可以 pm 我電話地址嗎??

再上去... 見上次果個技師出黎洗手... 即點相等佢...
其實果日個場都好爆... 等左20分鐘到啦... 等時亦睇下有無咩好樣技師...
見左3~4個... 眼見都唔算得上靚... 普普通通啦...
不過肯定走肥既... 仲有目測大都係2X左右... 可接受啦!!

久別入房即互動一番... 囡囡都交足功課啦...
再入番正題dup骨... 但太倦dup dup下訓左...
之後囡囡拍醒夠鐘... 睇下電話足料無飛鐘喎!!
不過就無左RPP一環節了!!

走即越南藍山咖啡一杯, 久違的味道...
走時突然有感暫時都會唔再上呢個場...
因想換下新囡囡... 但其他囡又唔多合眼緣...
所以都係時候轉下場!! HAA!!

相關搜索目錄: 咖啡 功課

Those 越南 BGs there are really stable without much staff turnover, which is advantage and also the disadvantage.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。