推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

93 1234
發新話題

[原創] 多謝公公..賜我所長一職

多謝公公..賜我所長一職

昨日帶齊公公錦囊向飯堂出發...一於不斬琳琳誓不還...点知

六点吩咐呀珊帶九组琳琳在房間等我...我在中餐廳慢慢嘆..坐定粒六...

X大哥..九组有一个老豆,二个媽咪,三个琳琳..你要邊个呀?

吓..我即刻上來..有錢執都無跑得甘快..上左房...

九组九组..即刻來313房..客人要睇囡....

原來九组老豆系彬仔...老母系甘莉..老朋友.早響啦...

X大哥..這个是琳琳..好像不是這个...h:" />

這个也是琳琳..也不像..又唔見细细粒...

突然在万綠叢中..有一點红...我要這個....

出街食飯...食飽再講....

茅臺產地美女多...唔通今飯係塞翁失馬!!

抽烟嗎?..不抽....去街嗎?..去...吃飯嗎...我正肚餓...好

搞掂...條魚啱啱蒸好...落去食飯....

番上房無耐...细细粒衝入尼...

點解你唔等琳琳呀?我見左兩个都唔係..又揾你唔到..

个孤寒公公又唔肯比你电話我..我又係..他也不肯給我你的电話...

吊..呢個公公都唔知驚乜九..激到细细粒紮紮跳...

茅臺美女好鬼飲得..鋪鋪輸..無囉疏..

今晚要衝关..九点去九龙冲个涼..好唔好..个fd問?

梗係好啦..近近地..試吓Q先....

你o甘早出去做咩呀?我今晚要回香港..想比7舊你用....

我想过夜...我等錢用...睇吓點....

入到房..態度唔错...有待浴..不過..唔比車輪..又無魔笛...仲係magic...

唉...今次多得公公...小弟終於做到所長l...

本帖最近評分記錄
  • 7-siu 體力 +33 做廁所所長都要出糧嫁! 2011-11-3 16:23
  • 7-siu 威望 +33 做廁所所長都要出糧嫁! 2011-11-3 16:23
  • 7-siu 金錢 +33 做廁所所長都要出糧嫁! 2011-11-3 16:23

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

你去食飯, 我先話你知, 原來大家系誤會... 因為細細粒以為你會搵佢, 所以有房都佢都拉住琳琳唔入去試房, 只系系出面...結果後來終於去到你間房, 知道你坐左女... 佢地再無入黎喇...

琳琳結果一去另一間房去試就ok... 可憐細細粒尋晚食白果... 無台直到12點放工...

唉... 睇你title 應該系接左七公既工作黎做... 真系一連串既誤會做成既不幸了..

過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-2 12:24 發表
你去食飯, 我先話你知, 原來大家系誤會... 因為細細粒以為你會搵佢, 所以有房都佢都拉住琳琳唔入去試房, 只系系出面...結果後來終於去到你間房, 知道你坐左女... 佢地再無入黎喇...

琳琳結果一去另一間房去試就ok ...
這樣的後果只証明你們沒有做歸公和答食的經驗!

柴爺你知道那一間房就要通知公公哪!公公自然會叫囡囡入房找你!珊珊也可以把琳琳留住!

公公你就更昂九!你發個信息,或打個電話找柴爺。或把琳琳的電話給柴爺。叫他自己搞定嘛!

一個想做歸公,一個又唔識打電話找歸公!當然食蕉做所長喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 13:23 發表

這樣的後果只証明你們沒有做歸公和答食的經驗!

柴爺你知道那一間房就要通知公公哪!公公自然會叫囡囡入房找你!珊珊也可以把琳琳留住!

公公你就更昂九!你發個信息,或打個電話找柴爺。或把琳琳的電話給 ...
我得細細粒電話, 細細粒又唔比琳琳電話比我, 話我會去偷食 (嘻嘻, 識佢個晚已經偷食左啦..)
我上到去先發覺柴爺既電話我無save 低...

不過七公, 都系等柴爺報告埋點瀨屎先啦...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

回復 4# 的帖子

我今早己經和柴爺通過電話,知道了!又是"三無女皇"!

仲俾囡囡投訴添!投訴他不過夜!哈哈!世界輪流轉,現在是囡囡投訴客人不過夜!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 13:36 發表
我今早己經和柴爺通過電話,知道了!又是"三無女皇"!

仲俾囡囡投訴添!投訴他不過夜!哈哈!世界輪流轉,現在是囡囡投訴客人不過夜!!! h:" /> h:" />
Oh no... d女女其實都知啦.. 星期一至4 會過夜既客根本就唔多.. 佢有得執一野重好啦...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 11:42 發表
昨日帶齊公公錦囊向飯堂出發...一於不斬琳琳誓不還...点知

六点吩咐呀珊帶九组琳琳在房間等我...我在中餐廳慢慢嘆..坐定粒六...

X大哥..九组有一个老豆,二个媽咪,三& ...
清汤挂免。。。!!??

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-2 14:21 發表

清汤挂免。。。!!??
你以為清湯真的可以吸干柴爺?他還力偷吃的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 15:36 發表

你以為清湯真的可以吸干柴爺?他還力偷吃的!
以为柴爷飞甩钢牙添。。。

柴爺, 你個飯都食左好耐了... 幾時報埋個下集呢..

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-1 09:24 PM 發表

琳琳結果一去另一間房去試就ok ...
我又唔知細細粒叫乜名..又無佢电話..揾條毛呀??

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 15:52 發表

我又唔知細細粒叫乜名..又無佢电話..揾條毛呀??
你都無問我羅... 我又唔好意比你電話佢...
柴大人冤枉啊...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-2 12:49 AM 發表

以为柴爷飞甩钢牙添。。。
今次飛硬啦...佢要我比井水佢飲..洗盡鉛華...

下集已寫好..一篇過!!!!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-2 12:57 AM 發表

你都無問我羅... 我又唔好意比你電話佢...
柴大人冤枉啊...
我點敢問你呀?? 成日馬后炮!!!

有人問你攞我电話你又唔比...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 16:00 發表

今次飛硬啦...佢要我比井水佢飲..洗盡鉛華...

下集已寫好..一篇過!!!!
难得有甘好既女女。。拒想饮井水。。柴野想食住家饭。。师傅又有几个单位放租。。家电齐备。。马上入伙。。我地随时可以去饮入伙酒。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 16:06 發表

公公話原來他沒有留你的電話!但昨晚他又唔問我拿!柴爺!你都唔知。當你還在施施然食緊條蒸魚時,(不是我那條死了很久的死咸魚!!!)公公一直和我聯系,說找不到你!我發給你的信息,你又不回!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 16:06 發表

細細粒有問我啊... 但系我又唔知你高唔高興...你話你會搵珊姐幫你搵佢地, 我都唔知會有甘q多個琳琳架...
下次我自隊一杯...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-2 16:11 發表

难得有甘好既女女。。拒想饮井水。。柴野想食住家饭。。师傅又有几个单位放租。。家电齐备。。马上入伙。。我地随时可以去饮入 ...
我最鐘意去飲兄弟的入伙酒的!以後唔駛買dom dom ?

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 11:42 發表

X大哥..九组有一个老豆,二个媽咪,三& ...
茅台美女。。饮酒无罗嗦。。态度好。。有侍浴。。算系甘啦。。柴爷仲想点呀。。 。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-2 01:11 AM 發表

难得有甘好既女女。。拒想饮井水。。柴野想食住家饭。。师傅又有几个单位放租。。家电齐备。。马上入伙。。我地随时可以去饮入 ...
歴史重复又重复...比七公同師父笑得少咩!!!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-2 01:20 AM 發表

茅台美女。。饮酒无罗嗦。。态度好。。有侍浴。。算系甘啦。。柴爷仲想点呀。。 。。
比清湯仲壞啦...而家唔中出唔過癮添呀!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 16:22 發表

歴史重复又重复...比七公同師父笑得少咩!!!

That's why 叔父輩輸到仆街都話和和果果

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 16:27 發表

我之前有條系銀色假日既女女.. 每次都捉住我玩中出, 玩左兩次... 唔敢再搵佢..

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 16:27 發表

一于收埋钢牙啦。。迟左后悔莫及呀。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-2 16:40 發表

一于收埋钢牙啦。。迟左后悔莫及呀。。
之後會唔會比钢牙一口... 甘就無左喇...

93 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。