推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] CA 沐足試場報告 - 千里痕

本主題被作者加入到個人文集中
Robert 兄,冒昧請教,沐足係咪唔可以揀技師的?

引用:
原帖由 robertchan 於 2011-11-19 21:45 發表

絕對可以。

如你有相熟,可直接叫部長點果個技師上鐘。

如果玩輪牌,黎隻豬,你都可以彈。正場就難小小,因為唔知用咩籍口,但唔代表唔可以。

通常...ramdom黎既技師...假如唔鐘意想彈走佢..

黎個 ...
呵呵 ... 原來如此呢 ...

在南山有間骨場東方雅典,好多按腳年青貌美

引用:
原帖由 robertchan 於 2011-11-19 22:38 發表

Ching,東方雅典聽過了,不過未去過,有機會去看看,謝謝報料。

去正場沐足,都諗住冇野玩,不過可以揀個靚靚技師當然好,成個鐘頭對住隻豬,就算技術好都係假。  
呢D絕對要泡 ... 唔係 pay girl.

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-20 20:09 發表

全深圳最靓洗腳妹係鹹濕假期..全部短裙.化行妝..

採耳妹就著到model甘..一粒鐘比30蚊小费..唔會講多謝

你去 Spa 果D就靚,Slum 果邊咪又係阿嬋

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-20 21:19 發表

鹹濕假期咪就係spa囉....100蚊3个钟个D就係Slum...

唔係架,4樓大堂就係 Slum, 上5樓或者VIP果邊就係Spa

以前一家人都中意去,特別係 function room, 而家唔去因為現實得滯,成日 hard sell 卡 sell Coffee.

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-20 21:51 發表

4樓係酒摟可以行去大堂...68蚊洗腳一个鈡加30蚊tips...仲係Slum....

係喔 ... 九萬人逼埋空氣又差唔係 slum 係乜?酒樓個沸騰魚好正

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-21 01:15 發表
罗白兄报告真详细,不去沐足的都要顶下。。。

x 2

引用:
原帖由 leowww 於 2011-12-20 12:57 發表

師傳反璞歸真想玩沐足  , 如有機会大家約埋边沐足边跑馬确一樂事

跑馬不可以分心,邊吃邊飲邊睇跑馬至正
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 robertchan 於 2011-11-21 15:12 發表

謝謝兩位師兄支持。1844210

小弟只是一個沐足初學者,報告出詳細一點,是希望得到forum 的前輩們賜教。。。   

唔使咁謙,你係洗爪幫主,呢個你認第二冇人敢認第一
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。