推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

神兵系列討論有限公司

香港好像因為颱風的關係,本週的《創世神兵》第2期延遲一天出版,害老黃再度跳票.

古鐵雷斯滅了禮邦的背後,看來不簡單.

一年多不見,原本稚氣未脫的皇神唯心,如今長成一個大美人啦!

最新一期畫工又再大倒退...黃玉郎咁多年都係咁樣...

豹女『小貓』真實用,偵查、戰鬥、扮可愛都有一套,我也想要一隻.

前幾期的金髮男童,原來是皇神唯我、伊莎貝拉的兒子.

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-26 23:11 發表
我一直覺得《神兵3.5》敗筆之一係果D九唔搭八的飛獸、怪獸
老黃話係天子四前傳我都知行唔通啦,
咁多飛市禽走獸點玩呀,突然全部死哂絕哂種咩,
之後宇文化及唔係天子四個奸樣,都知佢失敗左啦,
好想睇開心點變奸,點有老鼠斑,點知又俾黃兄左...

《創世神兵》第二部展開,主角皇神創世怎麼會是這副大人的形相?

下落不明的唯心,今期終於有她的消息了.

創神四, 至今仍未有睇頭....

引用:
原帖由 Toronto_Man 於 2007-11-6 01:19 發表
創神四, 至今仍未有睇頭....
所以一直都冇人討論

引用:
原帖由 KING546 於 2007-11-6 14:20 發表

所以一直都冇人討論
『神兵討論』我已經收咗山好耐 lu
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-11-6 14:45 發表

『神兵討論』我已經收咗山好耐 lu
呢套野會唔會係走得太前呢?

久違的唯我在今期最後現身,隔空御刀救了小貓.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-11-6 23:29 發表

呢套野會唔會係走得太前呢?
已經對《神兵》有D厭
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-11-10 09:14 發表

已經對《神兵》有D厭
呢幾期基本上都冇乜推進.....而d分鏡好多時又前後唔連接....究竟係佢太前衛定我太守舊?

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-11-10 10:33 發表

呢幾期基本上都冇乜推進.....而d分鏡好多時又前後唔連接....究竟係佢太前衛定我太守舊?
可能兩樣都有
音樂無界限

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-11-10 10:33 發表

其實本野都唔太差.只是有時講得太快,有時又拖得太慢.
高潮位又沒有太多. 人物性格又未太清色咁啫.
其實都好過神兵3.5小小架喇. 可能遲小小會好睇呢..........

引用:
原帖由 KING546 於 2007-11-10 10:43 發表

其實本野都唔太差.只是有時講得太快,有時又拖得太慢.
高潮位又沒有太多. 人物性格又未太清色咁啫.
其實都好過神兵3.5小小架喇. 可能遲小小會好睇呢..........
今期的金髮海盜團團長-拜金美女.艾蓮娜,替《創世神兵》注入一股強大的活力!

八年前接受滅世魔能的皇神長樂,變回了年輕時的模樣,而原來皇神大帝是皇神唯心.

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2007-11-24 07:04 發表
八年前接受滅世魔能的皇神長樂,變回了年輕時的模樣,而原來皇神大帝是皇神唯心.
真係有D估佢唔到.
一直都認為皇神長樂係大熱
唯心係最冷黑馬.
估唔到黑馬跑出....

引用:
原帖由 KING546 於 2007-11-24 11:11 發表

真係有D估佢唔到.
一直都認為皇神長樂係大熱
唯心係最冷黑馬.
估唔到黑馬跑出....
今期創世他們找到的神兵竟然是-金箍棒!?

龍少新作《AMAZING WEAPONS 4》原來就是《神兵4》,剛看『玉郎周記』說的.

創世神兵爛尾收場 , 40期玩完 !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。