推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

神兵系列討論有限公司

元祖噬魂??唔通係勇武後人??又玩大羅剎宗...都冇左家傳絕學啦....憑咩同人打....
AND,九千歲,真係好廢,難怪比人叫千歲狗....無字真經係佢手1都唔用,去學不死鳥神功.....

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-2-9 22:55 發表
今期新春孖宝版...
講和紫知道寒熱病係日本神武天皇為入侵中原而煉製的不治之症後,喺良心譴責及民族大義之間的內心戲真係幾好
多左文戲,又畫得大格d唧

編劇都吃屎!!!!完全唔記得左「天魂萬噬」係咩招式......神兵2時,宗主出「天魂萬噬」個期寫明係神速反擊技......而家「天魂萬噬」變左「瘋魂千滅」千級版......cheap哂,難怪要整招垃圾招變成殺著....

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-11 17:24 發表

所以話...
近幾的《神兵3.5》 & 《神兵F》好鬼悶呀,劇情一D都唔緊張
可能係佢地d爛鬼編劇掛住搞玉皇朝武俠世界個data base,唔記得哂神兵世界d野......天魂萬噬就咁失傳左....我真係想去個討論會度鬧爆佢地

引用:
原帖由 my709394 於 2007-3-12 23:02 發表

畢竟設定太亂來了...又話豪傑打贏一個神之後功力再進步和「眼界」比以前大開好多,結果連個凡人都打唔過...醉道人一出場只係個二級高手,現在竟然和武神通這上一代的絕世高手並肩作戰而且表演仲相差唔遠,太怪了.. ...
no la....我估豪傑係打win左ga
但係天皇練埋咩九死邪功,越死越勁ma,要比豪傑打死一次,咪又勁左d咁去搵千歲狗lor.....

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-13 23:33 發表

神武天皇同羅剎怨魂打果陣好似係『死』第7次,如果你估中的話同豪傑打又『死』第8次,咁照計神武天皇仲有2次可以『死』,又有排玩...
仲有1次咋,點計數.....

今期確係好睇,估唔到有喬峰呢d陳年人物都出埋黎
但如果佢解釋唔到點解太平識用神兵異能(佢係魔種,用到虛無魔鏡都仲ok,但用神農尺就真係過份左)
and之前講過不能鑄兵(第一次打義勇門時),但又鑄神農尺
我就罷買

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-6-3 11:49 發表
大羅剎宗宗主〝武〞&〝勇〞,話要喺一水隔天殺死太平...但係太平一定死唔去,但都想睇吓太平喺武功上有咩突破

兩位宗主用上『武勇』的名嚟做自己的名字, ...
算係咁啦,雖然佢去到外傳都冇咩好表現,但都算係宗主個仔,打得兩下啦

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-6-20 22:43 發表
〝武〞、〝勇〞宗主又練返《羅剎魁》又係盞搞,《神兵一》入面宗主搞咁多嘢都係唔想距的後人受『廿七大限』之苦,哩兩件衰仔又無啦啦練返,我係宗主實激到翻生
最好笑係佢兩個識一刀絕空......
同埋驚邪有招式....

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-5 23:36 發表
睇廣告,《神兵3.5》之後的神兵4叫《創世神兵》,故事由零開始,終於唔再玩天晶 lu
緊係再玩天晶啦,再玩到亂哂大籠
神兵F點出落去呀~HAHA

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-5 23:36 發表
睇廣告,《神兵3.5》之後的神兵4叫《創世神兵》,故事由零開始,終於唔再玩天晶 lu
緊係再玩天晶啦,再玩到亂哂大籠
神兵F點出落去呀~HAHA

相關搜索目錄: 廣告

我想知d編劇有冇傾下先出d故仔ga
神兵f 預告,燕王有大羅剎宗後人幫手
而家3.5就話羅剎宗從此仆街.....咁算點先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。