推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 常平長安遊之三晚七Q半

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-22 11:22 發表

呢個係鼎鼎大名既才女

曾出過一份大大有名既文章

我存起了給你看看
呢篇野好似系讽刺港女播。。。

七公既range 真系寬到我地估唔到... 不過亦都可能系食得太多, 進入左化景...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

唔知七公其他d q 數會幾時出埋呢..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-22 11:22 發表 呢個係鼎鼎大名既才女 曾出過一份大大有名既文章   我存起了給你看看
不比千億新抱差。。。。有哩D港(中)女在。。。。CP三不仍有大把市場

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-22 11:22 發表

呢個係鼎鼎大名既才女

曾出過一份大大有名既文章

我存起了給你看看
睇完呢條港婆寫嘅文章真係笑能死, 完來呢個世界會有D人咁自大............

三天七Q半, 真係有心有力

仲有5Q咧??继续啦

回復 32# 的帖子

昨晚又去了錦瘦河山,又發掘到一個細細粒,但個波就36D!

服務好!好!好!無野講!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-23 14:07 發表
昨晚又去了錦瘦河山,又發掘到一個細細粒,但個波就36D!

服務好!好!好!無野講!
乜野無野講, 你只系講左兩q, 快d講埋其他個幾q

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-23 14:07 發表 昨晚又去了錦瘦河山,又發掘到一個細細粒,但個波就36D!服務好!好!好!無野講!
甘要多几多Q?

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-11-23 16:40 發表
甘要多几多Q?
七公话左啦, 好, 好,好嘛。。即系3 Q 咯。。。

星期五半記又兩Q

6:40pm趕到半記388K房,柴爺已經攬住一個囡囡在依泣。剛坐下,囡囡都未到,就見到公公中下中下人來,說:” 這次窄喇!一路行人來,都見唔到有囡好得的!”

Kenny 又到。他就和公公一直商量計仔。說要改變部處。

第一班囡囡入來,從來都是揀高高瘦瘦,或者細細粒清秀的。這次突然改了一個圓圓地的有肉囡囡!

其他人的故事已經在公公及DRM的帖子有了。我不再多餘論述。

在大助理大雪的強推之下,火機催吃飯的壓力下,我選了一個說是東北的,實在是湖北的高妹,說是有波有蘿,但應該都久歷風塵的了。都心想是是但但,吃完飯回來再算吧!

但因為咸D還來揀到,所以再等一會。點知,另外一組囡囡入來,其中一個囡囡是我在一個月前抄了牌,點了坐台,但後來,因為要吃舊囡,是舊囡一定要我,就找個借口,讓這個囡囡坐平台。

媽咪看得出我和這個囡囡是相識的,當全組都出去了後,單獨把這個囡囡再帶入來。說囡囡還是想坐我的台,而我事實是喜歡她的,就跟她說,只坐平台你坐不坐?她說坐!好,就坐下吧!

吃完飯回來,那個湖北高妹,在玩斗地主,玩了很久都不回來我身邊。而後來的那個就一直貼著我。

Jack 哥說,怨家路窄,高妹坐過Jack 哥的台的,說她很好service的,玩什麼都得。但她就只顧斗地主不理我。我也就不理她了!

到十點左右,和另一個囡囡都玩到很容洽了!也因為不是第一次坐我台,都熟了,就開始收番一些利息。即是” 利答利,七公七旋斬” !

回到房,所有應該做的都做了。人地3無,她就3有!又兩Q派彩$1,000

七公呢轮食左D麦野过期药呢。。甘勇猛既。。。 。。

終於等到喇, 又多2q...

後來那個真系好好... 雖然唔一定系好多人既mcot, 但系我都要贊一句, 真系邊個揀左都一定唔會後悔...
有可以同我既薯片講笑.. 又同我玩過下牌.. 有可以同師傅跳老舞... 當然又可以唱歌...
重有搵七公買對公仔既時候既童真.. 但其實佢系又有d女人味個種...

七公, 你個都可以系大后備...幾時有機會做所長, 就即刻call 佢過黎... 甘就包無衰..

还有2Q,快点说呀,真是吊胃口!

引用:
原帖由 alextian 於 2011-11-24 11:13 發表
还有2Q,快点说呀,真是吊胃口!
七公你都夠膽催... 找死...

七公, d聽眾等唔切啦... 有無可能, 或者, 希望, 相信, 盡量 快一丁點呢..
(妖, 做小1q都出完啦.. 哈哈..)

回復 37# 的帖子

写埋佢啦,
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

柴爺巧遇吸精妖

看到有師兄話點解無人報告柴爺巧遇吸精妖。可能因為柴爺當晚遇到賊車黨,所以把重點轉到那邊。柴爺的事,本來應該是柴爺自己報告的。見他不出野。就讓我越俎化刨吧!

那晚,柴爺很俾面子Jack 嫂,一早就到,(吊,根本柴爺從來都是逢請必早喇!) 但又要衝關的,11點時,告訴囡囡他只來對酒當歌,人生幾何。唔想去馬了。但囡囡真的好鐘意柴爺,(實在年關將近,要返老家,趕搵錢就真) ,很不捨得柴爺要返香港。就拖了柴爺入廁所。幾分鐘後,又見到柴爺優優褲地出來,囡囡又是咀舔舔的。兩人都很滿足地!柴爺滿足是因為可以輕身上路,囡囡個袋又重了幾百元!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-24 14:00 發表
看到有師兄話點解無人報告柴爺巧遇吸精妖。可能因為柴爺當晚遇到賊車黨,所以把重點轉到那邊。柴爺的事,本來應該是柴爺自己報告的。見他不出野。就讓我越俎化刨吧!

那晚,柴爺很俾面子Jack 嫂,一早就到,(吊, ...
唔怪得有段時間個廁所點到入唔到去啦... 頂...
真系下次同柴爺一齊玩.. 要留意下個廁所地板先.. 唔系真系會比某d野跣親...

七公, 你既其他q呢..

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-24 06:00 發表
幾分鐘後,又見到柴爺優優褲地出來,囡囡又是咀舔舔的。兩人都很滿足地! ...
咸D到期,鬼差來捉人,天使又來迎接。

鬼差:你吃喝玩樂大半生,都咸夠嘆夠啦,跟我返去!

天使:你一生都冇乜做過壞事,仲間中買兩蚊旗,你可以去天堂哦!

相方爭持不下,鬼差:咁啦,你講一件一生最遺憾的事,來決定上落。

咸D堅決的對鬼差說:我跟你走!

天使疑惑的看著咸D,咸D笑說:我從沒試過口爆!如果上去,是沒有這種機會的喔!

和4Q靚女吃快餐

星期六睡到11點半,退房去海蝦中餐廳飲茶。四點去到噤瘦山河,打個電話給四Q囡。她的哥哥來了。是她媽叫他來接她回老家的。但她又沒有錢了!上星期才被人偷了$2,700。

哥哥來了,又不能不上班。上班又不能過夜。她買了一套知客的制服,告訴她哥是做知客。

四點半,她哥把她送到酒店前,(我在樓上看到的) 她穿了知客服。一入房就在我的胸前灑嬌,我就把她一抱入懷,連滾帶爬上到床上。她脫我的,我只有底褲,我也脫她的!制服及胸圍,群及底褲!

沒有沖涼,急急忙忙的,但很有激情!剛剛做完,春天剛好打電話給我。我還有透氣!當送4Q下去上班時,打開房門。春天剛好坐在我房門口的沙發上。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 drm 於 2011-11-24 15:42 發表

咸D到期,鬼差來捉人,天使又來迎接。

鬼差:你吃喝玩樂大半生,都咸夠嘆夠啦,跟我返去!

天使:你一生都冇乜做過壞事,仲間中買兩蚊旗,你可以去天堂哦!

相方爭持不下,鬼差:咁啦,你講一件一生最遺 ...
你好壞啊....
甘我就會答... "我乜都試過, 但系我重想再試... 上去天堂就無機會了.."

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-24 16:24 發表
星期六睡到11點半,退房去海蝦中餐廳飲茶。四點去到噤瘦山河,打個電話給四Q囡。她的哥哥來了。是她媽叫他來接她回老家的。但她又沒有錢了!上星期才被人偷了$2,700。

哥哥來了,又不能不上班。上班又不能過夜。她 ...
哇... 制服誘惑...

系真哥哥定系狼狗呢...

春兄系門口等你.. 會唔會其實系偷聽緊你既叫床聲呢...
真系辛苦啊..

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-24 08:41 發表

你好壞啊....
甘我就會答... "我乜都試過, 但系我重想再試... 上去天堂就無機會了.."
唉,咸D真系未試過架!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。