推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

28 12
發新話題

[上樓骨] 小雨@JD福樂

小雨@JD福樂

It seems that USB report is not popular here. But it is easy for me coz I also post this in other forum. So, here is my sharing:

老虎晩上突然要上三小時堂,原本想約依依,但即日預約當然不可能成功!好彩都約到小雨補飛!
簡短報告:小雨唔算靚,不過好順眼。我估三十頭至三十中,不算高,但天然C-D cup, 皮膚算滑。
Part 1: 佢話我背部勞「㜏」,要幫我踩返鬆。之後再用心推和dup。期間有些部位非常酸軟.
Part 2: 我選擇了BM, hj時非常用心,遲遲出唔到也沒有催促,讚!(可以乳膠漆)
I bath with myself before and after service. She is talkative and she know when to stop talk. As she was going out to hv dinner with her friend, she changed normal clothes and worn a pair of black plastic glass. Looks like a "housewife at the next door", it turns me on!

喜愛usb的師兄一定要試!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 多謝分享 2011-11-22 15:30
  • 白貓兒 威望 +30 多謝分享 2011-11-22 15:30
  • 白貓兒 金錢 +30 多謝分享 2011-11-22 15:30

thanks! where is it ? tel. no?

too far away la

師兄好幾年前已有為本版出樓上骨, 我還記得.
謝謝.

回復 1# 的帖子

依依......是否以前尖咀發利......個位?

引用:
原帖由 Oldman 於 2011-11-22 14:54 發表
thanks! where is it ? tel. no?
pls check 1x1!

引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-11-22 15:22 發表
too far away la
C-hing: JD is centre of Kln and HK Island wor, very convenient to go ah!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-11-22 15:32 發表
師兄好幾年前已有為本版出樓上骨, 我還記得.
謝謝.
版主: u are welcome! my pleasure to hv your attention! as u see, limited money for limited reports. i will share info once i hv my own experience! thx, anyway!

引用:
原帖由 BMG28 於 2011-11-22 16:13 發表
依依......是否以前尖咀發利個位?
C-hing: she is still there ar! but very very difficult to book! 3-6days may be still can't get in!

EE 好難約,小雨都唔易;好少去佐敦,不過小雨按頚嘅方法令人難忘

Thank you for sharing with the information.....

Thanks for sharing !!!!!!!

小雨我最近試過, 我就冇大部份師兄rate佢咁高

外表: 3/5 - 只可算順眼, 有人話佢20尾30頭, 我估最少35+, 她的眼睛出賣了她的歲月
身材: 4/5 - 皮膚是滑的, 身形以佢年齡衡量是好的
骨技: 4.5/5 - 骨技是好的, 我冇得挑剔, 只是嫌唔夠喉
技術: 3/5 - 我選bm, 冇驚喜, 可能我同佢冇咩交流, 感覺佢只係做好呢份工, 同埋我果次唔係好足鐘, 前後應該比佢飛左最少15分鐘

之前試佢係見到小雨有好多正面report, 可能同佢冇緣, 我只可以話我冇跌$, 但我又唔會反啅, 而我對usb同usb spa亦失去興趣了, in terms of money, quality and service, 我覺得sauna比較money worth

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2011-11-23 12:25
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2011-11-23 12:25
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2011-11-23 12:25
  • bbfacehk 體力 +30 我很認同 2011-11-23 12:11
  • bbfacehk 威望 +30 我很認同 2011-11-23 12:11
  • bbfacehk 金錢 +30 我很認同 2011-11-23 12:11

引用:
原帖由 kensir 於 2011-11-23 12:00 發表
小雨我最近試過, 我就冇大部份師兄rate佢咁高

外表: 3/5 - 只可算順眼, 有人話佢20尾30頭, 我估最少35+, 她的眼睛出賣了她的歲月
身材: 4/5 - 皮膚是滑的, 身形以佢年齡衡量是好的
骨技: 4.5/5 - 骨技是好的, 我 ...
Agree with u. may be sometimes it also depends on the mood of girl in that day. For me, may be i m the last customer, she gave me some more time i think......
i also sometimes go to suana. it is good as i can hv lunch or tea or dinner there. but if i don't hv too much time, i can't go to suana......
thanks for your reply and brief report!

簡sir 難得返來報告。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-11-23 12:27 發表
簡sir 難得返來報告。
其實一直都有在此瀏覽, 只是見這裡討論氣氛遠不及前, 再加之最近討論的usb spa我亦無惠顧, 故一直無留言.....

最近攪緊沉船, 自身難保 .....

回顧自己揼骨原來都有10年, 如今亦難逃沉船厄運 .......................

沉船
要有食力。

就是冇食力先煩

引用:
原帖由 kensir 於 2011-11-23 12:57 發表

其實一直都有在此瀏覽, 只是見這裡討論氣氛遠不及前, 再加之最近討論的usb spa我亦無惠顧, 故一直無留言.....

最近攪緊沉船, 自身難保 .....

回顧自己揼骨原來都有10年, 如今亦難逃沉船厄運   ...
u only hv 10yrs of experience in massage? then u are as young/old as me. my first dup experience was 11-13yrs ago, 寶健湖/寶力湖桑拿(forget the excat name) at E-House in Causeway Bay.
so, good luck to your 沉船厄運!

寶健湖Bountiful Lake in CWB.
寶力湖Blossom Lake in  MK.

That means time is also one of the factors!!

回復 16# 的帖子

Ken Sir,

我也和你一樣命運,在暈船浪中,拼命掙扎中....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-11-23 12:27 發表 簡sir 難得返來報告。
he has more free time now .

回復 1# 的帖子

what's meaning for DUP? thx

引用:
原帖由 boomzeus 於 2011-11-24 16:24 發表
what's meaning for DUP? thx
"dup"-bone = massage (sorry that can't write in Chinese at this moment!)

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。