推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

95 1234
發新話題

過檔香港電台女主播記者 - 程潔明

呢爣〞p一定係搵噂資深主播坐廠,所以就要程程出去幫手啦,不過都好,程程係一位多元發展黻O者,做主播又得,出外採訪亦得,得驊~!!!

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2014-10-2 23:04 發表
Fiona咁靚,出外採訪好危險
咁而家個個記者出去採訪都係危險ga la,唯有小心

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2014-10-3 00:33 發表
但靚女更加要小心,唔係就......
咁又係,今日有班人鰫籊中蔥M非禮人......唉

終於見到程程出返鏡啦~~

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2014-10-8 04:03 發表
No, 那些圖是舊貨

Elegant Fiona本周一二都無做股市脈搏,結果港股瓻終於出現反彈了
我想喊,幾時先見返程程呀?

上星期六終於見返程程報新聞,超開心~~

不得不講一句,程程真係超靚女呀~~

唔知點解我覺得件白色冷衫好有學生feel~~

程程今個月竟然做Now早晨?好開心!!!

呢排真係日日早灠_身睇有程程主持鵅mNow早晨》先~~

星期日一朝早見到程程報新聞真係好開心~~

有程程鮛orning先係good morning~~!!! ^^

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2014-11-13 05:05 發表
程程和晴晴一同主持Now早晨

大家覺得程程和晴晴哪個較Pretty?
當然係Fiona程程啦~~

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2014-11-14 08:44 發表
She is pretty and elegant
可唔可愛我就唔清楚,不過高貴就我真心覺得有鴰~

好奇怪,星期日都著西裝褸

冇得睇程程做《Now早晨》tim

回復 2671# 的帖子

但係我想睇程程報新聞,唔係去港交所......

程程要走,好唔捨得......

好唔捨得程程呀......

以後少鬫n多動力去睇Now新聞

95 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。