推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 五月瓜之Changing Partner!

引用:
原帖由 markLee 於 2011-11-29 10:40 發表

呢樣我真係未試過 !就算法國雙飛人藥水都未試過合拍既 !!
雙飛同互動不同...
細佬都未試過互動...
因為怕遇著大根哥, 或長氣哥...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-29 04:05 發表

雙飛同互動不同...
細佬都未試過互動...
SN混P,咸D在長安試過一次,如有興趣,可睇番咸D舊作:

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=183591&highlight=

話時話,那時幫咸D訂房的媽咪,就是之前在這裡說的那個,飲酒飲到歸天的媽咪,唉…

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-11-29 10:40 發表
唔知你日本朋友最後點呢?°°°°°°我都未去過五月瓜 。。。。
咦,係喎,問下我朋友丙先。至於朋友乙果個河南妹廖big兒(係size唔係樣似),佢話似佢比人嫖多d喎,仲要有樂曲吹奏。可能條女餓左好耐 !!!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-29 12:05 發表

雙飛同互動不同...
細佬都未試過互動...
公公怕佢地忙中有錯,後庭不保 ? 哈哈!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-29 11:10 發表

年尾女女等钱使我地就多野食啦。。。
不過唔止女女,GA都等錢洗喎 !!

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-29 12:01 發表
以前個個星期都響五月花....
KENNY兄,咁以前係咪真係遲去無野食,兼飛機妹多啊 ??

引用:
原帖由 markLee 於 2011-11-29 14:03 發表

公公怕佢地忙中有錯,後庭不保 ? 哈哈!
... 我後庭早就沒有了... 哈哈.. 給了女女的震震了..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 drm 於 2011-11-29 12:22 發表

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=183591&highlight=

話時話,那時幫咸D訂房的媽咪,就是之前在這裡說的那個,飲酒飲到歸天的媽咪,唉 ...
D哥,你呢篇野再睇都令我一時三刻係寫字樓入面起唔到身  !! 可以列為經典 !!

引用:
原帖由 drm 於 2011-11-29 12:22 發表

話時話,那時幫咸D訂房的媽咪,就是之前在這裡說的那個,飲酒飲到歸天的媽咪,唉 ...
咸D, 現在的朱古力廠以經是今非昔比了!三個月前,我自己一個人去過。囡少,樣唔得。酒又假!只剩唏噓!

引用:
原帖由 markLee 於 2011-11-29 14:06 發表

不過唔止女女,GA都等錢洗喎 !!
甘就真系开心之余也得额外小心啦。。。。

引用:
原帖由 markLee 於 2011-11-29 14:09 發表

KENNY兄,咁以前係咪真係遲去無野食,兼飛機妹多啊 ??
個時代變緊, 五月花由八點去到仲有女揀, 到而家五點半, 一大班男人響門口等入閘

以前真係好多明星樣, 而家媽咪靚過女

我未撞過飛機女呀, 晨早六七點要走就有, 不過坐兩個以上, 飛機出現率會高
因為好多都係等星期五六賺多七舊的...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-29 12:45 AM 發表

個時代變緊, 五月花由八點去到仲有女揀, 到而家五點半, 一大班男人響門口等入閘

以前真係好多明星樣, 而家媽咪靚過女

我未撞過飛機女呀, 晨早六七點要走就有, 不過坐兩個以上, 飛機出現率會高
因為好多 ...
以前凡仔兵變就開桃園..果時桃園無一个星期前都訂唔5,6,房..后尾星期4都話無....

5仔開左就好啦...花街大過佢..裝修靓過佢...K房多過佢...囡同客房就唔使講啦...

5仔缺點...無中餐廳,自助餐又貴又唔好食...花街要鬥早..mami拉手拉腳..

靓囡要鬥快搶..消貴比反堂貴..10點后有事揾mami難過揾温總...

相關搜索目錄: 裝修

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-29 16:27 發表

以前凡仔兵變就開桃園..果時桃園無一个星期前都訂唔5,6,房..后尾星期4都話無....

5仔開左就好啦...花街大過佢..裝修靓過佢...K房多過佢...囡同客房就唔使講啦...

5仔缺點...無中餐廳,自助餐又 ...
我諗師兄你冇去好耐啦, 桃園已經無女好耐啦, 同一批人, 桃園就只係供應k房

女就全部返五月花, 五月花無房就自動同你安排響果邊玩, 所以你晚晚都會見到好多人響門口....等車

貴過半島, 但係software又高過半島, 唔係又點會個個星期爆呢...

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-29 16:39 發表

我諗師兄你冇去好耐啦, 桃園已經無女好耐啦, 同一批人, 桃園就只係供應k房

女就全部返五月花, 五月花無房就自動同你安排響果邊玩, 所以你晚晚都會見到好多人響門口....等車

貴過半島, 但係software又高過半 ...
看来都要去下五月瓜玩下啦。。。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-29 01:39 AM 發表

貴過半島, 但係software又高過半 ...
桃園開果日我有去飲cocktail...有野食不過就全場無冷气...重每人派个記念品tim...

..桃園有兩年無去啦...

而家梗係去5仔啦.... 麗豪都有去..不過..唔去無損失

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-29 16:50 發表

桃園開果日我有去飲cocktail鮁...有野食不過就全場無冷气...重每人派个記念品tim...

..桃園有兩年無去啦...

而家梗係去5仔啦.... 麗豪都有去..不過..唔去無損失
而家既5仔我覺得衰過富豪, 除左d媽咪同dj都靚d之外, 如果有媾媽咪dj癮, 絕對好選擇....
我識得幾個dj同媽咪都 , 自從五仔被強迫停業重開後, d人返得去七七八八

麗豪....打死都唔會去....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-29 01:52 AM 發表

5仔我覺得衰過富豪, 除左d媽咪同dj都靚d之外

麗豪....打死都唔會去....h:" />h:" />h:" />
富豪就梗係得啦...而家有人話佢係常仔Number..one喎......

富豪都早已经系我地既新饭堂啦。。半记就偶然去下咋。。。
富豪女多。。同仲有好多258.。。

夠晒長

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-29 17:50 發表 富豪都早已经系我地既新饭堂啦。。半记就偶然去下咋。。。富豪女多。。同仲有好多258.。。
哩間聽就多,甘耐都未去過。。。。真係out。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-29 06:57 發表

咸D, 現在的朱古力廠以經是今非昔比了!三個月前,我自己一個人去過。囡少,樣唔得。酒又假!只剩唏噓!
咸D好耐冇去長安,都out晒咯。

下月中有些回流朋友要咸D帶隊,去長安癲番晚。年幾前同佢地去沙頭,都幾滿意。

七少,既然沙頭唔得,麻煩畀多少料來,包括食、玩、住,最好有埋人名、電話,thank you!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-29 17:50 發表

其他唔講,富豪客房一流

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-30 00:07 發表

其他唔講,富豪客房一流   
吓。。唔係掛。。個酒店外表睇落去唔係甘正喎。。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-29 17:50 發表
但你兄弟好唔like呢個場喎

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-30 00:07 發表

其他唔講,富豪客房一流   
你住最貴, 邊度都靚啦, 富豪酒店內有d板間房咁架喎...
仲迫住要行樓梯, 貓貓地真係多謝佢...

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。