推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

32 12
發新話題

[原創] 咀咀Noon K 大發現

咀咀Noon K 大發現

做左seagull就唔好比佢停la....下午2.30分出發..一小時后到達福田..春天哥,5哥以在關口等候...

4點到達咀咀即call呀玪攞房..直上7樓..新裝修,特別勝神..無乜客..呀玪問..係咪而家要唱K..要唔要帶女..

仲使問..倒塔甘早上尼有錢執呀...仲唔帶女....

間K房同沙灣比靓左九倍..無低消..即係叫兩枝啤酒可以玩一晚.....

你地想几个几个睇定一大班帶入尼呀...几个先啦...

入七个已經揀左三个...高班過反堂喎....

吹唔吹...包吹..要撈亂抽水喎..无問题..2佰坐3个鐘,扑埋3佰坐4個鐘..

o甘梗係比多佰上去冲个涼啦.....同囡囡玩3个鈡先好上房..落尼8點出去食飯啱啱好啦..呀玪話...

好眼瞓...聽日反堂又有meeting...先揾周公..明天再續!!!!!

相關搜索目錄: 裝修 啤酒

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-2 00:47 發表
做左seagull就唔好比佢停la....下午2.30分出發..一小時后到達福田..春天哥,5哥以在關口等候...

4點到達咀咀即call呀玪攞房..直上7樓..新裝修,特別勝神..無乜客..呀玪問..係咪而家要唱K..要唔要 ...
如果返學你有咁勤奮,睇怕而家都做左大學教授

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-2 00:55 發表

我都唔勤力返學蝸!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-2 00:55 發表 如果返學你有咁勤奮,睇怕而家都做左大學教授   
咁唔怪得我要”足否”喺大學度教書喇。 冇符!

回復 1# 的帖子

哈哈,真係勤力過d 女女 !!!
等睇下集大結局 !

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-2 00:47 發表

4點到達咀咀即call呀玪攞房..直上7樓..新裝修,特別勝神..無乜客..呀玪問..係咪而家要唱K..要唔要 ...
甘就乖喇.. 頂.. 聽七公講你地又去沙灣.. 真系唔怕危險甘... 就黎過年... 真系去小d九反之地好d...

見你地去左沙嘴就安落d...
如果你揀唔到女.. 我重識得一個gt 系個度.. 大把幼幼你揀... 15-17... 不過就真系剛剛到... d後期制作就無乜喇..

過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:

柴爺。。。睇你果d冶游項目。。。。好有以前旺角茶舞feel。。。。

引用:

问你系咪NOON K 你又吴答我。。以为你地系晚 K。。。等我走左去SN。。
下礼拜我都要去搵阿玲啦。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-2 00:47 發表 做左seagull就唔好比佢停la....下午2.30分出發..一小時后到達福田..春天哥,5哥以在關口等候...4點到達咀咀即call呀玪攞房..直上7樓..新裝修,特別勝神..無乜客..呀玪問..係咪而家要唱K..要唔要 ...
爭女打架經常有,媽咪爭柴爺大打出手,擾讓兩個鐘!等待你的現場直擊報導!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-2 11:04 發表 问你系咪NOON K 你又吴答我。。以为你地系晚 K。。。等我走左去SN。。 下礼拜我都要去搵阿玲啦。。。
一直打電話你都關機

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2011-12-2 11:23 發表

一直打電話你都關機
一路通信息。。柴爷话食完饭先去K。。感觉你们是晚K。。我再说了要七点前回到香港。。好久都没回。。我就换了另一张卡用。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-2 00:55 發表

做大学教授又边有柴爷而家做性游博士过瘾呢。。

5哥真係老雀..快手揀个大波c模,原來呢班人係唔扮野...

我仲想學人推來推去..唔洗嘞...即刻搶番个先....

果度全場D囡包mami都係湖南幫..我同5哥個件係同學仔..

一齊響應國家號召南來..幫助香港老人回復青春..我說,你比雷鋒還偉大...

場内淫亂景況..有我地3个超级抽水机..你地自己訄?

眨下眼又到7點..開波啦...炮房就在5樓..合乎安全標準,行落两層就係...

赛后評語..3个囡囡都有一條龍.即係吹,車,扑啦..3舊水超值啦....

埋单..600人仔..3支紅酒(存一支)..包DJ费1舊....炮金,房租自己計啦...

跟住就梗系揾好野食啦...就去咗"中心明菜"食鐵板燒..飲suki...

點咗个688套餐..又羊排..又魚..又牛肉...2支大清酒(送).

再加個三文魚剌身..飯后每人半邊木爪..嘩..好飽呀..食完仲打包3大盒比5嫂....

每人170人仔...有無o甘低食呀...

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-1 08:34 PM 發表

一路通信息。。柴爷话食完饭先去K。。感觉你们是晚K。。我再说了要七点前回到香港。。好久都没回。。我就换了另一张卡用。。
你唔做泛民side左你...你1.30分复我說..我在广州開緊會,你們幾點到沙嘴..
我說..几點都得..我四點就在皇崗..
你說..我还在開會,稍后走時告訴你...
跟住你再發一个比我...你們是晚K嗎..我7點前要到香港,這次不來了...
你要7點前回港..Noon K..晚K你都不能來啦...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-2 11:55 發表

你唔做泛民side左你...你1.30分复我說..我在广州開緊會,你們幾點到沙嘴..
我說..几點都得..我四點就在皇崗..
你說..我还在開會,稍后走時告訴你...
跟住你再發一个比我...你們是晚K嗎..我7 ...
问你系咪晚K你都不回一下。。NOON K 我六点走七点就到港啦。。

引用:

无低消。。DJ 100.。甘一条友都可以去播。。点几支啤酒。。拣翻两条女。。执完一个再执埋第二个先走。。吴使三个钟。。。先坐一个。。执完回来再拣一个又得。。

相關搜索目錄: 裝修 啤酒

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2011-12-1 08:21 PM 發表

爭女打架經常有,媽咪爭柴爺大打出手,擾讓兩個鐘!等待你的現場直擊報導!
D湖南妹真係唔講得笑...我祇係問个mami攞張明片..兩个吵起上尼就開拖...

拉開,又打過..有客尼,招呼完系走廊見到又打...一个就眼青..一个就口種...

呀玪個妹同我地埋单果時..喊到成個豬头..笑能死...

回復 13# 的帖子

低食低吊,真系男人天堂!仲有女版雷蜂!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-1 09:22 PM 發表

问你系咪晚K你都不回一下。。NOON K 我六点走七点就到港啦。。
成兩點你仲話係广州開緊會..問你几點到你又唔講...我以為你梗係遲來晚K啦...

你要Noon K做乜你唔開口講呀...

深圳係平好多架, 去唱k一流, 不過如果上房, 無乜人可以保障你安全, 所有媽咪同陀地公安呢頭拍心口,果頭有第二邊既公安拉人...

當然呢d野, 一千單都拉唔到一單, 不過如果一次都唔衰得既, 就記得要小心

唔0岩聽當然應該當我老吹, 但當你身邊有朋友瀨過野, 你試過搵人保佢果陣就知道了...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-12-2 13:11 發表
深圳係平好多架, 去唱k一流, 不過如果上房, 無乜人可以保障你安全, 所有媽咪同陀地公安呢頭拍心口,果頭有第二邊既公安拉人...

當然呢d野, 一千單都拉唔到一單, 不過如果一次都唔衰得既, 就記得要小心

唔0岩聽當 ...
K 楼上楼下炮房也不安全吗。。??

What a new experience !!! Very interesting to have a try !

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-12-2 13:11 發表 深圳係平好多架, 去唱k一流, 不過如果上房, 無乜人可以保障你安全, 所有媽咪同陀地公安呢頭拍心口,果頭有第二邊既公安拉人...當然呢d野, 一千單都拉唔到一單, 不過如果一次都唔衰得既, 就記得要小心唔0岩聽當 ...
師兄。。好似試過保人喎。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-12-3 11:22 發表
師兄。。好似試過保人喎。。。。
我十几年前就保过,所以我一直都玩得很安全的。

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。