推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

公公週記

本主題被作者加入到個人文集中
星期五
天睛, 吹東北風
宜: 出行, 安床, 一夕風流, 車輪
忌: 喝酒, 回宮, 加班, 會客

原本諗住呢個禮拜無運行, 因為各方好友都未能出席.
重諗住睇下有無緣搵到上次那個失之交臂既女女...

系七公既安排下... 得次火爺原來今個禮拜同d同學仔有function...
又系有錢人... 甘我只好大膽打擾一次...
出黎玩... 一次生, 兩次熟...

其他廢話唔講喇...

當晚去到, 我因為遲左一點點... 到既時候街市剛剛開始左...今日重多人過上次...
即系試試搵下上次失落既女女... 頂... 點解只有佢朋友系度..
試問下... 原來今日無上班... 噢... 有緣無份...
甘就即時想唱首忐忑...
無計,收拾心情,即系睇下有乜機緣...
腦種開始急速運轉...
1.上次既kk
2. 甜甜
3.call 飯堂既醉貓(好在今朝有同醉貓搭路,原來呢幾日都無返工,有同我講話上次唔好意思...)

結果,先後見到3個ok既,一個超級幼幼重帶個小雲眼鏡,一個眼大大重幾純既又系細細粒,一個就好似國內既演員何美钿...

最後,我見唔到甜甜,就算叫佢黎只系唱歌都好玩...
亦無搵返上次既kk,佢亦見到我,重扁咀話我唔要佢...
當然亦無打去飯堂...

我因為她的一個傻傻的笑容叫了她... 眼大大重幾純既又系細細粒...
無錯,我都話我悶架啦..一系就高高瘦到無肉既,一系就細細粒幼幼可愛型...
我系呢兩樣架喇.. 你地由我啦...哈哈...

正如七公喜歡大...
kenny喜歡型同索...
師傅鐘意有性格...

拖住佢後,我發現佢比我原來所想既更幼...因為化妝,睇落似22,但系一笑同後來玩,真系似18,但原來系20...
系啊...比個名先,就叫希希啦...

上到房,乜人都無,得我同希希系度,同埋個好能得既dj...
頂,點解你唔落去企...你落去我即刻拖實你...頂...晒料...

一會兒,火爺同佢一個朋友都黎左...就叫A 君啦...
佢兩個都黎左...兩個都帶左朋友仔黎,a君那朋友應該都系有錢佬既...

甘既然黎左都系玩個d...

之後另一個朋友b君就同so-called 老婆既黎左...

d經理亦都入黎吹下水...但就知道原來a君系呢度既vip...熟到要有乜就乜...

有d事件可以講下..
1)唔好太熟
因為太熟...某經理一入黎就對住b君講,啊...你好,你好面善啊...
身邊那個b嫂當堂面式一變...
出事啦... a君即刻埋去死兜...唉...
七公,你重話得閒叫我帶老二黎玩下...我就系怕呢種場面...甘就瀨野...

2)扮醉事件
到9點幾, 又有多個c君到場,佢就點左個只飲唔方便既女女...
但系..呢條衰妹,都飲唔夠兩杯就扮醉訓系c君度...
c君都好無耐,就只有有多小水就抽多少水...
最奇既系,當我地話埋單個陣,呢個女女可以9秒9彈起身...
佢既自我解酒能力真系勁...下次真系要搵柴爺d哥加七公出馬..睇下佢系咪重可以扮醉...

3)公公希希
我同希希
我自己都系唱歌多.. 不過都系要搵返多d歌既記憶,好多都唔記得..來來去去都系個d,我唔悶火爺都悶啦..
佢已經開到聲話無隻歌佢聽過...哈哈..
我既希希就跟b君玩下,a君玩下..又跟火爺玩下..連佢都話希希好純...
睇佢笑個陣真系好鬼童真feel..我見到火爺都後生左十九幾年...
我結果都拉埋dj一起玩...呢個dj重細...又正...真想做埋佢...

4)有錢佬既醉貓
重有個搞鬼既...就系遇到d傻雞... 
系希希個老死...系已經9成醉既女女...
又唔系坐我地房,又成日過黎我地度玩..又系甘講英文...
呢隻醉貓就我飯堂醉貓甘正啦..送比我都唔食..不過多個人黎搞下氣氛又無壞..又唔洗比錢...
佢連宵夜都同我地一齊食...可能佢個客見佢醉左都怕q左佢..哈哈..

大概場面野就系甘多... 有d平淡嗎...嘻嘻...今次大家玩得斯文d...
又小左d抽水王系度..(抽水王唔系論壇既,我都只見過一次...有緣見面先口交吧... 口述交代..)

我之前以經同希希講,千萬唔好醉...
點解...因為我間房系3樓無電梯啊...

入到房都系調下情,聊下天,給她用一下qq,但就只系比我睇下佢d相就關機,底錫...
落左妝...哇,重幼d添...點都唔系好信佢有二十...
重要見到粉紅色既部份...
噢...

細節就唔講啦...重之我既評語系...如果我真系再搵唔到之前失之交臂既女女...
希希可以系我一段時間既必然選擇...

還有一點... 就系有無兄弟見過或食過麻花系乜...哈哈..
我地個晚就系甘睡到天兩...
真系,第二天早上再食左個開心既早餐,就會合火爺食個真早餐了...

破例地,我叫埋希希一起...等我又可以見下火爺童真既一面...
哈哈...

跟住就各自出發當天既行程了...

第二天都系自己野就唔講了...

今次有兩個可惜...
1. 見唔到甜甜, 少個人唱下歌... 真系...
2. 重系見唔到我失之交臂既女女... 到底會唔會有機會見到呢..
3. 可惜個dj唔系女女...

相關搜索目錄: 化妝
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

我真係好想見一見"失之交臂既女女"!真係咁正嗎?

公公,她是是 3 6 9 的嗎?如果系,可能…咸D又可以「去片」!
引用:
佢已經開到聲話無隻歌佢聽過...
等我又可以見下火爺童真既一面...
阿火把口好似咸D咁,系唔收架,有時仲覺得乞人憎添!

不過,你都話,有(童)真的一面,也是容易受傷的男人。

回復 128# 的帖子

火機上親QQ都被我吊的。所以他容易受傷!

==============================

KTV文化已經切底改變...而家靚女唔會做小姐,多數走去做DJ..慢慢Dup客..
隨時碰到個當DJ係女神..唔要即食麵既On九客,收入隨時以倍計..
或者更高..
我最近一個fd係匯華溝個靚DJ..第一次叫佢去玩,佢話唔返工要罰錢,
比左佢5舊..有時叫埋個fd出尼,就比1仟...
而家就叫個DJ辭工,比錢佢返鄉下過年..
做小姐而家無運行la..補補清個啲雞虫..点會比錢啲囡返鄉下呀!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

回復 130# 的帖子

哦!那我就是雞虫,柴爺就是恩客了!

回復 126# 的帖子

似乎有錢佬到幾多好野喎 !! 恭喜公公 !!!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-19 14:35 發表
星期五
天睛, 吹東北風

系七公 ...

哈 ... 我既鐘意係大、型、索和有性格

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-12-19 01:08 AM 發表
哦!那我就是雞虫,柴爺就是恩客了!
7哥..你是雞虫..我是老嫖..彼此..彼此!!!!

係CA玩甘多次...啲DJ從來無令我失望過..係超班...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-19 15:36 發表
==============================

KTV文化已經切底改變...而家靚女唔會做小姐,多數走去做DJ..慢慢Dup客..
隨時碰到個當DJ係女神..唔要即食麵既On九客,收入隨時以倍計..
或者更高..
我最 ...
吴系丫。。师兄你咪会咯。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-19 17:10 發表

哈 ... 我既鐘意係大、型、索和有性格   
系咩。。大都ARM师傅吗。。真系吴觉师傅有过大的。。??!!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-19 14:35 發表
星期五
天睛, 吹東北風

系七公 ...
失猪交臂。。系咪甘好呀。。
再过十来天我就可以去看看啦。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-19 17:51 發表

系咩。。大都ARM师傅吗。。真系吴觉师傅有过大的。。??!!
脾氣大

公司上唔到,係度一次回

d兄你话食得过係边个?
师傅要大?真係唔觉啊?
柴爺,你都係食开dj很闲过两招
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

海哥,失之交臂都係个人感觉而已。起码我就约左希希返食。

鸡爺有童真既一面,我真係估唔到,睇佢之后吊个妈咪,话扮野妹扮醉又真係好猛,真係双重性格。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-19 19:10 發表
公司上唔到,係度一次回

d兄你话食得过係边个?
师傅要大?真係唔觉啊?
柴爺,你都係食开dj很闲过两招
大小同價就買大
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 drm 於 2011-12-19 14:56 發表
公公,她是是 3 6 9 的嗎?如果系,可能…咸D又可以「去片」!

阿火把口好似咸D咁,系唔收架,有時仲覺得乞人憎添!

不過,你都話,有(童)真的一面,也是容易受傷的男人。
我咁純良講句粗口都漏口點會似你呢

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-19 19:14 發表
鸡爺有童真既一面,我真係估唔到,睇佢之后吊个妈咪,话扮野妹扮醉又真係好猛,真係双重性格。
童真係同希希玩的時候才有的,好有呃小朋友的感覺.
那媽咪唔吊唔安樂,都唔知教乜能野,條女有冇醉一摸便知.
見同學仔抽得咁開心就算能數,怎知一埋單就彈起來,吹脹!!!
我習慣到廠吊管理不吊工人的原則下插左佢幾野.
正常請我吃幾個波餅就冇事,點知冇波餅食就插多兩野至走.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-19 19:57 發表

大小同價就買大  
唔好貪大.....我嗰晚就中招

火爺下次开返过正既。
你后尾都补左个靓飞拉

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-12-19 20:51 發表

唔好貪大.....我嗰晚就中招h:" />

咁快就忘記蒼井室?

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-19 22:16 發表 咁快就忘記蒼井室?  
苍井空细左好多

[quote]原帖由 Lighter 於 2011-12-19 20:49 發表 童真係同希希玩的時候才有的,好有呃小朋友的感覺. 那媽咪唔吊唔安樂,都唔知教乜能野,條女有冇醉一摸便知.見同學仔抽得咁開心就算能數,怎知一埋單就彈起來,吹脹!!!我習慣到廠吊管理不吊工人的原則下插左 ... [/qu

专骗细路女。。村姑也骗过

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-12-19 05:36 AM 發表

我咁純良講句粗口都漏口點會似你呢
純良..你o甘都講得出.........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。