推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

公公週記

本主題被作者加入到個人文集中
柴爺而家係咪回左老家赏雪中?几时返黎?即係圣诞派对唔使预你啦?
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-19 07:09 PM 發表
柴爺而家係咪回左老家赏雪中?几时返黎?即係圣诞派对唔使预你啦?
圣诞/新年都唔使预我.....在鏟雪中自得其樂

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

柴爺,甘你就好好甘对住茫茫雪海打飞机。。。噢。。。真有诗意。。。
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-20 11:06 發表
柴爺,甘你就好好甘对住茫茫雪海打飞机。。。噢。。。真有诗意。。。
不必替柴野担心。。温记亦有好多去处。。D OSIM 亦可解渴充饥。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-19 08:21 PM 發表

不必提柴野担心。。温记亦有好多去处。。D OSIM 亦可解渴充饥。。。
師傅話返到去人就Slow down..我而家係度休養生息,

返黎就猛虎出閘喇....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-20 12:23 發表

點似呢度有隻出頭鳥

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-20 12:23 發表

早D返黎派下利是

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-20 04:18 AM 發表

點似呢度有隻出頭鳥   
舊夢不須記......

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-20 23:06 發表

舊夢不須記......

Kenny01 說我很清醒 ... 在感情沖昏了頭腦時,也糊裡糊塗地做了很多傻事,可能柴爺不相信我當年曾在沙灣某些出租屋六樓冇電梯渡過很多個晚上

相關搜索目錄: 出租

因為而家心無旁騖所以做左塘邊鶴成日做提場

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-20 08:29 AM 發表

Kenny01 說我很清醒 ... 在感情沖昏了頭腦時,也糊裡糊塗地做了很多傻事,可能柴爺不相信我當年曾在沙灣某些出租屋六樓冇電梯渡過很多個晚上   
又一個包公...

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-20 23:29 發表

咁叫傻 ?????

一晚見一二百女, 同十幾廿個有溝通. 一個星期玩兩晚, 唔計日頭生活, 一年可以遇上多少女人

我係你就會很榮幸, 曾經遇上一個咁既人啦

難得既女人就係, 唔係你抛舊錢出來, 佢就係你既....

無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-20 23:32 發表
你自己feel過就唔準其人有享受沉船樂趣....

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-20 23:32 發表
太清醒会少好多乐趣播。。傻下傻下都吾错丫。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-20 08:33 PM 發表

太清醒会少好多乐趣播。。傻下傻下都吾错丫。。
傻得起就恭喜佢囉......唔好傷身就得啦....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-21 12:29 發表

上得战场又点会一D伤都无丫。。点样小心都死既。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-21 14:28 發表

上得战场又点会一D上都无丫。。点样小心都死既。。。
好似柴爺噤,靜系專打出頭鳥!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-12-20 11:35 PM 發表

好似柴爺噤,靜系專打出頭鳥!
我做出頭鳥多...不過,而家無得做啦!!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-21 12:29 發表

伤身肯定有哪, 能好番就吾怕伤。 。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-12-21 10:15 發表

咁叫傻 ?????

一晚見一二百女, 同十幾廿個有溝通. 一個星期玩兩晚, 唔計日頭生活, 一年可以遇上多少女人

我係你就會很榮幸, 曾經遇上一個咁既人啦

難得既女人就係, 唔係你抛舊錢出來, 佢就 ...
如果舊錢夠大 ....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-12-21 10:16 發表

你自己feel過就唔準其人有享受沉船樂趣....
如果KMY 見人沉船有半句阿支阿左,借咸D名句:天打雷劈

所謂疏不間親,又何苦枉作小人

當年某弟兄名句:我知道佢呃,只要佢高興,我甘心情願俾佢呃 ....

結果是非常有娛樂性,可惜KMY 沒有中元街觀賞

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-22 07:26 AM 發表

當年某弟兄名句:我知道佢呃,只要佢高興,我甘心情願俾佢呃 ....

結果是非常有娛樂性, ...
甘心情願俾佢呃...之后就"秋后算賬"..或者"刀仔拮大髀"....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-23 00:13 發表

甘心情願俾佢呃...之后就"秋后算賬"..或者"刀仔拮大髀"....
KMY 發天打雷劈誓,當日係佢話心甘情願既 ...
後來搾乾左,no money 當然 no honey
你估講愛情?
在拮完大髀後當然要算賬,
其實要算賬就唔係心甘情願 lu ... 呵?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-23 00:42 發表

KMY 發天打雷劈誓,當日係佢話心甘情願既 ...
後來搾乾左,no money 當然 no honey
你估講愛情?
在拮完大髀後當然要算賬,
其實要算賬就唔係心甘情願 lu ... 呵?
咁人格就個個都唔同既, 係咪 ?

如果個個人都有品, 我諗我既朋友數字起碼可以加三個位..

通常我算賬既方法都係, 分完手再送多舊錢比佢, 只要佢"話"佢需要

至於愛既反面係咪恨, 係咪騙, 做咁多年人都唔識分既話, 咁咪係時候交學費再上堂0羅....

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-22 22:26 發表

結果是非常有娛樂性, ...
係咪真係當兄弟先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。