推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 March 於 2010-5-13 16:55 發表

佢未返...不過我依排好窄...閂關成仙
唉, 我呢月都係連上個第二期稅都係剛剛比返咋.....

不過飲下野都ok...如果唔計上次飲野, 你有350響我度....

無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 March 於 2010-5-13 17:07 發表

果三舊幾當上次飲酒馬會請...和左數啦
你喜歡啦, 咁我下次再請過你0羅.....

引用:
原帖由 March 於 2010-5-14 10:03 發表

原來低處未算低
你敢唔敢食先......

引用:
原帖由 March 於 2010-5-14 10:22 發表

問題係你點知道依家賣緊幾十蚊盒同依D既貨源有咩分別??...一係就去D大集團買(唔代表無問題,不過有咩事易D追究), 就算睇住佢燒都可以係走私豬
但係水貨都可能有分abc級嘛......

安少一定又睇完波返唔到工啦

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-14 17:15 發表
can't come dinner , call me after la
車...你去邊鬼度呀....

重諗住就你食惠食堡...

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-17 11:17 發表
你估我係版主,還下人情

股票跌倒麻木晒賭馬賭波好過
你講緊邊位版主先.....

相關搜索目錄: 賭波

我覆到啦,....飲幾耐呀...

我想九點前返到屋企.....己經睇少半場架啦....
今日特登keep住唔睇賽果.....踢爆者死...呀...

點??????

係唔係架, 個個都仲在線既...

你地約星期幾呀...............

我得星期五可以............

先說一聲, 我星期六早上要上班....:

大埔呀.....????

咁大雨....唔駛買馬了....

引用:
原帖由 March 於 2010-5-19 15:46 發表

好利高韋達騎...今次都唔得就真係有今生無來世
乾快地一定掂.....尋日諗定....鬼叫落雨...

引用:
原帖由 March 於 2010-5-19 16:35 發表

算吧啦..今場唔得應該都係時候去放草....
星期五預你一點到大埔得嗎?
有難度, 你們想一點開始嗎....

一點咪一點...................聽日答你...

練波咁巴閉......車埋就唔錯呀...

你今晚早d睡咪得0羅....

如果唔黎, 早d話我知喎...thanks !!

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-23 11:27 發表
工廠的同事介紹了在常平一間田雞店, 昨天和女伴去試果然好正 不是在蛇口吃的牛蛙,牛蛙肉豐厚,但沒味道,呢間既田雞係正常大小,老板說都是由湖南進貨在康城酒店樓下,兩個人吃了3斤加了很多配菜、主食、飲品,埋 ...
星期六我也在, 早知call下師傳你啦.....

相關搜索目錄: 酒店

6月5 號, 再一次召集, 兄弟們有空出海嗎....

出去玩要想清楚的嗎? 釣野當然響黃昏啦...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。