推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

我諗係卦, 今次唔係我做攪手呀...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 March 於 2010-5-25 11:04 發表

唔係你攪..我地會唔會比人賣豬仔
咁你想賣去邊.....

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-5-25 11:25 發表

早過七點上船我未必得喎
咁遲過你係咪得先...我要覆人地我們人數喎, 你一個?兩個? 三個?

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-5-25 13:09 發表

問左....我地可以7點到碼頭...如果你地7點開船就預我兩個...不過今日要覆我呀...人地要同公司講定
ok, 叫阿娜改左七點開船呀...咁預你兩個, 因為要比人數.....知唔知摩少得唔得呀

引用:
原帖由 March 於 2010-5-25 12:17 發表

最好賣去D涼D既地方啦...其實幾錢一位呢?? 我要睇下我老婆會唔會過黎先...
最多舊零水一位......咁預你一個定兩個呀....

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-5-25 14:35 發表

咁係咪西貢碼頭? 就算細摩去都係一個o者
係呱...西貢上船....上得船既...都算碼頭啩

引用:
原帖由 March 於 2010-5-25 14:35 發表

預我一個啦
一個????哈哈

引用:
原帖由 March 於 2010-5-26 09:25 發表

趕唔到你咪搾架大飛黎JOIN我地羅...橫掂你考左個船牌都未搾過船
咁不如撻隻船入來啦, 我地慳返船租錢....

引用:
原帖由 March 於 2010-5-26 09:59 發表

...甘不如去漁排釣泥鯭..又唔怕暈船又有冰凍啤酒....仲可以燒野食
book左船啦,佢地...

相關搜索目錄: 啤酒

工具箱失左踪??????

都係果句啦, 出得來行, 預左還咪得0羅....

引用:
原帖由 March 於 2010-5-27 12:19 發表

我諗住送部比呀哪做生日禮物

【明報專訊】要翻查八達通交易紀錄,除咗去港鐵車站或者便利店,遲口的喺屋企都可以check到。
八達通下個月會推出一部八達通PC閱卡機,佢同一般card reader無咩 ...
你又知我出左...深圳通既...

呢十年八年, 最有感觸既一套電視...

remember, let go, move on

引用:
原帖由 March 於 2010-5-27 15:18 發表

LOST 係電視劇黎喎
打錯字

引用:
原帖由 March 於 2010-5-27 15:18 發表

LOST 係電視劇黎喎
真係唔見左個工具箱喎, 有冇搵過佢呀...

引用:
原帖由 March 於 2010-5-28 10:31 發表
KENNY...我見到有燒魷魚賣

?ib_____D2sN3SNEs
香港買一定好鬼貴.....

星期六的約會,.....記得

唔係好大雨都無問題, 通常都會濕點點, 就算唔落雨都係架

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-5-31 12:45 發表

女朋友6點放到工的話我一定無問題
如果放唔到工呢...咁一個會唔會到, 因為要說人數呀

決定放棄.....

唔關事.....

預左人數...你而家先講....

引用:
原帖由 March 於 2010-6-2 11:47 發表

條女唔得你咪自己黎羅
我心意已決啦.......

尋晚bobo話有多拳手, 不過我冇覆佢...

引用:
原帖由 March 於 2010-6-3 17:04 發表
危險速逃, 就黎狂風暴雨
係真唔係呀...個天黑黑地0者....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。