推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-14 11:21 發表

聽班同事講女世盃好似好易中喎, 你又無跟返幾場呀?
開熱門多...and 好多大

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-14 11:30 發表

開大咪岩曬你

聽日跑馬, 放個SAT LEAVE先.
聽日跑九點呀要放假

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-9-14 12:22 發表
know la 350.....aiya....need save dom to save cost

then, March, any idea if 2
2 for what is it you and me ??都係食飯先啦...睇下你幾點走得!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-9-14 12:34 發表

我聽日要返公司做野...唔o岩上我公司賭
哈哈..甘都得...你公司有電視睇到馬咩??

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-14 17:08 發表

咁堅
佢今次真係好有誠意...未聽過佢可以甘早收工

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-9-14 17:44 發表
impossible la.....Have breakfast?....and wear cloth
食tea唔得呀你快手d我地食住等你...

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-14 17:37 發表
老孖....話事話...你幅圖果個係咪就係你既新女呀
新女唔會post出黎卦...你古我係呀色咩...msn大頭相都係xxx

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-9-17 10:40 發表
then ex-GF can post la....(eva siu) r

Special Thanks for "DEAD Terrorist" go to "ghost Place"

Last night 4x1 lose on Wolfsbreg r....ffffffffffffff
我尋晚都輸...希望今日d波會好d

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-9-17 17:35 發表
bet what today?
我買左挪超

尖沙咀...因為老婆要去尖沙咀返學...

尖沙咀碼頭無套票賣咩....

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-18 09:48 發表

我想你老婆可以一齊分享我地o既喜悅!!!
如果去tst賭..是否會去金悅?

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-9-18 09:57 發表

應該去金悅喇...叫埋你老婆放左學上O黎囉
佢無甘早..返八點起碼都十點先完..

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-18 10:19 發表

尖沙咀碼頭買乜套票呀廸廸尼呀

中港城碼頭呀...........
其實果個叫中國客運碼頭

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-19 09:21 發表
唔係七串一波膽咩......
七串一波膽中左我驚要上電視

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-9-19 09:28 發表

如果真係中七串一波膽真係可以照晒我地去
今晚我地場2串1中左都可以照晒今晚餐飯

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-19 10:15 發表
多謝................
中左先講都未遲

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-19 11:23 發表
今晚齊唔齊腳呀??
應該齊卦...toolbox唔知到唔到..

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-20 09:19 發表
禽晚有個好開始~~~

中馬又中波, 馬會請食飯, yeah!!!!!

禽晚歐冠全開上盤, 執返幾舊, 哈哈哈!!!
你仲欠你朋友一個0.03的report

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-20 10:07 發表

你禽晚有無巢你老婆..... 手袋或者褲袋?? 搵唔搵到咭片?
...有呀..依家仔人好醒..張咭片寫....中醫陳鎮南

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-20 10:28 發表
禽晚真係全開上盤,arsenal重好分過曼魚喎
我買主客和..差不多姐...

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-20 10:32 發表

再睇今晚歐協, 有咩心水?
今晚d賠率好似熱得有d過份...驚佢會爆冷!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-20 11:03 發表
你班賭精
係呀..你尋晚無賭馬..去左圖書館溫書

終於比我中返條三串1....

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-24 09:45 發表

拜仁, 曼魚, 同咩野呀??
曼魚,弗賴堡,紐卡素

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。