推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

回復 5176# 的帖子

march, pefer KLN side and may be go china later with them wow

thomas go with us, 10 up 10 down

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-3-18 11:08 發表
thomas go with us, 10 up 10 down
之前thomas以為響大陸食喎, 老孖又唔上, 咁點10up10down呀
無論是愛與被愛,也是串步難行

we eat in hk first , go later lor

今次個PROJECT最快完, 炒埋一碟先一個月...甘快就到分手篇

引用:
原帖由 March 於 2011-3-21 10:39 發表
今次個PROJECT最快完, 炒埋一碟先一個月...甘快就到分手篇
一個Project  o既結束 = 另一個Project  o既開始

引用:
原帖由 色即是空 於 2011-3-21 14:14 發表

一個Project  o既結束 = 另一個Project  o既開始
完左依個要take 個 break...有D累

引用:
原帖由 March 於 2011-3-21 14:57 發表

完左依個要take 個 break...有D累
去得咁盡, 預左你架啦....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-3-21 15:49 發表

去得咁盡, 預左你架啦....
所以早D收爐早D休息

引用:
原帖由 March 於 2011-3-21 16:13 發表

所以早D收爐早D休息
可惜有個地方變左禁地....上個星期...勁好玩呀.....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-3-21 16:19 發表

可惜有個地方變左禁地....上個星期...勁好玩呀.....
越痛越要拮入去...不過我未CLOSE FILE...之後我反而想撞到應

識唔識人買廸廸尼門票呀....

你當KENNY仔係自由行

相關搜索目錄: 自由行

要有即日來回機票先得架....

相關搜索目錄: 機票

引用:
原帖由 March 於 2011-3-24 15:00 發表

你當KENNY仔係自由行
我真係要招呼個自由行喎....

相關搜索目錄: 自由行

miss lam la

邊個miss lam呀, 你估錯左, 個名又係叫阿娟, 不過你地未見過...
原來我好多年前已經識左一個叫阿娟架啦...

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-3-25 01:59 發表
邊個miss lam呀, 你估錯左, 個名又係叫阿娟, 不過你地未見過...
原來我好多年前已經識左一個叫阿娟架啦...
你信命就好啦...下次四買PQ記得比我用4連環膽

咁你今晚又有冇心水呀...

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-3-30 09:43 發表
咁你今晚又有冇心水呀...
劍鋒

引用:
原帖由 March 於 2011-3-30 12:48 發表

劍鋒
呢隻我冇乜信心喎....果場似3,5多d....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。