推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-12-17 13:56 發表

你有興趣???可以借俾你拎返屋企試玩下先
要睇d有咩game岩玩!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-12-17 14:24 發表

game 我有十隻八隻
甘你比我玩下先...岩玩幫你要左佢...不過唔好甘貴呀!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-18 10:16 發表
聽晚跑馬, 舊地方賭馬~~~ 出席者請報到, 細摩!!
我唔得!! 明天有野做

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-12-18 14:02 發表

人地問出席者報到呀...唔係叫唔得閒o既應佢

b.t.w. send 尾期個電話俾我
send

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-19 09:13 發表

又話close file!!!:bird:
就係趕住依個星期close埋佢!!

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-12-19 12:07 發表
Many X-file......

This Friday, Can't early....if go should be late r
星期五我要留港消費

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-12-20 10:20 發表

想贏錢, 大家記得買你對家
我等緊佢post今晚買咩

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-12-20 11:15 發表

一人夾十蚊俾佢買喇
希望佢買d大熱.....等我地執多d都好呀

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-21 10:36 發表
當KENNY仔風流快活時, 我地打工一族仍然博曬老命做野!!

學KENNY仔咁話:"做到人都癲!"

祝KENNY歡度性誕!!
佢依家應該係度食緊早餐睇 nba

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-21 11:13 發表

重有一個就好勤力整緊個morning...
晨操渡步就小不免啦..唔知會唔會搵多隻馬拍跳返一課呢

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-21 11:59 發表

你聖誕駛唔駛返馬交?
唔去啦甘多人...約左老婆去行街睇戲燒野食

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-21 14:23 發表

我打算24號打邊爐之後唱k, 你有無興趣呀?

暫時得我同事頭婆.
甘有興至去唱k呀....聽日覆你!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-21 14:37 發表

你女人都想唱k架
因為諗住24號同佢去睇戲嗎!!25號試玩wii26號去bbq....好忙

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-12-22 10:21 發表

咁事頭婆個細妹去唔去0者

你買定兩條鳳仙上去啦

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-12-24 10:01 發表

唔駛買朱古力買鳳仙?
唔駛啦...有誠意d帶埋乾冰去雪住條鳳仙得啦...

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-12-27 14:04 發表
wii  已經成功賣出, 可以換xbox 360
甘你得閒攞埋d剩餘物資比我...無左個stand好似成日想跌!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-28 14:56 發表

我意思係巢皮, 你篤左老孖出黎
我不嬲都係隨岸觀火

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-29 10:40 發表
總經理冒總警司 自簽守行為一年
29/12/2007

【 本 報 訊 】 卅 七 歲 事 業 有 成 的 電 訊 公 司 總 經 理 , 駕 車 時 與 人 發 生 爭 執 , 一 時 意 氣 拿 出 舊 同 學 任 警 隊 總 警 司 的 名 ...
呀總經理...你以經用左八千蚊買左個LV免左守行為一年啦

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-29 11:23 發表

話時話, 禽晚又無聽電話訓左
幾點呀..我成十點先收工!!今日有無局??!! 老婆返左澳門

今朝九九打黎問我地有無局....佢屋企今晚比人佔據左要搵地方安置!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-31 13:50 發表

再去富記茶仔, 我可以!!!
可惜我唔得...老婆以經上左船返緊黎

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-31 13:59 發表

咁我會一會78, 試多次情深的撫摸
你學左kenny仔d野...鍾意玩腳....仲要係比人玩

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-31 14:05 發表

咁我又無kenny仔咁專一
如果你真係起行就call埋寂寞的九九....btw..sent 你個bank a/c no. 比我過數比你!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-12-31 14:11 發表

今日上去我驚仲窄過星期六
唔係喎...通常星期一都旺場所以應該多d女返!!

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-12-31 14:16 發表
march, 今晚陪老婆睇煙花
你打到中文咩??!! 出街好死多人都係留返係屋企好d

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。