推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-31 15:41 發表
睇黎要搵地方減減壓, 唔知halloween多唔多....人慶祝呢?
咁要視乎你減壓o既地方響邊喎

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-31 16:01 發表
唔係呀....佢地放棄左我....等我一個人自生自滅呀
我噚日同朋友打下麻雀食飯咋喎...星期日晚都CALL 過你出O黎飲野架喇

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-31 15:58 發表

個account 我跟, 爆左, 我先瀨野, 不過搵左對方個呀公, 終於攪得掂~~
咁佢當時絕對有權override 你喎..不過之後衰左又唔認數o個下唔掂o者

你係咪想減壓呢....我想去返剪髮舖舊址度

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-31 16:44 發表

今日唔得呀, 有排先走得~~
噢.....

噚晚場昆士柏流浪請食飯飲酒

噚晚發夢我地四條友夾份中左六合彩頭奬, 今朝起身居然仲諗緊晏晝去馬會攞錢

唔記得買咩number 喎...剩係記得中左一千萬, 每人分二百幾萬

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-16 11:00 發表
2006年12月16日

讀中學個陣一位好睇我o既miss 呢排成日搵我,
我都覺得奇怪,
原來佢做左投資顧問, 搵人投資基金.
既然我不嬲都信佢為人,
一個月三四千, 咁就應承左佢.
買咩未知, 幾耐未知, 叫左佢整個prop ...
一個月三四千, 不如自己買股票

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-19 14:07 發表

三個結左婚, 其中一個係我表嫂.

最後一個岩岩散左, 如果你岩一定介紹你識, 但到時識左唔好話絕交就得...
你都係唔好令佢有任何期望好d

引用:
原帖由 March 於 2006-12-27 10:29 發表

依次地震我感覺唔到...但感受得到!!pccw係台灣震斷左條cable..依家我internet connection 出over sea 死晒!!
我面前有三部對外連繫o既系統今朝輪流咁瓜, 依家仲有一部未起得返...係某大金融資訊系統

相關搜索目錄: 融資

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-15 10:27 發表

啤酒~~~
下星期日, 大球場

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 March 於 2007-1-15 11:18 發表

鬼鬼鼠鼠偷番薯
無鬼鼠...噚日都話晏晝去睇波喇...問左你夜晚出唔出o黎食飯..又係你自己話要玩煮飯仔...我地都係三條友食大排檔

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-15 11:19 發表

條肥仔岩岩搵個老友兼同事過黎同我講話sms單野!!!

佢老友講佢戇鳩兼幼稚, 佢又話自己都俾佢誣蔑不過原諒佢...

你原諒佢關我撚事?

更何況講錯野o既人唔say sorry, 搵個外人同我講, 九爺乎??!!

就算 ...
呢d 白癡仔唔駛理佢喇....啋佢都晒氣

引用:
原帖由 March 於 2007-1-15 11:28 發表
我早兩日去左依樹食飯..http://www.openrice.com/big5/sr2.htm?shopid=17331
都幾好喎..下次可以試下!!
咁不如星期五晚喇, 你間舖係咪近廁所o個邊o個間呢

引用:
原帖由 March 於 2007-1-15 13:06 發表

星期五都ok..星期三係咪約左出黎賭馬?
yes, 利記話呢個星期三晚

引用:
原帖由 March 於 2007-1-15 13:26 發表

甘睇下係咪又打邊爐...尋日賭完馬係屋企我大聲叫左三次 "john and paul i love your"
都係打邊爐喇

噚日如果剩計賭馬就無乜贏輸

咁開心, 唔通你執到隻耀目

引用:
原帖由 March 於 2007-1-15 13:44 發表

我執到福福Q
呵呵...我都唔差...星期六晚都執左條英超三串一

風雨交加o既晚上, 又係單 T 兵團召集出發O既日子

單T 兵團, 今晚老地方, OK?

投注戶口結存跌穿100蚊, 報86.30, 破 07 年新低點

究竟我今晚可唔可以憑六合彩而力挽狂瀾呢

引用:
原帖由 March 於 2007-2-1 11:28 發表

我今個月有幾日大假要放....如果走得到可以平日去
想去o既地方太多, 但係戶口o既數字太少

五條友夾孖 T 好定三T 好呢

咁一膽四腳

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-8 12:28 發表

如果真係五個人買, 我提議一人揀一隻, 五隻串混!!

$5 買, $500!!!

每人$100!!!

如果一膽四腳都可以, 今次輪到kenny仔同利記揀膽!
我無乜所謂..你地決定

咁係咪買第一口孖T 呢

好黑呀....噚晚條英超三串一居然開晒對家

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。