推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

又有新相~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

My new target!!

未得~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 March 於 2006-11-24 02:39 PM 發表

遊下遊下過日子我都以經好滿足!!
大哥, 帶我去玩好不好??!!(國語)

既然無人處理, 就等我係度為所欲為~~~

2006年12月16日

讀中學個陣一位好睇我o既miss 呢排成日搵我,
我都覺得奇怪,
原來佢做左投資顧問, 搵人投資基金.
既然我不嬲都信佢為人,
一個月三四千, 咁就應承左佢.
買咩未知, 幾耐未知, 叫左佢整個proposal黎先.
哈哈哈, 讀書個陣就交project俾佢.
今次佢交project俾我,
廿年風水輪流轉......

相關搜索目錄: 投資

好想出去玩下, 可惜呢期要守...行....

引用:
原帖由 johncage 於 2006-12-16 11:21 PM 發表
仲諗住同你渡江慶回歸!
守埋呢個星期...

呢個世界, 近誅者赤, 近墨者黑, 原來真係不二定律.

岩岩同身邊人一班姊妹打完邊爐,
佢地o既想法, 佢地待人, 令我明白點解身邊人會同我之前所遇o既不同.

唔係話佢地單純, 而我比我感到佢地世界仍然相信, 只要待人好, 自己開心就成.

或者我一直欣賞佢o既優點.

妳從來無要求我做咩,
妳只會信我做咩.
妳從來只會信妳眼見所知o既野,
妳會支持我選擇o既路,
我明白只要等, 不論妳甚至日後人生機會.
把握, 係大前題!!

o的人炒股炒到傻左...

我門口對出個呀姐sales admin,
一早返黎就同班同事講幾錢入幾錢放,
轉頭又打俾佢呀媽(o個呀姐成四十蚊到五十頭)問幾錢放.
建行?? $5放?? 食左春藥咩~~

早前睇過新聞透視, 話HK股票市場比以前成熟, 股災機會比以前細好多...
我都相信呢個事實. 不過我亦曾聽人講過, 如果連掃地呀嬸都話買股票個陣,
危機就會...
希望大家可以繼續搵多o的!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-19 10:22 AM 發表

有好女仔都唔介紹我.....
絕交
三個結左婚, 其中一個係我表嫂.

最後一個岩岩散左, 如果你岩一定介紹你識, 但到時識左唔好話絕交就得...

地震??

人生第一次感受到地震.

驚??

唔驚, 因為我以為自己頭暈, 當屋企人問個陣, 我先知大家都feel到,
震完一次, 大家以為大貨車經過,
又震多一次??!!!!
我即刻走去窗外睇,
無車, 今次震得重耐,
我見到電腦檯係到郁,
真係地震!!!!!

似乎有妖孽, 又要請亞基拉出動啦!!

相關搜索目錄: 電腦

等左呢套戲好耐, 因為劉若英....

呢張整得比較好......

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-27 10:41 AM 發表

你幻想自己係古天樂
唔係呀? 咁你幻想係件衫??

我like 劉若英from <少女小漁>

多謝大家, 希望可以儘快轉工!!

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-1-12 02:11 PM 發表

依家天氣最好飲d咩保下身子
啤酒~~~

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-15 11:13 AM 發表

下星期日, 大球場
車長個度我同佢講左, 等收P.M.~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-15 11:13 AM 發表

下星期日, 大球場
條肥仔岩岩搵個老友兼同事過黎同我講話sms單野!!!

佢老友講佢戇鳩兼幼稚, 佢又話自己都俾佢誣蔑不過原諒佢...

你原諒佢關我撚事?

更何況講錯野o既人唔say sorry, 搵個外人同我講, 九爺乎??!!

就算你依家同我say sorry, 個sms我都keep係度啦, 對你呢種小人我何須大量??!!

DLCF~~~

引用:
原帖由 March 於 2007-1-15 11:18 AM 發表

鬼鬼鼠鼠偷番薯
禽晚出黎食飯呀嘛, 我地三個人吹得幾開心....

引用:
原帖由 March 於 2007-1-15 11:28 AM 發表
我早兩日去左依樹食飯..http://www.openrice.com/big5/sr2.htm?shopid=17331
都幾好喎..下次可以試下!!
唔好講咁多, 就星期日晚, 我同呀色睇完波即刻飛黎打邊爐~~~

呀色ok?

引用:
原帖由 March 於 2007-1-15 11:54 AM 發表
依幾日可以嗎...我今個星期尾可能要上大陸!!
依幾日我姨媽到, 唔方便飲啤酒~~

唔好返大陸得唔得??????

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-17 09:10 AM 發表
風雨交加o既晚上, 又係單 T 兵團召集出發O既日子

單T 兵團, 今晚老地方, OK?
我已經準備好了~~

今晚有無人有興趣入場睇波??!!!

旺角場, 南華對流浪!!!

引用:
原帖由 March 於 2007-2-1 10:03 發表
我今晚要返屋企煮飯比老婆食..你睇得開心d啦...我會幫你同南華打氣
我打算唔去打氣, 過澳門!!!

引用:
原帖由 March 於 2007-2-1 11:00 發表

點死都要過埋依個星期先....乖!!下星期同你去
好喇, 等你.... 真係好想試下個花甲蟹煲~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。