推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

我唔買英超啦..次次都輸...今日買返日本波!!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-15 11:33 發表
公司block左msn
block 咪用 web msn http://webmessenger.msn.com/

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-15 12:02 發表

幫我諗條3串10丫...我要用來做洗費呀
點買3串10呀先生..3串7 加 3串3 呀..!!! by the way,我諗緊今次我地好唔好試下住龍都果邊!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-15 12:18 發表

遠得滯喎
係呀..依個係最大問題,真係有d唔方便,但因未去過果邊玩...唔知有無驚喜

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-15 12:47 發表

下次long trip先轉啦...好嗎
好的..甘book左上次果間啦!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-23 09:14 發表

outlook點先??

似王喜定林保怡??

唔通似林夕??
佢講得ok就一定係似林子祥or羅文

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-28 14:40 發表

無啦啦點問人地去唔去飲野喎
咪話有朋友生日問下佢去唔去羅...come on baby 主動d...就算佢唔去起碼你都嘗試過,唔好比機會自己後悔!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-28 15:11 發表

你今晚上唔上去??
我黎!!放工電聯!!不過睇下要不要陪人食左飯後先黎!! 你個msn 又比人block 左? 試下依個 http://www.iloveim.com/

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-28 16:02 發表

叫埋一齊O黎飲野囉
依個問題我都有諗過...只係怕今晚有人口多多爆響口比我老闆知我有個新project

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-28 16:28 發表

千祈唔好, 各自修行, project都係自己跟返, 親力親為好!!

(其實我係臥底, 哈哈哈!!)
放心我自己會跟緊d..依d短期工程為期三個月應該無咩意外

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-8-28 17:42 發表
then, where dinner sin?
TST , 不過日日千幾億你有無甘早走呀

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-29 12:42 發表

大唔食, 細都要食, 唔知工具兄禽晚執左幾多呢?

星期五晚去力奇, 大家有無興趣?
佢尋晚走時都有d貓貓地...去到下場都應該無咩好下場 後來湯馬士都有打比我諗住過黎我地度飲兩杯,不過我地埋左單走左佢先打黎..

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-8-29 13:27 發表
not thomas phone u , is me, no battery
剛剛打比thomas原來佢個放完假了,仲想叫佢聽日飲茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-29 14:16 發表

聽日?? 星期五飲得唔得?? 飲完去打邊爐!!!!
星期五唔得啦..因為tech ed 只去到星期四....

準備出發........

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-30 10:17 發表
好想晏晝放假, 有排都唔駛旨意放半日:'(:'(
我都唔係放假...我係偷走

老婆話佢又要去力奇...唔該兩位!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-31 14:07 發表

之後你去唔去飲野?
依個問題out of 我能力所答!!你問下我老婆啦!!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-31 15:49 發表

我都O黎食
不過隔離抬

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-3 10:07 發表
今個星期五又打邊爐
唔係又去力奇卦...

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-3 11:15 發表

今次係元朗打邊爐

禽晚拜仁入多粒....我就

買大開細
唔緊要...今晚買希爾星堡win...執小小好過無

有人叫打牌!!! 開左個排頭...一至六anytime(咪即是放工之後) !! 有無人有興趣??

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-9-3 11:29 發表

我聽晚應該得
重有無??我都未知得唔得!!??如果我唔得重兩隻腳...

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-9-3 11:37 發表

反而你自己唔得
痳雀蟲又唔係咬我

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-3 11:52 發表

原來咬你枕邊人

唔打麻雀鬥地主得唔得?
比蟲咬果位人兄我就未同佢瞓過....但佢成日都話我好好砌

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-3 13:53 發表

放工打牌, 個兩位都唔可能可以收得早架?
都唔一定..安排下先知...or 星期六下午睇下約唔約得齊!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。