推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

29 12
發新話題

[建議] 接龍版版主

接龍版版主

建議快點找合適的人當接龍版版主!
最近接龍版太亂了,有太多不適當的主題啦!
珍惜現在所擁有的

引用:
原帖由 KidHung 於 2007-1-23 11:14 發表
建議快點找合適的人當接龍版版主!
最近接龍版太亂了,有太多不適當的主題啦!
不如由你做啦

其實都冇所謂既...不過你都可以呀
珍惜現在所擁有的

引用:
原帖由 KidHung 於 2007-1-23 11:58 發表
其實都冇所謂既...不過你都可以呀
唔好喇, 我已經分唔到身

=.=     要快d搵人做啦∼!
珍惜現在所擁有的

我想見工
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

好啊                  
珍惜現在所擁有的

我建議整個投票∼!       
珍惜現在所擁有的

其實我都想做...
如果可以2個人就最好啦
珍惜現在所擁有的

回復 #9 KidHung 的帖子

醒目仔 你意思係肯同我拍檔申請做? 好!

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-1-23 12:28 PM 發表

唔好喇, 我已經分唔到身
你得o既

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-23 09:38 PM 發表
醒目仔 你意思係肯同我拍檔申請做? 好!
係呀...不過唔知其他人支唔支持!
珍惜現在所擁有的

引用:
原帖由 KidHung 於 2007-1-23 22:32 發表

係呀...不過唔知其他人支唔支持!

唔緊要啦 我地向大版主申請

支持happycamel哥
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

支持 KidHung 大哥及 駱駝大哥 兩位候選佳麗!!!

支持 KidHung 及 camel  當接龍版版主

引用:
原帖由 KidHung 於 2007-1-23 07:41 PM 發表
我建議整個投票∼!       
我支持kidhung, 因為為識得佢比較耐, 由舊版識到依家o既學生哥!!

My new target!!

不如兩個一齊做啦

2個一齊可以分擔一下!
而且更有效率
珍惜現在所擁有的

回復 KidHung, happycame l的帖子

happycamel, KidHung 兩個都支持!  

支持Happycamel和Kid Hung做版主!

引用:
原帖由 akmc1957 於 2007-1-24 10:48 AM 發表
X3!!!!
支持!

支持~~

引用:
原帖由 akmc1957 於 2007-1-24 10:48 AM 發表
支持                                .

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。