推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 金雅軒Spa

回復 25# 白貓兒 的帖子

建議要移走抄帖。

嚴重禁言:灌水帖子。 

謝建議
我認為他抄的行為是無意義行为即灌水
但抄的內容本身非無意義而是重覆
其實他此行為昨晚做了兩次我今天才處理
已重重扣了分 保留抄帖在此不熟版規的會員
亦可見到我如何處理有所警剔
他犯第三次我會禁言
God's mill grinds slow but sure.

回復 22# 的帖子

你好,我是Ada多谢你的宝贵意见!我的规定毛巾每次必须更换,可能有些师傅一时大意,我会多加注意。

回復 21# 的帖子

现在有新师傅,Kiki, yy, 飞飞. 还有以前的小芳,琳琳,Angel 等等......

希望各Ching多多支持,我们会尽力为你们service.

引用:
原帖由 ilovecat 於 2012-1-11 23:40 發表 any young local gal?
Angel is a young local girl

引用:
原帖由 ADAFUN 於 2012-1-11 15:40 發表 现在有新师傅,Kiki, yy, 飞飞. 还有以前的小芳,琳琳,Angel 等等......希望各Ching多多支持,我们会尽力为你们service.
今日試了菲菲,她並不是新手,在尖沙咀和灣仔已做過3間樓上骨,揼得不錯,值得一試!

引用:
原帖由 ilovecat 於 2012-1-12 00:00 發表 really? tall ng tall ga???
Angel算幾高,身材仲好好

引用:
原帖由 ilovecat 於 2012-1-12 00:15 發表
Boss, I wanna book Angel
You better call Ada and book in advance, Angel is hard to book

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-16 09:42 發表
前幾天上了金雅軒, 這間場前身是幸運水療, 在尖沙咀金x倫道.

老闆娘叫Ada, 佢前日介紹了一位靚女技師給我, 她叫琳琳.

須然佢好靚女, 但骨技出奇地好, 而且夠力水, 細問之下原來某大場出來.

昨晚再去, 因為收 ...
how much ar?

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 jumboleung 於 2012-1-12 10:11 發表
how much ar?
90mins $300 + tips

引用:
原帖由 derrick328 於 2012-1-12 10:59 發表

哦,難怪我打左幾次也不成,哈哈, 等我再試試,謝謝。
Angel 琴日都冇返, 不過見到琳琳

引用:
原帖由 derrick328 於 2012-1-12 19:31 發表 我今日都試左琳琳, Angel after xmas 都冇返,琳琳幾正,GF Feel, 斜咩小手袋, 幾鬼Q,大場出身, DuP得唔錯,互動性又高。身材高挑, 上下均勻,good,多謝推介, 會成為心頭好
係呀,琳琳有身材,揼得好,服務態度佳。
是金雅軒的一個唔錯的選擇!

引用:
原帖由 derrick328 於 2012-1-13 10:19 發表

昨日看見斯文靚女小芳,  乖乖女, 看似不錯

昨日做大房, 二張床, 幾時我地约埋做四飛?
好呀, 新年前嚟個四飛八手按摩

下午去過 因時間尚早
只得琪琪返左  就做琪琪,
是一位高和身材好的技師
做完出尼  有另一師傅都返左
靚女 禮貌拜個年
原來是濶别多時的瑩瑩
好開心見翻.連忙話舊.
God's mill grinds slow but sure.

回復 45# 的帖子

which瑩瑩 is she  ?

你醒不起嗎?

回復 47# 的帖子

no, no idea at all !

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-1-27 09:13 發表
no, no idea at all !
Those who know Wing in her previous place must know her la

回復 49# 的帖子

H! yes, I've got it !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。