推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 金雅軒Spa

angel 幾時先返呀????

引用:
原帖由 doraemon7 於 2012-1-28 21:47 發表 angel 幾時先返呀????
無返好耐喎
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-1-27 15:52 發表 下午去過 因時間尚早只得琪琪返左  就做琪琪, 是一位高和身材好的技師做完出尼  有另一師傅都返左靚女 禮貌拜個年原來是濶别多時的瑩瑩好開心見翻.連忙話舊.
瑩瑩之前返過芯漾灣,依家轉了過來

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-1-31 20:07 發表 瑩瑩之前返過芯漾灣,依家轉了過來
佢都有幫手返過維維果度
God's mill grinds slow but sure.

are most bg under 30 yrs old?

引用:
原帖由 SCWT 於 2012-2-1 07:30 發表
are most bg under 30 yrs old?
I don't think so especially for those new comers.

回復 57# 的帖子

any recommendation other than 琳琳??

回復 59# 的帖子

thanks a lot, will try her asap

引用:
原帖由 derrick328 於 2012-2-2 15:38 發表
試咗, 瑩瑩, 非常招呼型, 感覺不錯。

Dup骨也不錯, 值得番marK的。

個人比較現實,女朋友feel。。。
瑩瑩咁正, 下次要同Ada講mark佢

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-2-2 17:08 發表 瑩瑩咁正,
下次要同Ada講mark佢
你識開佢都知佢ok good 吧.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-2-2 19:32 發表 你識開佢都知佢ok good 吧.
我在凱盟時識佢

琳琳已試, 果然低讚, 可惜還不知道誰是瑩瑩

有個新技師 yoyo 長髮
請問有無師兄做過?

引用:
原帖由 derrick328 於 2012-2-3 18:30 發表 一个幾高既技師 你昨日試架?不知道佢感冒好番沒有or not?
琳琳感冒早已好翻 上星期三已返左
仲好活潑

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-2-6 13:43 發表 琳琳感冒早已好翻 上星期三已返左仲好活潑
琳琳都揼得好好,身型又靚

引用:
原帖由 楊過之子 於 2012-2-7 17:01 發表 等我去探下佢先,不知道伊人有否掛住我呢?曾幾何時, 佢話要我成為她的熟客,可愛的琳琳,斜咩側袋,短裙仔,又真係好得既,令我想起當年的溫莎靚八,也是一模一樣,和她們一起,特別愉 ...
甚麽當年呀? 蕰莎108仲係度

琳琳服务不欺場
連代掛衣這些環節也很自動
亦好tum 人
本帖最近評分記錄
  • aero169169 體力 +10 我很認同 2012-2-7 21:01
  • aero169169 威望 +10 我很認同 2012-2-7 21:01
  • aero169169 金錢 +10 我很認同 2012-2-7 21:01

引用:
原帖由 楊過之子 於 2012-2-8 09:18 發表 哦,是嗎。甘你有冇番mark佢,佢近況好嗎?佢也算早期第一批技師。
去年年尾麥過一次.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-2-8 12:27 發表

去年年尾麥過一次.
貓兄真長情

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。