推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 2011回顧 之 得意妹

2011回顧 之 得意妹

呢個女女我會叫佢得意妹,因為從性格到外表佢都好得意,好過癮。

認識佢應該係今年3,4月份既時候了,第一次見到係日日豪。當我正在4樓花街(佢有兩層花街,3樓同4樓)行來行去搵心頭好時,有個無著公衣但穿短裙低胸既短髮大眼睛女仔正跟媽咪傾偈。我就眼前一亮。心裡想:好正,好得意喎! 跟住佢同媽咪講完就行落樓梯去3樓,個媽咪好醒,見我望住得意妹,佢拿拿臨叫番佢上黎,跟住媽咪同我講佢唔方便但可以坐台(唔怪得之咁好既野仲未有人撈左去啦),問我岩唔岩!我心諗,無所謂今次坐平台抄定牌,下次先食,於是同佢返K房,原來佢新黎兼唔係成日返工,佢都唔係幾識路點返房(佢都要問服務員)。放低佢,我再去大海撈魚,結果另外撈既個條魚變左我呢半年黎有去常仔但無去k既飯盒(呢個有時間先再講,一個廣東既女女)。

言歸正傳,大眼得意妹,眼仔碌碌,短髮,身材好好 (36c),個晚見佢有條好長既事業線 (嘿嘿)。第一次坐台,佢幾好玩,我既顧左又顧右。兩個都好玩。但佢唔方便,10點半就閃左啦。第一次既見面就結束啦。對佢再進一步既深入了解同研究,就要等到兩個月後第二次見面啦。

第二次見面都隔左兩個月,因為期間佢返左屋企。等到佢返黎再搵到佢,都六月啦。第二次見面佢著左條好細路女既裙仔。望上去似學生妹多d。係餐廳食完野就上房再詳談。

從她口中得知,原來:
佢係四川人,512地震時佢係九寨溝旅行,佢話嚇死佢。
佢唔係住常平,住係樟仔,奇怪呢。
佢唔係經常係日日豪返工,呢到係兼職,佢正職係係塘夏既 "二+ 一" 正返工既 !估都估唔到。
佢點解出黎做呢  ? 為左自由自在無人管,佢屋企根本唔需要佢養,無經濟壓力。
佢有無養仔呢? 佢自己話無亦唔會咁笨,但佢話k場9成女仔都有仔,佢有個朋友都有條狼狗,佢自己點勸佢朋友飛左條仔,佢朋友點都唔肯。係得意妹身上好多故仔聽。

佢性格活潑,得意,每每行為出人意表。
佢係床上用四川口音既普通話扮小平同志閱兵 “同志們,大家辛苦了”,笑死我,學得好鬼似 !
佢又同我講佢一般唔會過夜,因為唔慣。眼光光,瞓唔到。
佢話有次同個客出台,做完一劑,2點幾,佢同個客講: “不如我打折比你,你讓我回去,好嗎”。
佢個客都唔知好嬲定好笑,但都比佢走,而佢又言而有信,真係比個9折佢。超過癮。
我以為佢唔會同客一齊沖涼,咁開始我自己沖先,但做完後,佢入去沖,仲係入面揚手叫我入去,佢幫我沖。
我話:我猜不到你會一起洗,還幫我洗”,點知佢個答案係超抵死,佢好跳皮笑笑口話:我喜歡幫人家洗,因為我在家也是這樣幫我的小狗洗的”!!
聽完嘔血,諗起都好笑。
又靚又好身材既女仔,我通常唔會預佢有service,但佢竟然有,有吹奏,仲吹得好好,
我事後同佢講: 我想不到你會吹”。點知佢既答案又係令人啼笑皆非
佢話: “先吹得對方興奮,那他做的時間會比較短,很快就可以搞定對方,又可以快點走”。。。我估都估唔到,原來女女肯吹奏既背後原來又有佢地一番既道理,真過癮。
本來個晚我係預佢過夜既,但佢1點幾都係忍唔住問我,但佢未講到正題我已經估到,我話:"你想早走對嗎 ?" 結果佢無為我破例,我亦放左佢走。

不過搵過佢一次後,好快就失去聯絡,因為手機已經打唔通 (是空號)。可能無再做,又可能跌左部手機。總之自從個次後,無再見過佢,能遇上佢都可以話我今年既福氣。佢亦係我今年入選我自己3甲既其中一位女女。

完!!

相關搜索目錄: 兼職 手機 普通話

引用:
原帖由 markLee 於 2011-12-19 17:27 發表
呢個女女我會叫佢得意妹,因為從性格到外表佢都好得意,好過癮。

認識佢應該係今年3,4月份既時候了,第一次見到係日日豪。當我正在4樓花街(佢有兩層花街,3樓同4樓)行來行去搵心頭好時, ...
的确系好得意。。
我遇到呢D甘好野时当系BONUS, 系个天赏比我既。。但就一年半载先可能会遇上一个。。今年好似都未遇过。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-19 17:46 發表

的确系好得意。。
我遇到呢D甘好野时当系BONUS, 系个天赏比我既。。但就一年半载先可能会遇上一个。。今年好似都未遇过。。。
長安那個4Q妹,我當是一個!

令人羨慕

等我諗諗。。。
今年唔係食過甘多街外囡。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-12-20 00:01 發表
等我諗諗。。。
今年唔係食過甘多街外囡。。。。

唔通吃了窩邊草?

吹得爽爽,搞得爽爽,可是又没有的好过夜,第二天早上再爽一次,有点扫兴。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-20 00:35 發表

唔通吃了窩邊草?  
甘又唔係。。。邊有你甘好豔福啊。。。。
我來來去去又咪果幾個。。。H妹,G妹,BZZ,D?secretary,。。。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-12-20 11:03 發表

我來來去去又咪果幾個。。。H妹,G妹,BZZ,D?secretary,。。。。。。。
H妹,G妹,BZZ,D?secretary,。。。。
排名不分先后。。娃娃繁多未能尽录。。如有遗漏。。还望见谅。。。 。。

引用:
原帖由 markLee 於 2011-12-19 17:27 發表

認識佢應該係今年3,4月份既時候了,第一次見到係日日豪。當我正在4樓花街(佢有兩層花街,3樓同4樓)行來行去搵心頭好時, ...
2012年要跟mark哥去日日豪揾下, 睇下揾番过得意妹

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-12-20 11:03 發表

Secretary ???? 帝豪那些秘書?好貴的啊!大根哥真有魅力!

引用:

我是福頭就真

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-12-20 15:03 發表

Secretary ???? 帝豪那些秘書?好貴的啊!大根哥真有魅力!
非也,非也。。。。
不是那些DL帝豪。。。。
是真正在當地公司裡上班的秘書。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-20 19:16 發表

我是福頭就真   
你哩d咪叫身在福中不知福。。。。

[quote]原帖由 simonkok 於 2011-12-21 10:40 發表

是真正在當地公司裡上班的秘書。。。

冇捞咪!好野

令人妒嫉
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

好羡慕哦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。