推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 波記 於 2010-2-15 12:15 PM 發表
恭喜發財, 心想事成!!!!
大家咁話!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-2-16 14:31 發表

大家咁話!
咁慳皮?

我都講大家咁話

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

引用:
原帖由 日本通 於 2010-2-17 02:53 PM 發表

咁慳皮?

我都講大家咁話
祝福ar ma,
我封利是呢?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-2-17 22:53 發表

祝福ar ma,
我封利是呢?
今日已經初五,明年請早!

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

引用:
原帖由 日本通 於 2010-2-18 03:06 AM 發表

今日已經初五,明年請早!
未過農曆十五都有利是收GA!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-2-18 21:57 發表

未過農曆十五都有利是收GA!
古老思想不要得
八十後世界的年青人
不拘小節
只談風月
利是,忘記它吧!

豆姐午安,很久没有向豆姐请安了,请多多包涵!你还好吗?有好几次想上来向你诉诉苦情倾吐一下心事的。但终归事忙而没有。这大半年家里大大小小,里里外外过得也

挺好,诸事尝算顺利,工作也稳定。不过前年元旦时惹了点感情事,现还不知如何是好,唉,还是有空时再来和你说说,今天是无时间的了。等会儿就要开工了。

祝豆姐你青春常驻,福体安康。有空我再来。
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2010-3-11 14:04 發表
豆姐午安,很久没有向豆姐请安了,请多多包涵!你还好吗?有好几次想上来向你诉诉苦情倾吐一下心事的。但终归事忙而没有。这大半年 ...
一塌糊塗有感情事, 等我比白姐姐個電話你盡數心中情

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2010-3-11 02:04 PM 發表
豆姐午安,很久没有向豆姐请安了,请多多包涵!你还好吗?有好几次想上来向你诉诉苦情倾吐一下心事的。但终归事忙而没有。这大半年 ...
老豬晚安 ~ 若有事可留言給我!

誰能代替哥哥地位

小女子初來步到~~大家好~~
請問呢張帖叫發牛豆~~係咩意思o也~~??
唔明~~

今次唔只我公私兩忙,仲有其他人入黎踩場。   不過我搶閘成功! 

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

回復 26262# 的帖子

哎呀!!! 裝我去左搵開鎖師傅既時候搶閘
本帖隱藏的內容需要積分高於 20000 才可瀏覽

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2010-4-27 22:34 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
我幾時做左開鎖師傅。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-4-27 10:38 PM 發表

我幾時做左開鎖師傅。
就係因為你唔係, 所以無搵你呀

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-4-27 10:26 PM 發表
今次唔只我公私兩忙,仲有其他人入黎踩場。   不過我搶閘成功! 

**** 本內容被作者隱藏 *****[/hide]
搶閘?呢度唔係馬場喎
[/hide]

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2010-4-27 10:34 PM 發表
得好
得妙

[/hide]

誰能代替哥哥地位

回復 26267# 紅豆沙的帖子

詳情可以去茶水站八番。

相關搜索目錄:

本帖隱藏的內容需要積分高於 15000 才可瀏覽

引用:
原帖由 唔易做 於 2010-4-28 11:07 PM 發表
[/hide]

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-5-6 00:47 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****[/hide]
你邊日唔眼訓

引用:
原帖由 唔易做 於 2010-5-9 02:08 PM 發表

你邊日唔眼訓
又好似冇喎
好肚餓,要去搵食先

誰能代替哥哥地位

原來............
可能要重新開始?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-6-5 11:26 發表
原來............
可能要重新開始?
可以重新開始, 都係一件好事

憎死你地
我o既藍蝶姐姐被你地迫左去邊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。