推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-6-8 23:12 發表
憎死你地
我o既藍蝶姐姐被你地迫左去邊
一切正常。 

你找佢呀。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-6-8 11:12 PM 發表
憎死你地
我o既藍蝶姐姐被你地迫左去邊
糊仔?你個藍蝶姐姐咪係交友版囉

誰能代替哥哥地位

回復 26278# 的帖子

入錯區, 因為我唔止想交友仲想搵Recreation 康樂消閒

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-6-10 12:09 PM 發表
入錯區, 因為我唔止想交友仲想搵Recreation 康樂消閒
你個糊仔,黎Recreation 康樂消閒搵姐姐喎?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-6-10 22:39 發表

你個糊仔,黎Recreation 康樂消閒搵姐姐喎?
會唔會係找另一位姐姐。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-6-9 22:43 發表

糊仔?你個藍蝶姐姐咪係交友版囉
雖然係交友版,但純粹聊聊天

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-6-10 12:09 發表
你跌落地要拿番喳沙

尾房 exclusively by xocatII
無限想像空間, 谷主為 xocatII 一人.......開放個人, 乜都講既 chat chat 地方

Xo Blog 貓部落
給予網友作私人自由寫作園地,發下作者夢,過下主筆癮,題材不限,可日記,可發夢,可投資,可發姣,總之各顧各thread。亦歡迎Blog友交流,交心,交貨...

Personals 交友及聊天  
歡迎各網友在此吹吹水,聊聊天, 題材不限, 唯要老少咸宜. 亦歡迎新會員在此自我介紹一番。

Stories 心情故事文章分享
討論和分享網絡上流傳的心情故事文章

我初黎時都唔係好識分呢幾個版區,其實到依家都覺得有d混淆唔清晰,不過自己係交友及聊天傾開就留下來,而自己寫的文就貼錯去Stories 心情故事文章分享

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-6-10 11:13 PM 發表

會唔會係找另一位姐姐。
唔通搵你?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-6-14 01:13 AM 發表

你跌落地要拿番喳沙
先似係糊仔

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-6-14 01:29 AM 發表
無限想像空間, 谷主為 xocatII 一人.......開放個人, 乜都講既 chat chat 地方。

Xo Blog 貓部落
給予網友作私人自由寫作園地,發下作者夢,過下主筆癮,題材不限,可日記,可發夢 ...
CHAT、交流、聊天 ~ 分別在哪?

誰能代替哥哥地位

回復 26284# 藍蝶的帖子

引用:
無限想像空間, 谷主為 xocatII 一人.......開放個人, 乜都講既 chat chat 地方。
呢版係新增的。   

要照顧某些會員。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-6-14 21:09 發表

唔通搵你?  
找我會去茶水站。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-6-14 21:11 發表 CHAT、交流、聊天 ~ 分別在哪?
分別在係唔同嘅字,同埋令人唔係好識分囉!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-6-14 21:47 發表 呢版係新增的。   要照顧某些會員。 
真照顧週到喎!

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-6-16 13:20 發表
真照顧週到喎!
唔通你知我講什麼。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-6-16 17:19 發表

唔通你知我講什麼。 
我唔知咖 你咁講我會猜係
唔通就係…  照顧會員去唔見得光嘅帖?

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-6-16 23:04 發表

我唔知咖 你咁講我會猜係
唔通就係…  照顧會員去唔見得光嘅帖?
詳情我都唔清楚。

可能樓主會較清楚一些。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-6-18 13:56 發表
詳情我都唔清楚。

可能樓主會較清楚一些。 
我唔算好八,又無乜求知慾,而且唔得光嘅就唔好比佢見光,繼續匿埋

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-6-18 22:42 發表

我唔算好八,又無乜求知慾,而且唔得光嘅就唔好比佢見光,繼續匿埋
相信唔會有答案,咁呢個話題可以關閉。 

豆沙糕, 送幾隻貓眼比你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

無人o奇

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-6-24 05:08 PM 發表
無人o奇
你想搵邊個?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-6-25 00:38 發表

你想搵邊個?
這個問題真難答

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。