推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 01:12 PM 發表

但要下載先聽到ga?
要下載先聽到謘Awma 格式  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-14 01:10 PM 發表

翁美玲
我最喜愛的女藝人 可惜 - - - -
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-15 11:30 AM 發表

要呀,人多熱鬧D唔好咩?
我就趁冇人先入來 偷野       

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-15 10:02 PM 發表

偷咩野?
靚靚公仔      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-16 12:22 AM 發表
想訓覺,聽到光亮唱歌,聽埋先去訓!
早晨豆豆,重未起身   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-16 12:20 PM 發表

一早起左身啦,不過頭先hang機呀
食咁多月餅落去,緊係會 hang 機啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-17 03:31 PM 發表

係喎,去晒邊呢?
去晒我樓下開會要求設立最低工資,嘈住我瞓覺        

收工入來行一行,呃番兩蚊食晚飯     

睡前過來走一走,唔使成晚發牛豆    

豆豆早晨  

快的起身掃地,尋晚有隻流浪狗係度    

今日好番的未呀  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-23 10:22 AM 發表

好早醒左啦,食埋早餐lu!但未食藥
快的食藥

十二點前要落地盤交糧單,唔係月尾老闆冇錢出糧

今晚見  bye  bye         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-24 12:04 PM 發表

今日好似冇乜太陽咁既
豆豆早晨  

冇太陽都要晒        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-24 01:09 PM 發表

因住曬到連一蚊都冇
义住先      

計過數,輸左都重有 51 蚊,夠錢落樓下糖水舖整番碗『紅豆沙』做宵夜        

早晨,起身啦靚豆仔         

難得咁早起身,送首靚歌俾妳         

抬頭望星空一片靜
我獨行  夜雨漸停
無言是此刻的冷靜
笑問誰  肝膽照應
風急風也清  告知變幻是無定
未明是我苦笑卻未停
不信命  只信雙手去苦拼
矛盾是無力去暫停
可會知  我心裡困倦滿腔
夜闌靜  問有誰共鳴

從前是天真不冷靜
愛自由  或會忘形
明白是得失總有定
去或留  輕鬆對應
孤單中顫抖  我知我實在難受
問誰願意失去了自由
想退後  心裡知足我擁有
前去亦全力去尋求
風也清  晚空中我問句星
夜闌靜  問有誰共鳴

過嚟呃錢     呃完就閃         

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-3 11:12 PM 發表

請妳食多碗都得!
我中o左六合彩4獎(4個半字)
原來 cat 兄贏左錢錢,呢餐冇得走  la      

豆豆快的訂檯   

唔使咁貴架,係咁而自助餐有生蠔、三文魚刺身,龍蝦 - - - - - 等等就得啦        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 08:05 AM 發表

四個半字有幾多錢?你咁大食o?
有 $4,500.00

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 08:06 AM 發表

C中邊有咁早訓呀,最早訓個個係牙擦保長呀
尋晚睇完流金歲月,之後過薛c兩蚊就 la  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 11:25 AM 發表

好野有飯食!
快的訂位,唔係 cat 兄星期六出山之後就  - - - - - -      唔得閒 ga  la            

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 04:59 PM 發表

有了你 變得瘋了 夢中都想笑
皮鞋球鞋也對調 錯得不得了
原來現在已碰到終生需要
愛戀這一天不缺少

是十個得你我被完全感化
明明就是你 早就預留在下
再奉上這一束愛的花
始終找到只得你才是我那 ...
妳又係度自己唱歌  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 05:07 PM 發表

係呀!
我都係歌詞板唱左成日        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 08:34 PM 發表

得番我自己一個睇舖LU
唔使驚,我係度睇住妳睇舖        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 09:02 PM 發表

做咩你要睇住我睇舖呀?
驚妳怕黑        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 08:28 PM 發表

又打麻雀又賭波又賭馬!勁
好似係話緊妳喎        

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 09:30 PM 發表
都係去訓好D啦
病就早的瞓啦,886      

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。