推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 絲襪按摩妹REPORT!

絲襪按摩妹REPORT!

呢條女可以話我玩女廿幾年最特別既女人,

http://rose141.blogspot.com/

約佢簡直係難過訂iphone, 起初見有人係某台post佢個blog, 見幾得意就想date佢

點知佢話只係做熟客或熟客介紹, 我話冇生邊有熟, 佢話而家既熟客夠晒做, 又百幾二百人, 我問佢係咪老吹, 邊有人可以識到百幾二百人都係鐘意絲襪, 佢就話係一個網上絲襪群組,成組人都去搵佢

我起初以為係呢度, 點知冇人知, 激鬼死, 又見人地係其他台出report, 又睇番佢blog post既絲襪自拍, 睇到我扯晒

問出report既人點約又唔肯講, 話講左多人約就會好難約, 睇番佢個blog有客好似會幫佢買佢著過既絲襪, 我就諗住幫佢買, 博佢好感,

從來只有女博我好感, 頂,今次真係有咁耐風流有折.....

幫佢買左幾次, 佢d絲襪好鬼正, 我第一次可以對住女人野都打到飛機....

終於早幾日差唔多收工就上佢個blog睇有冇新野, 見佢話有人放佢幾次飛機, 佢要取消人地之後既booking, 幾鬼串, 不嬲都係客取消, 佢就係blog度post文有冇人肯上, 不過只係俾幫佢買過絲襪既客, 我第一時間email俾佢, 等左4粒幾鐘終於有回應, 我係第2個email俾佢既人, 終於約到係今日!

仲開心過d人買到iphone, 搞到我成晚訓唔著, 今日要請假.... 你話我幾樣衰

約左3點, 睇番email佢話改左地址, 我去到後係一個工商業區, 佢搬左去d商業大廈度, 我諗全棟樓得佢做呢味野

上到去, 睇門口係普通公司仔, 不過係木門, 唔知入面係咩, 按鐘後有把幾甜既女仔聲開咪講野, 問我貴姓同個code係咩(預約時email佢會俾個code你), 可能驚人白撞

打開門.... 幻想左咁耐, 終於知咩樣啦... 真係似似地個韓國明星, 之前亞視做個套你是我的命運既女主角, 個隊少女時代其中一個, 唔知咩名

著住套粉紅色OL衫, 下身只係著絲襪, 件衫僅僅遮到佢下身少少, 我即刻扯左....

樣100分我俾85, 唔係叫好靚, 但出街都會多人望個d, 講野好細聲, 好溫柔,不過口音就怪怪地, d音唔係咁正, 唔係大陸妹個d唔正, 係好似鬼妹講廣東話咁

間房幾大, 應該有千幾尺, 有3間房, 1間係按摩房, 1間應該係佢自己既休息房, 有張床(唔通可以開大?), 1間就係書房+電腦房, 好鬼多書, 成個圖書館咁,

另1間應該係改建過既沖涼房, 佢俾左套即棄衫同即棄毛巾我, 同我講自己沖涼先

沖完涼就去左按摩房, 一上床就問我邊到酸痛, 然後用對絲襪腳幫我按.... 哇.... 好鬼滑對絲襪, 係我PAT PAT位係咁磨, 係咁磨, 即刻扯左

佢一路只係用對絲襪腳幫我按摩, 真係感覺十分正, 特別係按大脾D位時, 我真係好似飛左上天

轉身按頭時, 唔係, 係用絲襪腳磨個頭時, 佢裙下春光係睇晒! 入面有著底底, 不過都係透透地, 佢對絲襪腳板磨我塊臉時, 係有腳味, 不過唔係臭,
唔知點講, 一聞就好HIGH, 我頂唔順捉住佢隻腳係咁乃, 係咁KISS, 佢就停底俾我玩, 玩到我頂唔順, 問佢係咪有得開大, 佢話冇, 幾多錢都唔做

我話俾夠一萬你(傻Q左), 佢都話'多謝你先, 但我唔做的', 講時幾堅定, 我唯有算數

叫佢幫我出野, 佢就坐左係床尾, 吱D按摩油落條野度, 再用兩隻絲襪腳板先磨條野, 又一時用絲襪腳趾交流式咁玩個頭, 一時又左腳踩條野, 右腳就按袋附近D位, 呢招正呀, 即刻條野狂扯, 真係好彩冇得開大, 原來咁樣玩係仲正過做愛, 做愛幾正都好, 始終個身要出力同受力, 但佢咁樣玩我完全唔使力, 條野不斷SEND D HIGH爆MESSAGE俾我, 然後再俾佢用兩隻絲襪腳趾夾住條野個頭夾住玩, 頂左幾個字終於射左, 哇, 射左好鬼多....

時間仲有廿分鐘.... 頂, 我咁失敗..................... 點知佢話會幫我按摩, 不過因為絲襪腳板有我D野, 會改用絲襪膝頭按腰, 好! 反正剛射完條腰有D酸

同佢傾下計, 基本上下次我係唔會再同佢傾計, 如果你本身讀好少書, 冇咩墨水, 就唔好同佢傾, 死咁, 佢可以同你講好深奧既野, 佢應該讀唔少書

而且智商好高, 好多野佢可以一野就知你係吹水定講真, 不過佢會好有禮貌俾番個位你落台

我問佢以你咁既學識一個月搵幾萬唔難, 唔需要做呢樣野, 佢話唔夠, 而家要還債, 一個月要搵二十萬以上先夠

二十萬!!! 200000 / 30, 你一日要搵6千幾喎, 你一日開得5粒鐘, 當你朝頭早PART TIME有1千蚊, 5粒鐘呢度要搵5千, 1個客至少俾$1000你?

但記得你講過只係收客$450, 仲要送埋絲襪俾客番屋企回味, 呢度又要俾租, 呢度唔方平啦, 咁鬼大

佢話呢度係其中一個客以一個月一蚊租俾佢.... 唔怪得, 原來有人幫

而且有時D客會俾多少少TIPS佢, 所以暫時都OK, 但條數點計都計唔到直至我係佢去廁所洗手時周圍行望到佢部電腦.... 有個EXCEL, 應該係講每個客俾佢幾多, 好多都1000, 2000, 4000都有, 唔怪得佢話夠做, 更加唔怪得佢可以咁串唔做生客, 只做熟客, 咁係啦, 熟客俾$1000-4000, 生客俾$500( 即係我!)

準時4點完, 足鐘, 下次我都會搵佢, 真係好正, 不過要睇多D書, 袋多D野同佢傾, 佢對娛樂野係冇興趣, 反而歷史政治電腦音樂(唔係容祖兒,EASON個D)佢可以好多野講

5點番到屋企, 已經引唔住用佢送幫我按摩時著個對絲襪打多次....

相關搜索目錄: 電腦 娛樂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 大版友 金錢 +1 約左下個星期, 有咩要注意? 2012-6-3 16:03
  • 大版友 威望 +1 約左下個星期, 有咩要注意? 2012-6-3 16:03
  • 大版友 體力 +1 約左下個星期, 有咩要注意? 2012-6-3 16:03
  • Leg King 金錢 +90 讚! 2012-4-29 23:26
  • Leg King 威望 +90 讚! 2012-4-29 23:26
  • Leg King 體力 +90 讚! 2012-4-29 23:26
  • milook 金錢 +3 精品文章 2012-3-14 18:00
  • milook 威望 +3 精品文章 2012-3-14 18:00
  • milook 體力 +3 精品文章 2012-3-14 18:00
  • zoffy 體力 +7 肉絲加分 2012-2-17 13:42
  • simplecat 金錢 +10 多謝分享 2012-1-16 10:52
  • simplecat 威望 +10 多謝分享 2012-1-16 10:52
  • simplecat 體力 +10 多謝分享 2012-1-16 10:52
  • derrick328 金錢 +10 感謝分享~! 2012-1-13 09:50
  • derrick328 威望 +10 感謝分享~! 2012-1-13 09:50
  • derrick328 體力 +10 感謝分享~! 2012-1-13 09:50
  • 白貓兒 金錢 +40 多謝分享 2012-1-12 20:54
  • 白貓兒 威望 +40 多謝分享 2012-1-12 20:54
  • 白貓兒 體力 +40 多謝分享 2012-1-12 20:54

回復 1# 的帖子

佢好聰明, 最高境界: 偷不如偷不到 !

男人既弱點全在她掌握之中!

奇怪:既然有D肯比天文數字既客人,何必還要揾D$450既生客?

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-1-12 19:57 發表 佢好聰明, 最高境界: 偷不如偷不到 !男人既弱點全在她掌握之中! 奇怪:既然有D肯比天文數字既客人,何必還要揾D$450既生客?
冇第一個$450, 何來之後既天文數字?

天文數字去到幾多?   上面位巴打問得好   既然咁有學識又高學歷而且背後又有人幫 佢點解還要keep住做呢行?看開佢日記同埋看開有關佢的報告,得知佢樣貌正,又有學識  咁好條件應該大把市場,佢同佢前夫睇來欠人不少錢.唉,金餞催毀了一個女子.

我自己猜測佢唔肯被包養應該對前夫有情意結及不願與一個自己不愛的人一齊並且不願與不愛的人發生性.

引用:
原帖由 luis18828 於 2012-1-12 20:30 發表 天文數字去到幾多?   上面位巴打問得好   既然咁有學識又高學歷而且背後又有人幫 佢點解還要keep住做呢行?看開佢日記同埋看開有關佢的報告,得知佢樣貌正,又有學識  咁好條件應該大把市場,佢同佢前夫睇來欠人不少錢.唉 ...
其實天文都係幾千, 我玩野者

我記得佢講過希望兩年過番正常人既生活 佢係港女在港生活因此吾想日役被人認出.照上面資料推論   做2年  佢話每個月20萬先夠,24x200000=4800000....

原來佢背後除在熟客還有好多有餞仔撐佢    so sad我睇完佢日記同埋其它人對佢的評價後,我都幾欣賞佢份人的性格,humble,tender and sensitive亦都佩服佢的勇氣及做人原則,說不做就不做.這種女性係我心中追求的對象,可惜的是,她是歡場女子,原來咁多人幫佢,唔需要我呢d新客仔,其實我即使去到也只會是跟他聊天而己,不需按摩不需出火,只想滿足一下好奇一見其盧山真面目足己.

引用:
原帖由 luis18828 於 2012-1-12 20:47 發表 我記得佢講過希望兩年過番正常人既生活 佢係港女在港生活因此吾想日役被人認出.照上面資料推論   做2年  佢話每個月20萬先夠,24x200000=4800000....
都有問過佢要還幾多, 好似要成4百幾萬

難怪她之前揾3萬一個月也不夠   sad

引用:
原帖由 luis18828 於 2012-1-12 21:07 發表 原來佢背後除在熟客還有好多有餞仔撐佢    so sad我睇完佢日記同埋其它人對佢的評價後,我都幾欣賞佢份人的性格,humble,tender and sensitive亦都佩服佢的勇氣及做人原則,說不做就不做.這種女性係我心中追求的對象,可 ...
佢個樣睇睇下真係同佢幾似, 不過佢係眼細少少,臉尖少少, 佢個blog都有客話佢似

http://rose141.blogspot.com/2012/01/blog-post_09.html

我諗d有錢仔唔肯全包佢, 係因為佢唔肯開大, 佢都有講過有時仲會有人放飛機, 而家平均一個月都有幾個生客
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

其實人生有幾多個十年,  在有限的生命裡未能見過這樣的奇女子  ,實在遺憾.

引用:
原帖由 luis18828 於 2012-1-12 21:22 發表 其實人生有幾多個十年,  在有限的生命裡未能見過這樣的奇女子  ,實在遺憾.
唔難既, 好似我咁, 買佢d絲襪, 得閒睇佢既blog, 睇佢幾時有人放佢飛機(佢講過星期五晚, 假期最多, d人要陪家人)

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-12 21:14 發表 佢個樣睇睇下真係同佢幾似, 不過佢係眼細少少,臉尖少少, 佢個blog都有客話佢似http://rose141.blogspot.com/2012/01/blog-post_09.html我諗d有錢仔唔肯全包佢, 係因為佢唔肯開大, 佢都有講過有時仲會有人 ...
咁佢一定不矮,好白淨,斯斯文,對吧?

引用:
原帖由 luis18828 於 2012-1-12 21:28 發表 咁佢一定不矮,好白淨,斯斯文,對吧?
165-170cm左右, 一般港女白淨個d, 超斯文有禮貌

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-12 21:25 發表 唔難既, 好似我咁, 買佢d絲襪, 得閒睇佢既blog, 睇佢幾時有人放佢飛機(佢講過星期五晚, 假期最多, d人要陪家人)
佢年紀大約幾歲,我一直認為她可能只是25 to 28從她的日記判斷出來

引用:
原帖由 luis18828 於 2012-1-12 21:38 發表 佢年紀大約幾歲,我一直認為她可能只是25 to 28後她的日記判斷出來
佢話24.....

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-12 21:39 發表 佢話24.....
不是吧       小弟亦是      剛大學畢業    而且修的科跟她應該一樣 是  加上也喜歡傾政治   睇來有d水可以同佢吹下應該吾會好似樓主咁  haha

不過都係算拉  人地唔受新客  放棄了sad

引用:
原帖由 luis18828 於 2012-1-12 21:48 發表 不是吧       小弟亦是      剛大學畢業    而且修的科跟她應該一樣 是  加上也喜歡傾政治   睇來有d水可以同佢吹下應該吾會好似樓主咁  haha不過都係算拉  人地唔受新客  放棄了sad
樣都似後生既, 睇得出唔係化妝化得好勁個d

你要0付出就約到既, 算數啦

相關搜索目錄: 化妝

24歲之齡經歷過婚姻失敗,欠下巨債,從而下海,她的上半生真係經歷不少,難怪佢話近年才開始懂事.      

佢既上半生真係復雜

樓主從何見德佢智商高 一聽就知真定吹水?  方唔方便講下?

引用:
原帖由 luis18828 於 2012-1-12 22:27 發表 樓主從何見德佢智商高 一聽就知真定吹水?  方唔方便講下?
好似你咁, 一聽就知你智商低, 一個人講野係可以知道佢智商高定低架

李兄  網友互相分享参詳
無謂咁話人
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-1-12 23:59 發表 李兄  網友互相分享参詳無謂咁話人
sorry, 一時感觸, 話自己大學生, 但睇佢d回文真係唔似一個大學生, 似細路仔多, 又要馬兒好又要馬兒不吃草, 人地女仔一個月搵咁多, 你有咩賣點可以令到人地俾你打尖?香港既教育真係咁唔掂?
不過版主, 我今晚感覺好似當年中左六合彩二獎, wahahaha

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-13 00:15 發表 sorry, 一時感觸, 話自己大學生, 但睇佢d回文真係唔似一個大學生, 似細路仔多, 又要馬兒好又要馬兒不吃草, 人地女仔一個月搵咁多, 你有咩賣點可以令到人地俾你打尖?香港既教育真係咁唔掂?不過版主, 我今晚感覺好似 ...
我諗你誤會了,我不是要打尖,我只是抒發我對佢的人生有些感觸而己,我不是旱說過我不打算找她嗎?可能我的回覆使你有錯覺.在此表示歉意.請勿生氣,我仍需你的精彩報告給我們指點迷津哦,t

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。