推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 絲襪按摩妹REPORT!

引用:
原帖由 luis18828 於 2012-1-13 01:12 發表 我諗你誤會了,我不是要打尖,我只是抒發我對佢的人生有些感觸而己,我不是旱說過我不打算找她嗎?可能我的回覆使你有錯覺.在此表示歉意.請勿生氣,我仍需你的報告給我們指點迷津哦,t
原來我誤會左, sorry sorry

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-1-12 19:57 發表
佢好聰明, 最高境界: 偷不如偷不到 !

男人既弱點全在她掌握之中!
妻不如妾
妾不如婢
婢不如偷
偷不如偷不到
他真的完全知道男人既弱點

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-12 11:19 發表
呢條女可以話我玩女廿幾年最特別既女人, http://rose141.blogspot.com/ 約佢簡直係難過訂iphone, 起初見有人係某台post佢個blog, 見幾得意就想date佢

點知佢話只係做熟客或熟客介紹, 我話冇生邊有熟, 佢話而家既熟 ...
一定不是這裡,這裡out了很久.以你所說友台應該也不似.
百幾二百人,正常.我找1000人都可以.現在提供絲襪的141有很多.每日去玩141,而又喜歡絲襪的應該有很多人.

李兄你感如中獎
就當龍年的好兆頭
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-1-13 09:05 發表 李兄你感如中獎就當龍年的好兆頭
早晨白兄!@

承你貴言!

引用:
原帖由 kelvin999 於 2012-1-13 02:21 發表 妻不如妾妾不如婢婢不如偷偷不如偷不到他真的完全知道男人既弱點
所以我覺得佢好聰明

thanks for sharing !!!

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-12 20:05 發表 冇第一個$450, 何來之後既天文數字?
問題係而家已經有 N 個天文數字係手上, 仲多到要推 Job添 !

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-1-13 17:45 發表
問題係而家已經有 N 個天文數字係手上, 仲多到要推 Job添 !
真係由太子排到去尖沙咀.......

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-1-13 17:45 發表 問題係而家已經有 N 個天文數字係手上, 仲多到要推 Job添 !
同佢相對只係一小時, 佢部電話係咁收sms, 至少震左幾十次, 不過佢都冇去睇, 佢話係d熟客既問候sms

引用:
原帖由 forester18 於 2012-1-13 18:09 發表 真係由太子排到去尖沙咀.......
鬼咩, 1日做得5個客, 仲要有時捱病唔開工

引用:
原帖由 derrick328 於 2012-1-13 10:56 發表 精誠所致, 金石為開,我相信她會成功, 有緣的兄弟一定有机會,我相信命運就是這樣。
而家係要幫佢買過野, 知你唔係玩野, 先有機會, 生客佢真係唔會理你

可能佢真的能夠另男人人見人沉。。。。。都是唔見為妙。沉船太痛苦。

勁.勁.勁.看了她的BLOG最新UPDATE.有213個人SEND E-MAIL給她問問題.星期六,日還被一個人包了 FULL BOOKING.大家猜包一日BOOKING要幾錢?

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-13 01:18 發表

所以我覺得佢好聰明
最聰明是用BLOG.現在外國很多這行的人也寫BLOG.包括大陸.

I read her blog, and am sorry to say that it read like a fantasy story.
Good marketing though.

引用:
原帖由 dlv 於 2012-1-14 03:47 發表 I read her blog, and am sorry to say that it read like a fantasy story.Good marketing though.
吃不到的提子是酸的......

引用:
原帖由 dlv 於 2012-1-13 19:47 發表 I read her blog, and am sorry to say that it read like a fantasy story.Good marketing though.
I absolute agree.so she is success.

引用:
原帖由 Tony1 於 2012-1-14 02:24 發表 最聰明是用BLOG.現在外國很多這行的人也寫BLOG.包括大陸.
any mainland blogs for our reference? thanks!

引用:
原帖由 Tony1 於 2012-1-14 02:21 發表 勁.勁.勁.看了她的BLOG最新UPDATE.有213個人SEND E-MAIL給她問問題.星期六,日還被一個人包了 FULL BOOKING.大家猜包一日BOOKING要幾錢?
$3000  x 5 ( average 5 clients per day) = $15,000

With bulk purchase discount 20%, around $12,000.0 for a private full booking per day. not really expensive if she is your cup of tea.

Let me save money from today. Ha! Ha!

真有食力!佩服!

Thanks for sharing.
It is a very interesting story.

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-1-14 13:51 發表 $3000  x 5 ( average 5 clients per day) = $15,000 With bulk purchase discount 20%, around $12,000.0 for a private full booking per day. not really expensive if she is your cup of tea.Let me  ...
我都有問過包全日幾錢, 佢話照計鐘錢, 最多16個鐘 $450 x 16 = $7200, 只係按摩冇色情, 冇野搞我就冇興趣啦

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-14 14:54 發表 , 最多16個鐘 $450 x 16 = $7200,  
good! I can achieve the target much earlier then !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。