推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 絲襪按摩妹REPORT!

我諗住出五千包佢5粒鐘按摩同影絲襪美腿相, 大家覺得值唔值?

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-1-14 05:48 發表

any mainland blogs for our reference? thanks!
many blogs and website.mainland,japanese and others.you can search in "google"

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-14 06:54 發表

我都有問過包全日幾錢, 佢話照計鐘錢, 最多16個鐘 $450 x 16 = $7200, 只係按摩冇色情, 冇野搞我就冇興趣啦
無色情?不會打/fj出來.16小時只在屋裡按摩?沒有得出街?

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-1-14 05:51 發表

$3000  x 5 ( average 5 clients per day) = $15,000

With bulk purchase discount 20%, around $12,000.0 for a private full booking per day. not really expensive if she is your cup of tea.

Let me  ...
the important is "cup of tea".兄弟說是$450 x 16=$7200 per day.$7200可以做很多野.
$7200可能可以:
1.澳門找一個model過夜.
2.伴遊美女一天
3.日本一個短trip ,絲襪美女或sm女王 60-90分鐘服務.
4.上樓骨過夜3-4晚.
5.超級豪華水療spa 3-4次

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 Tony1 於 2012-1-15 03:05 發表 無色情?不會打/fj出來.16小時只在屋裡按摩?沒有得出街?
所以我冇興趣

引用:
原帖由 derrick328 於 2012-1-15 12:50 發表 其实冇標準睇你自己實力(金錢上)覺得同個女仔出街值唔值所謂千金難買心頭好, 对嗎?我未見过她, 好似好吸引?定其實佢祇不過吊高黎買, 很難=說,等我和她熟落d才說~!:l ...
原來4台都有人搵過條女出埋report, 佢都覺得條女似個韓國妹, 仲post埋相

我已經e俾佢問幾錢, 2個鐘按摩+6個鐘外景影相

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-14 21:36 發表 我諗住出五千包佢5粒鐘按摩同影絲襪美腿相, 大家覺得值唔值?
問左, 佢話5粒鐘要8K.... 照殺!!!不過要3月先有期!

可以任我影(著衫), 同按摩2粒鐘, 一定唔會有色情野

完來有咁正,邊一區呢?好想試試

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-1-16 23:24 發表 五個鐘八千,只可以影相和按摩,仲要等三個月!其係奇聞,佢真係那麼動人?佢個blog的經力勁過睇電視劇...如果加上佢離婚和比人追還錢的劇情,拍電影都仲得
絕對同意.可能勁過「那些年」.

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-16 20:27 發表 問左, 佢話5粒鐘要8K.... 照殺!!!不過要3月先有期!可以任我影(著衫), 同按摩2粒鐘, 一定唔會有色情野
wah! very cheap ! I have to save some pennies ..........

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-1-17 07:24 發表 五個鐘八千,只可以影相和按摩,仲要等三個月!其係奇聞,佢真係那麼動人?佢個blog的經力勁過睇電視劇...如果加上佢離婚和比人追還錢的劇情,拍電影都仲得
佢係我杯茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 derrick328 於 2012-1-17 15:05 發表 恭喜你。祝福你。
唔好祝福, 唔係做人世

引用:
原帖由 derrick328 於 2012-1-17 22:37 發表 Yes, you're rightshould be ENVY of youafter a lot of effort already puteventually can date her for happy 5 hoursenjoy yourself, later pm me or show me the happinessi am also co ...
2013? 唔係咁難book呀? 你係咪玩野佢唔show你呀? 我幫佢買左幾次野後, 然後用google 追蹤, 佢個blog一更新我就即睇check email就約左啦

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-1-18 07:14 發表 Ching 可否分享下你杯茶嘰look同外形,等我哋依啲2013才約到嘰先聞為快
點分享?

相關搜索目錄:

HK men are really pitiful.....
香港男人真可憐.....

Willing to pay a lot of effort for buying a smile from a golden streetwalker

Everybody thinks a little differently, but this is not encouraged....
一樣米養百樣人,但這是不鼓勵的....

know how to hunting men, selling for a higher value by limiting supply
....a such smart girl
學懂吊高身價,狩獵男人,求賣得更高價錢,限量供應.....這樣一個真聰明的奇女子

Anyhow, when you get her, looking back is only feeling regret
回頭應是岸

---- from a guy of "not eating sour grapes" -----
---- 一個吃不到酸葡萄的傢伙 -----

引用:
原帖由 LTF_123 於 2012-1-30 13:12 發表 HK men are really pitiful..... 香港男人真可憐..... Willing to pay a lot of effort for buying a smile from a golden streetwalker Everybody thinks a l ...
其實你想講咩春?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。