推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 絲襪按摩妹REPORT!

gd

gd share..........

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

thanks for sharing

大傢好,我是新手,,報道一下.

thx for sharing

謝絕任何色情活動..
但係可以出野- -??
姐係點..

Thansk for sharing

thanks!!

呢題,咁多灌水帖子,使唔使移走佢。 

未算太多  留多陣

係都係鎖
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-5-4 22:55 發表
未算太多  留多陣

係都係鎖
不是樓主條主題,而係太多只回心情公仔,或 thanks.......帖子。 

希望會員唔好再灌水。 

我當然知道高版你指是
那些。
God's mill grinds slow but sure.

大家真心share下, 唔使用單字幫我推post

引用:
原帖由 人囉 於 2012-5-13 15:04 發表
師兄 我都買左佢絲襪
不過有少少失望 無腳味剩係得香味
估唔到呢條女呢度都會有FANS喎

我第一次買都同你一樣, 香水味大過腳味, 問番佢話平時有幫對腳噴CREAM, 之後我叫佢唔好噴, 第二次買直穿後就好正啦

好想試多一次佢既絲襪腳呀, 移左民真係煩!

相關搜索目錄: 香水

thank you share

引用:
原帖由 人囉 於 2012-5-13 15:04 發表
師兄 我都買左佢絲襪
不過有少少失望 無腳味剩係得香味
你可以要求佢唔好噴香水先著絲襪, 我要求左後就正常番啦

相關搜索目錄: 香水

Ching,睇完我都好想試

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-12 19:19 發表
呢條女可以話我玩女廿幾年最特別既女人,

http://rose141.blogspot.com/

約佢簡直係難過訂iphone, 起初見有人係某台post佢個blog, 見幾得意就想date佢

點知佢話只係做熟客或熟客介紹, 我話冇生邊有熟 ...
約左下個星期, 有咩要注意?

引用:
原帖由 finetime666 於 2012-6-7 18:14 發表
大家有無想下,d絲襪係未真係佢穿過架,會唔會麻x佬,亞Sim!?

佢死都要你買幾對襪先service你。邊有貢多襪?!

賣得有系統,回email又快,又寫blog, 影相....; 祝君好運。
咁又唔好咁講人, 其實賣絲襪先ser人呢招係我建議既.... (係我衰), 因為個時佢太多客做唔晒, 有時又有無聊客, 咁我見佢成屋有成幾百對絲襪咪隨口講兩句話咁做去隔走d無心客先, (自己都乃野, 買親佢d絲襪次次都要追佢先記得寄, 好明顯生產唔切

日頭人地有辦公室正職, 電腦係附近, 回email快係正常, 你試下夜晚e俾佢, 有排都唔覆你, 而且而家佢已經冇咩點寫blog啦, 最新update已經係上個月20號...

不過有樣我都幾認同, 搵佢1-2次就算, 成日搵真係唔值, 除非你對絲襪真係有好大興趣啦, 最少我已經對佢冇咩興趣 (因為睇左中另一條)

相關搜索目錄: 電腦
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-6-13 08:54
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-6-13 08:54
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-6-13 08:54

引用:
原帖由 大版友 於 2012-6-3 16:04 發表

約左下個星期, 有咩要注意?
有冇REPORT?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。