推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 絲襪按摩妹REPORT!

天文數字去到幾多?   上面位巴打問得好   既然咁有學識又高學歷而且背後又有人幫 佢點解還要keep住做呢行?看開佢日記同埋看開有關佢的報告,得知佢樣貌正,又有學識  咁好條件應該大把市場,佢同佢前夫睇來欠人不少錢.唉,金餞催毀了一個女子.

我自己猜測佢唔肯被包養應該對前夫有情意結及不願與一個自己不愛的人一齊並且不願與不愛的人發生性.

我記得佢講過希望兩年過番正常人既生活 佢係港女在港生活因此吾想日役被人認出.照上面資料推論   做2年  佢話每個月20萬先夠,24x200000=4800000....

原來佢背後除在熟客還有好多有餞仔撐佢    so sad我睇完佢日記同埋其它人對佢的評價後,我都幾欣賞佢份人的性格,humble,tender and sensitive亦都佩服佢的勇氣及做人原則,說不做就不做.這種女性係我心中追求的對象,可惜的是,她是歡場女子,原來咁多人幫佢,唔需要我呢d新客仔,其實我即使去到也只會是跟他聊天而己,不需按摩不需出火,只想滿足一下好奇一見其盧山真面目足己.

難怪她之前揾3萬一個月也不夠   sad

其實人生有幾多個十年,  在有限的生命裡未能見過這樣的奇女子  ,實在遺憾.

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-12 21:14 發表 佢個樣睇睇下真係同佢幾似, 不過佢係眼細少少,臉尖少少, 佢個blog都有客話佢似http://rose141.blogspot.com/2012/01/blog-post_09.html我諗d有錢仔唔肯全包佢, 係因為佢唔肯開大, 佢都有講過有時仲會有人 ...
咁佢一定不矮,好白淨,斯斯文,對吧?

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-12 21:25 發表 唔難既, 好似我咁, 買佢d絲襪, 得閒睇佢既blog, 睇佢幾時有人放佢飛機(佢講過星期五晚, 假期最多, d人要陪家人)
佢年紀大約幾歲,我一直認為她可能只是25 to 28從她的日記判斷出來

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-12 21:39 發表 佢話24.....
不是吧       小弟亦是      剛大學畢業    而且修的科跟她應該一樣 是  加上也喜歡傾政治   睇來有d水可以同佢吹下應該吾會好似樓主咁  haha

不過都係算拉  人地唔受新客  放棄了sad

24歲之齡經歷過婚姻失敗,欠下巨債,從而下海,她的上半生真係經歷不少,難怪佢話近年才開始懂事.      

佢既上半生真係復雜

樓主從何見德佢智商高 一聽就知真定吹水?  方唔方便講下?

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-13 00:15 發表 sorry, 一時感觸, 話自己大學生, 但睇佢d回文真係唔似一個大學生, 似細路仔多, 又要馬兒好又要馬兒不吃草, 人地女仔一個月搵咁多, 你有咩賣點可以令到人地俾你打尖?香港既教育真係咁唔掂?不過版主, 我今晚感覺好似 ...
我諗你誤會了,我不是要打尖,我只是抒發我對佢的人生有些感觸而己,我不是旱說過我不打算找她嗎?可能我的回覆使你有錯覺.在此表示歉意.請勿生氣,我仍需你的精彩報告給我們指點迷津哦,t

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。