推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

30 12
發新話題

[深圳] 深圳高质素K场, 300 坐台, 其他不知。

深圳高质素K场, 300 坐台, 其他不知。

早排有朋友帶去福田一家未去過的K (不是水围也不是沙嘴)。  D女7成質素都好高, 主動。 我隨便挑一個,一坐低就話要去換衫。  吾知做勿事,好啦被你去換啦, 反正我果日要衝關。 回來發現有36D, 重好主動抱著我,任摸,波波系甘系我背後磨,如果吾系要衝關, 一定過夜, 結果在K房玩得太開心,連上房都沒時間。300坐台我都好滿足啦。年後一定要再去發掘下。

你怎么会最重要的事忘记做,太浪费了,你下次可能找不到她了!

引用:
原帖由 alextian 於 2012-1-16 11:42 發表
你怎么会最重要的事忘记做,太浪费了,你下次可能找不到她了!
果晚好多朋友, 好多女, 都好玩得。 玩得太開心。  哈哈。  
一切看缘份啦。
玩左甘耐,化啦。

回復 1# 的帖子

這麼好的貨真的是錯過了就可能無下次的了!快點帶我們去看看吧!

過左年如果七少有興趣可以一起去,也可以向你們學習學習。  哈哈。

回復 5# 的帖子

好的。等你帶我去!

是不是在新洲那邊的 ?
(剛過了水圍, 但又未到沙嘴.... )

如果是的話, 那間 KTV 的名稱是不是有個 "鑽" 字 ?
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-16 22:49 發表
是不是在新洲那邊的 ?

如果是的話, 那間 KTV 的名稱是不是有個 "鑽" 字 ?
你都好熟深圳播。。。跟住你都得啦。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-17 10:48 發表

你都好熟深圳播。。。跟住你都得啦。。。
衝關衝得多... 熟都係熟水圍, 沙尾/沙咀 果邊... 其他既地方都係跟你......!
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-17 20:21 發表
衝關衝得多... 熟都係熟水圍, 沙尾/沙咀 果邊... 其他既地方都係跟你......!
平日冲下关都吴错。。老跑CA, CP太累。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-17 21:13 發表

平日冲下关都吴错。。老跑CA, CP太累。。
憑你呢句說話...  過完年... 我同你去水圍有間k.... 炮房同k房都係同一個 building 的....
幾好玩的...

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-17 21:25 發表

憑你呢句說話...  過完年... 我同你去水圍有間k.... 炮房同k房都係同一個 building 的....
幾好玩的...
我又跟隊...:applause::applause:

回復 7# 的帖子

你都好 哦,甘都比你估到 !

我又跟 !!!!!!!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-17 21:25 發表

幾好玩的...
我又跟!!!!!!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-16 22:49 發表
是不是在新洲那邊的 ?

今日 Headline 果度 ? 便宜仔 ...

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-1-17 23:50 發表

真係中呀 ~~!!???

好野 !! 中獎 !!!

果到其實幾好玩的..... 女都算多.... 質素 OK..... 女女 3 7 10 的....
係上房唔方便.... 無時租.... 一拿房就過夜的.... 差不多 300.......
要時租的酒店要行出去出邊.....h:" />

相關搜索目錄: 酒店

引用:

幾好玩的...
.......深圳水围就日日去都得啦。。。。。

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-18 01:27 發表

果到其實幾好玩的..... 女都算多.... 質素 OK..... 女女 3 7 10 的....
係上房唔方便.... 無時租.... 一拿房就過夜的.... 差不多 300.......
要時租的酒店要行出 ...
甘過完年要一齊去Happy下啦!!!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-18 10:20 發表

.......深圳水围就日日去都得啦。。。。。
  幾時組團 ?

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-1-17 09:21 PM 發表

幾時組團 ?
有人講咗..唔會組團..亦唔會帶團啦...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

呢度无团既。。。。。

甘为有自己去揾啦

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-18 01:27 發表

要時租的酒店要行出 ...
是麻煩一點, 但門口就有連鎖酒店,還OK 。

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。