推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 另一玩絲襪腳之選 安娜

另一玩絲襪腳之選 安娜

上次玩OL絲襪按摩玩得太正 (上次報告 http://forum.timway.com/f/thread-549087-1-1.html ), 可惜呢條女太多客, 番食有排等, 咁就去左按鐘仔, 朋友介紹呢位係尖沙咀既一樓一, 係龍華大廈, 又係玩OL誘惑
佢唔使好似條OL咁玩買絲襪後預約咁煩, 一去到已經可以請按鐘, 一開門睇樣聽聲似係住左香港廿幾年既新移民, 同一般港女分別唔大, 著住OL衫+黑絲襪不過就一身撈味, 鍾意玩真正OL感覺佢唔係太OK
佢有按摩+全套或只係按摩, 我就按摩+全套啦,上次條OL女已經搞到我好辛苦, 雖然佢既絲襪腳出火仲正過做愛, 不過都係想做一做愛, 吹幾句水就去左沖涼, 我想做完先沖

由於怕食人口水, 所以我預先買定絲襪俾佢著, 然後佢就全副OL LOOK殺死人, 如果早多幾年同佢玩, 個時佢應該撈味冇咁重, 佢做野幾好, 冇話呢樣唔得個樣唔得, 做愛都係個D野, 冇咩特別, 最後攬實佢對絲襪腳出左...

到按摩個PART, 諗住佢應該冇咩料到, 點知又唔係喎, 都算幾舒服,同正場當然冇得比, 但算OK
一路摸佢對絲襪腳一俾按, 冇耐又硬左, 問佢識唔識玩絲襪腳按摩, 佢話一般, 咁叫佢試下....
按左一陣, 唉! 下次咪搞, 一味死力... 都係用番手好D, 條野差D俾佢踩死 佢話一般人好難可以用對腳用到好似手咁靈活, 佢絲襪腳唔掂, 但對手得喎, R PAT PAT, 摸棍身, 卒棍頭都好唔錯, 仲會配合你做下戲叫下床引你, 無耐又爆

埋單 $700包TIPS

玩絲襪做愛+用手玩棍佢係一個唔錯選擇
本帖最近評分記錄
  • derrick328 體力 +10 謝謝分享。 2012-1-18 09:44
  • derrick328 威望 +10 謝謝分享。 2012-1-18 09:44
  • derrick328 金錢 +10 謝謝分享。 2012-1-18 09:44
  • 白貓兒 體力 +30 多謝分享 2012-1-17 23:54
  • 白貓兒 威望 +30 多謝分享 2012-1-17 23:54
  • 白貓兒 金錢 +30 多謝分享 2012-1-17 23:54

多謝分享!

小弟在友台看見N個絲襪樓上骨POST.包括這個.

引用:
原帖由 Tony1 於 2012-1-18 00:06 發表 小弟在友台看見N個絲襪樓上骨POST.包括這個.
呢個我只係post左係呢度

多謝分享!

都幾貴, 唔系太值得!

講符合香港OL氣質同身型係爭D
少肚腩,大腿少粗,腳唔長
但KEEP得好好,皮膚夠白波好渣又識化妝,樓上骨講質素算好好了
DUP功好過床技
係嫌70分鐘太短

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 samba 於 2012-2-11 16:25 發表 講符合香港OL氣質同身型係爭D少肚腩,大腿少粗,腳唔長但KEEP得好好,皮膚夠白波好渣又識化妝,樓上骨講質素算好好了DUP功好過床技係嫌70分鐘太短
你都食過

相關搜索目錄: 化妝

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。