推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

71 123
發新話題

[檔案] 佐 敦 骨 場 恐 怖 夜

佐 敦 骨 場 恐 怖 夜

那晚在佐敦吃完飯,腰酸背痛,想揼揼骨,但當晚又不可以太夜歸家,行經近東方棕泉的橫街,見一足浴店樓下的海報,展示出上面環境也可以喎,便上去一看。

細小屋內見出面有梳化數張,有一位尼泊爾人正在接受腳底按摩,一位中年男子引領我進入四五間房的其中一間,這些房間以鋁金屬搭建而成,上端是相通的。房內只可放一張按摩床及一矮櫃,牆上有一告示寫著: 「溫馨提示: 貴重物品,貴客自理。嚴禁色情按摩 ! 」

未幾,推門塞入了一位年紀應有四五十歲,看得出刻意扮後生的胖婦!   我望了一眼,心說: 算把啦! 都係果50分鐘揼骨姐...她笑面迎人放下了一舊花布說: 換左條褲先啦! 吓! 好似有人剛穿過脫下咁樣架! 我問: 有沒有第二條? 她便拿了另一條較好些感覺的褲子給我,我決定不除內褲勉強地穿上了。伏下讓她鬆鬆我感酸痛的腰。

很奇怪...她按得都算可以,但當她落肘咪穴位時,是幾乎成個人伏上我背,我可以感覺到她的偉大胸脯!!! 但我完全不覺得是任何VAS!!! 還在我耳邊輕問我: 想揼幾耐? 當然一PART啦! 她之後不斷游說我揼兩PART,甚至加多半PART!

我的堅決令我可以轉身,免受大胸脯施壓。誰知更恐怖的事情發生了!!!

待續....

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-28 12:40 AM 發表
那晚在佐敦吃完飯,腰酸背痛,想揼揼骨,但當晚又不可以太夜歸家,行經近東方棕泉的橫街,見一足浴店樓下的海報,展示出上面環境也可以喎,便上去一看。

細小屋內見出面有梳化數張,有一位尼泊爾正 ...
信兄請快講鬼故下集.........我最鐘意聽............

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-28 00:40 發表

細小屋內見出面有梳化數張,有一位尼泊爾人 ...
期待中.........................

期待...期待...期待...

嘩.....鬼話連篇耶..

引用:
原帖由 house 於 2007-1-27 17:34 發表
期待...期待...期待...
X 2  waiting!!!

真係好期待

回復 #1 messenger 的帖子

轉身後,我緊閉上眼睛,不想看著她而令我有遐想。她開始按得雜亂無章,按按我胸、按按我大髀、又按按我膀胱位....更用肘咪我大筋髀,亦成上半身伏在我身上,大胸脯再次向我施壓,她有意無意間掃踫我小弟弟!!! 我又怎會有反應呢!!!

之後,她坐在我身旁按我胸膊,又再欲游說我加鐘,說: 「我幫你推淋巴,好舒服架! 推吓依道、果道...」她的手指指向我腋下及髀位。她說得慶起,一陣陣刺鼻的口氣湧出來,更洒出口水花!!! 我連忙拿毛巾掩面,她卻以為毛巾阻著我,為我拉下又再說!!!! 我於是說: 「都差唔多喇! 我都要趕返屋企....」 欲站起身來,但她卻按低我說 : 「唔緊要啦! 見你咁靚仔,我送多十分鐘俾你。」「吓!.....我....我...唔駛喇 !」她將面孔再伸前說: 「平時我唔會送架 ! 不如我幫你推淋巴 ,我剩係送俾你咋 ! 」我再忍受不住她的口氣口水的襲擊,幾經辛苦才能夾硬起身,她才說: 「好啦 ! 下次記得要來找我呀! 我個號碼好易記架! 28號! 好多客都來搵我架! 」「好好好! 下次啦! 下次....」

趕快換回衣服,出去放低百二蚊,頭也不回便走人,還聽到她在後面追出來說: 「多謝晒靚仔! 下次記得搵我喇! 我係廿八號...」

直覺這裡有嘢攪的....只不過你會唔會俾佢攪!

WHAT ATERRIABLE EXPERIENCE

回復 #8 messenger 的帖子

萬二分同情你的遭遇 慶幸你能全身而回
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #15 mtr613 的帖子

咁樣玩嘢,一於BAN 佢!!!!

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-1-28 17:30 發表
既然有得送, 咪趣趣地收左佢囉 !
我諗住留番俾埋你享用

回復 #17 messenger 的帖子

話時話 佢有無除......................................................................牙呀?
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

信差兄,上得山多終遇‘苦’,絕對同情
青春無失敗

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-28 21:33 發表
話時話 佢有無除......................................................................牙呀?
唔好呀!!!!!

引用:
原帖由 oldkent 於 2007-1-28 21:35 發表
信差兄,上得山多終遇‘苦’,絕對同情
好一句 : 上得山多終遇‘苦’ 了!

今日新聞先至講香港人每年食剩 115 萬噸食物,版主,我從上述例子相信你一定是其中一個生產者。

記著,好又一餐唔好又一餐,食得唔好0徒,除非是 ( OIL FISH )油魚,太肥膩不能消化。
同一個錯誤唔好犯兩次,同一個失敗就可試好多次。

信差兄..辛苦哂 !!

信兄咁靚仔,下次個BG送BM俾你..
林 韋 辰 離 婚   呂 晶 晶 放 心 發 展
呂 晶 晶 說 : 「 我 知 佢 ( 林 韋 辰 ) 已 經 離  婚 ......... 佢 係 我 欣 賞 男 士  類 型 。 」

好彩你走得快, 吾係比人姦左就慘囉.

71 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。