推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 佐 敦 骨 場 恐 怖 夜

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-28 23:10 發表

好一句 : 上得山多終遇‘苦’ 了!
you should tell us the name to warn other brothers!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

信差兄, 請 PM 地址俾我.......等我記住.......black list 呢d地方

回復 #1 messenger 的帖子

剛看到; 深表遺憾之餘, 亦感兄之大無畏.

小弟, 已經無探險的勇氣同時間
笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

thanks to your report.

遇上以上情況, 即飲益力多三支, 然後狂奔.

我年紀少時試過數次, 還記得其中一次是在新(營) 宮,

我話突然肚子不舒服即走, 都成20年了

好彩你走得快

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-28 00:40 發表
........未幾,推門塞入了一位年紀應有四五十歲,看得出刻意扮後生的胖婦! ...
.....其實係呢個時刻,是否應該......做洬O?....起碼唔使受刑五十分鐘!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 Alleycat 於 2007-1-29 01:09 AM 發表
好彩你走得快, 吾係比人姦左就慘囉.
佢生理上冇姐, 心理上同俾人老強左都差不多咯

a really terrible experience !

引用:
原帖由 webhunter 於 2007-1-29 21:25 發表
如果佢生理上真係有比人………………, 咁心理上係未會正常返呢?

引用:
原帖由 webhunter 於 2007-1-29 21:25 發表

都要找皇后娘娘輔導吓了!

引用:
原帖由 打工2 於 2007-1-29 12:05 發表
信差兄, 請 PM 地址俾我.......等我記住.......black list 呢d地方
哦!! 你想去搵廿八?

我果晚驚慌過度
唔記得果間名了
位置應該於寧波街近廟街
等我再闖入範圍附近
再告知詳細地址

引用:
原帖由 billchan 於 2007-1-29 18:42 發表

.....其實係呢個時刻,是否應該......做洬O?....起碼唔使受刑五十分鐘!
我諗住齋揼揼
好好醜醜都無所謂嘛

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-30 00:12 發表

我諗住就腳就手
好好醜醜都無所謂嘛
幫你謄正
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

唔好提喇!

我怕我有後遺症....
聽日要快些搵位索女揼番以彌補!

以前喺旺角麗泉都試過,頭part完咗,即話有事埋單閃------

回復 #1 messenger 的帖子

你咪以為係28都係好野至得架 !!!!!

Brother!! You're the best!!!

信兄真係勁呀!!

肯為各位巴打冒險出征!!!

請受小弟一拜!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-30 00:44 發表

我怕我有後遺症....
聽日要快些搵位索女K番以彌補!
聽日當然要啦!

不過我睇,咁嚴重洁A一日補唔番謘I後日、大後日、大大後日、大大大後日、大大大大.......後日都要彌補呀!

...我地有份聽過都或多或少有少少心理和生理上鼣掉v,都要諗諗今日早囍洶u去彌補........

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

回復 #45 billchan 的帖子

哦 ! 小弟遵循標兄指引!

連續七七四十九日,每日要定時服用,一日三劑了。

請教標兄...收到某囡囡短訊見這個 ~噯~ 字,是否同~哦~?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-30 13:28 發表

請教標兄...收到某囡囡短訊見這個 ~噯~ 字,是否同~哦~?

........先恭喜信兄,因為囡囡給你短訊中有個「噯」字,喜事也!若未成入幕之賓者,收此字起碼有了八分光!

「噯」也者,感嘆聲音或帶點懊惱,或帶點痛惜,或帶點驚訝,或帶點作態否定,但由囡囡向你私人嬌哼般傳出,則肯定是欲拒還迎,似嗔實喜!怨你不夠投入,嫌你不更直接!所以,阿標斗e進言,信兄唔好再考慮足否依依「哦哦」,一於見字去馬為快!

若不從字面意思,亦可試以觸機測字之道觀之,「噯」字可拆為「口」「愛」兩字,睇虧H兄與囡囡好快有口舌之愛,B J 之樂!再者,「口」加「人一七」為「信」,有「心」入「受」為「愛」,「信」兄呢鋪好快成個人一X七般投入,入心入肺,授受成愛,指日可待!

...阿標胡言亂語,自己都唔知講乜春,萬一有洩信兄私隱,請勿見怪!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-30 13:28 發表

.
........先恭喜信兄,因為囡囡給你短訊中有個「噯」字,喜事也!若未成入幕之賓者,收到此字起碼有了八分光!

「噯」也者,感嘆聲音或帶點懊惱,或帶點痛惜,或帶點驚訝,或帶點作態否定,但由囡囡向你私人嬌哼般傳出,則肯定是欲拒還迎,似嗔實喜!怨你不夠投入,嫌你不更直接!所以,阿標斗e進言,信兄唔好再考慮是否依依「哦哦」,一於見字去馬為快!

若不從字面意思,亦可試以觸機測字之道觀之,「噯」字可拆為「口」「愛」兩字,睇虧H兄與囡囡好快有口舌之愛,B J 之樂!再者,「口」加「人一七」為「信」,有「心」入「受」為「愛」,「信」兄呢鋪好快成個人一X七般投入,入心入肺,授受成愛,指日可待!

...阿標胡言亂語,自己都唔知講乜春,萬一有洩信兄私隱,請勿見怪!

回復 #48 billchan 的帖子

標兄原來也是測字高手!!!

回覆 #49 messenger 的帖子

.....咁你有冇以行動回覆果個「噯噯」聲懭づぃr?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。