推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 好野吃不完

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 15:07 發表

Ms Small 錯在相見恨晚,早兩年實搞掂你做左我地阿嫂啦

一龍二虎三狼中,算你係最易被收服果個咯   
师付;我地放长双眼睇大哥被收服。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 15:07 發表

Ms Small 錯在相見恨晚,早兩年實搞掂你做左我地阿嫂啦

系咯。。早两年我就真系会沉左拒。。天意那时遇到既系JJ。。。。
早两年拒收服左另一个港粲。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-2-21 15:11 發表

师付;我地放长双眼睇大哥被收服。。。
此时此身就难D啦。。。我都想有个能收拾我的人。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-21 13:18 發表
已經把哈哈笑,囡囡的相貼上。
贴在那里呢。。??

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-2-21 15:01 發表

大哥你也太随便了。上床兼失身(囡囡话: "上的我床。喝的我汤,就我的人哪")。冇中出吧。。。
多谢师兄提醒。。。。。

引用:

话时话。。师傅都仲未讲二虎D野比我地知。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-21 15:46 發表

话时话。。师傅都仲未讲二虎D野比我地知。。。。

所謂二虎當然係雌老虎才夠經典

也是KMY 見過 Timway 十分經典的大戰

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-21 15:32 發表

贴在那里呢。。??
在 post #1.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 15:52 發表

所謂二虎當然係雌老虎才夠經典

也是KMY 見過 Timway 十分經典的大戰   
哦。。添威还有雌老虎。。。得闲就讲下我知啦。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-21 15:52 發表

在 post #1.
开吴到既。。。。

回復 60# 的帖子

I cannot resize the photos. The bit is too large for Xocat. !!!!

Any brother can help me ?

回復 61# 的帖子

試下用 photo resizer ,睇下得唔得 !!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-21 16:13 發表
I cannot resize the photos. The bit is too large for Xocat. !!!!

Any brother can help me ?
Outlook Express have this function.
Send an e-mail to yourself with image attachment.

獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

回復 63# 的帖子

"Outlook Express have this function.
Send an e-mail to yourself with image attachment."

Then ????????

老虎回老家佢就好得閑上黎吹水

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 14:40 發表

Miss Small 想搭程尾班車,In fact, 外面風大雨大埋個避風港是上策,最好搞個小寶寶咁就晚晚四送一湯天倫之樂地老天荒   
唔通師傅感同身受??!!..............

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-21 17:45 發表
"Outlook Express have this function.
Send an e-mail to yourself with image attachment."

Then ????????
Then you will get another image with smaller size.

Try:-
1. Windows explorer and put your cursor on the image file.
2. Right Click
3. Find "send to"
4. -> E-mail receiptant
5. Resize and send an e-mail to yourself

獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 18:19 發表
老虎回老家佢就好得閑上黎吹水  
Are you talking to me?

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-2-21 18:48 發表

唔通師傅感同身受??!!..............

那可跟海哥比較?

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-2-21 19:14 發表

Are you talking to me? h:" />

小心阿嫂突然回來查崗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 19:27 發表

小心阿嫂突然回來查崗
真害好惊

得 Lighter 兄幫忙。已把和哈哈笑囡囡 做了 mask 和 resized. 已經重新帖上。請看第一版的帖子!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-22 17:08 發表
得 Lighter 兄幫忙。已把和哈哈笑囡囡 做了 mask 和 resized. 已經重新帖上。請看第一版的帖子!
下载了一个免费的软件, PhotoCap, 给你, 可以改一下相的。。下次给你啦。。安装就可以用啦。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-22 17:31 發表

下载了一个免费的软件, PhotoCap, 给你, 可以改一下相的。。下次给你啦。。安装就可以用啦。。
Thank you very much !

that is a really good choice woooh

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。