推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

120 12345
發新話題

[建議] 條女成日系屋企飛釘(加左相)

條女成日系屋企飛釘(加左相)

條女同佢老豆,阿哥一齊住,但係佢係屋企果時就會唔戴bra。佢本身對野就好大,34F, 加上好多時都是緊身tee,所以成個胸型同2粒lin都好清楚現出來,雖然老豆,阿哥系屋企人,但系始終都男人。 我好多次都想叫佢就算系屋企都要有野打底,但系又唔知點講。

話俾佢聽,34f咁大,如果唔帶bra會好快下〔the〕

有冇相睇?睇下糸米咁凸先

引用:
原帖由 ah_b 於 2012-2-23 14:33 發表
話俾佢聽,34f咁大,如果唔帶bra會好快下〔the〕
呢個試過啦,佢話系屋企同訓果時唔戴無事wor,同埋佢D bra成日亂甘放

講下你同女d ml 野同post 下d 相, 條女覺得冇所謂,米算 lor

屋企吾戴bra 糸舒服好多 ah

引用:
原帖由 chiugor 於 2012-2-23 14:55 發表
講下你同女d ml 野同post 下d 相, 條女覺得冇所謂,米算 lor
哈? 即系點?
同佢講我會講ml野同post佢D相系呢度?

分享下你地d牲生活好過淨糸講要佢戴番個bra lah

34F夾腸仔最好...........

直接同佢講!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ak526 於 2012-2-23 15:28 發表
直接同佢講!!!!!!!!!!!
佢話系屋企無所謂wor

引用:
原帖由 chiugor 於 2012-2-23 15:05 發表
34F夾腸仔最好...........
系咖,真系好L爽咖, 呢度可以post相咩? 小弟今日第一日黎呢度唔系好識,好似呢度唔比post咖?
相啊,經驗啊以後一定陸續有來啦

條女的相,走bra飛釘

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 keewikeewi 於 2012-2-23 17:32 發表
條女的相,走bra飛釘
嘩..............好勁ah.............

嘩.......好勁.............
夾腸仔.............最好

嘩!!!很難想像師兄你晚上訓枕頭/訓心口!勁勁勁!

嘩,師兄,流晒口水!

嘩.......真鬖n勁.............

駛唔駛貢勁吖

由佢囉~ 有咁既材料唔飛釘show下至係暴殄天物!
佢有得曬波你有得曬命仲complain?!
最好師兄飛多兩張好讓在下一解單思之苦!

真係大到咁

so big....

引用:
原帖由 keewikeewi 於 2012-2-23 17:32 發表
條女的相,走bra飛釘
VERY GOOD

I want to suck her

120 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。