推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[建議] 條女成日系屋企飛釘(加左相)

本人覺得好假既相................

真係幾大波WO
仲有冇多D圖

i am so hard now

你女朋友真係正

嘩... 好大呀...

佢屋企人點頂.....

Wow so big bug

引用:
原帖由 cubic@live.hk 於 2012-2-23 23:32 發表
我女友同你差唔多 80E 平時係屋企一樣唔帶
不過佢老豆間中會出聲叫佢帶 bra
弊在佢老豆唔話佢law, 仲有個阿哥系度gar,條友30都未有女,分分鐘成日羅我條女D bra來打JJ lah

真係你女友的相?

引用:
原帖由 goldstingberg 於 2012-2-24 01:30 發表
真係你女友的相?
真係, 得個波大,樣就一般啦

引用:
原帖由 keewikeewi 於 2012-2-24 01:39 發表

真係, 得個波大,樣就一般啦
仲有無多幾張岌下

引用:
原帖由 goldstingberg 於 2012-2-24 01:41 發表

仲有無多幾張岌下
大把,不過好似唔比貼露點wor

引用:
原帖由 keewikeewi 於 2012-2-24 02:00 發表

大把,不過好似唔比貼露點wor
貼去"貼圖區" is ok~  or 熟女貼圖區

咁好料緊係要 show 下啦,

再補多一張相
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

一張點夠喉呀~^^
索性去 誰乳爭烽 到開post啦 果到任你貼呀~

師兄真幸福!!!!!!!

我條女對野真系好鬼大咖,又有籮,砌起來好鬼爽,不過佢個樣就真系一般啦,好一般。 而且個人又蠢,成日比人抽水都唔知。 好多時我覺得其實我系中意佢對野,唔系佢個人

引用:
原帖由 keewikeewi 於 2012-2-24 15:27 發表
我條女對野真系好鬼大咖,又有籮,砌起來好鬼爽,不過佢個樣就真系一般啦,好一般。 而且個人又蠢,成日比人抽水都唔知。 好多時我覺得其實我系中意佢對野,唔系佢個人
凈玩對野都夠皮啦~唔駛睇樣~haha

佢點比人抽水呀?

C兄,你女友咁好身材,幸福死!佢聽你讲话咪得囉!

引用:
原帖由 goldstingberg 於 2012-2-24 15:40 發表

凈玩對野都夠皮啦~唔駛睇樣~haha

佢點比人抽水呀?
砌佢果時都望住佢對野彈下彈下,都好少睇樣,

比人抽水D野好多,要慢慢講。 好似佢同D男仔去碌ling,班友同佢講跳幾下就可以震跌嗮D pin,佢就真系下下都去跳幾下,對野系甘彈。 班友睇到爽嗮。

得閑再講多D

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2012-2-24 15:50 發表
C兄,你女友咁好身材,幸福死!佢聽你讲话咪得囉!
有時都好聽話咖,好似我叫佢扮奶牛比我渣奶, 佢趴系度扮奶牛,真系好爽咖

你女友咁過癮既~~不如叫佢唔露樣著住泳衣影段頭繩既片放上黎睇下~

Keewi師兄,乳牛搾奶都有得玩,重想点!真係羡慕死我地!夏天去游水不得了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。