推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

44 12
發新話題

[建議] 點玩條大波妹呢? CHING比D建議

點玩條大波妹呢? CHING比D建議

又到週末,可以盡情玩條大波妹啦。 各位經驗豐富的CHING比D建議啦。條0靚妹中意玩角色扮演。遲D可以做翻個report

之前果2個post有相,有興趣就去睇啦,呢個就唔po相啦

相關搜索目錄: 角色扮演

同佢返深圳東門買下超淫底衫褲(網衣,吊帶,v字衣)再返酒店玩
又可以上k房唱k時換上(記往影番兩張比我]睇)

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-2-26 11:24 發表
同佢返深圳東門買下超淫底衫褲(網衣,吊帶,v字衣)再返酒店玩
又可以上k房唱k時換上(記往影番兩張比我懐睇)
呢D超淫底衫服都買落唔少咖
上K房呢個激啊,好提議

相關搜索目錄: 酒店

有件系露lin頭,同露個西,唔使剝就吊得

引用:
原帖由 keewikeewi 於 2012-2-26 11:27 發表

呢D超淫底衫服都買落唔少咖
上K房呢個激啊,好提議
記往留意k房有無cctv
深圳k房好齱A起嗎小人

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-2-26 11:33 發表

記往留意k房有無cctv
深圳k房好鱓,起嗎小人鱓
嗯,安全起見,再考慮考慮

引用:
原帖由 keewikeewi 於 2012-2-26 11:29 發表
有件系露lin頭,同露個西,唔使剝就吊得
有無買網衣?

角色扮演,上次扮乳牛好玩嘛?

車震,口爆如何呢?

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-2-26 11:35 發表

有無買網衣?
好似無,不過黑紗同白紗 see through就有

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-2-26 11:38 發表
角色扮演,上次扮乳牛好玩嘛?
幾過癮啊,叫佢趴系度,比我渣奶,仲要系個房度到處趴。不過後來一時激動拉個lin頭太大力,比佢媽差一輪,唔肯比我玩,頂

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2012-2-26 11:49 發表
車震,口爆如何呢?
車震試過,都口爆過

師兄經驗豐富,!

同佢玩蒙眼扮比人姦...

夾腸腸啦 我都睇到硬晒喇.........

梓枙

蜉炵俙陝sir肮湮疏悝汜藤疑俙徽ㄐ

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-2-26 12:44 發表
同佢玩蒙眼扮比人姦...
呢個好啊,可以試下

引用:
原帖由 kkivy 於 2012-2-26 22:44 發表

試下學下我咁,着sexy D行下好多"姐姐仔"嘅
大厦,晌D麻甩佬面前行唻行去,佢地實當佢
係姐姐仔,咁樣夠唔夠刺激??
多謝Ivy姐,可唔可以講得詳細D啊?

Keewi師兄,過左周未,同大波女友点玩呀?

Keewi師兄,周未同大波女友点玩呀?

呢次唔玩對波,變左玩個籮。叫佢上身著緊身tee,下身做t-back系屋企行來行去。睇到興hup hup就直接吊佢,唔除衫唔除t-back。都幾過癮咖。
影左幾張t-back相。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

建议呢位巴打一定要用狗仔式,然后叫你条大奶牛囡囡趴响窗口度爆插,最好就搞埋内射中出(有没有试过)里面射一半,出面个西口射一半。

T-back with mini-skirt and go out for shopping

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。