推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

隨想

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-22 02:37 AM 發表
人心叵測!!.....
唔係既!你又唔好諗得佢個智慧咁高!求其搵個籍口姐!

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-9 02:56 AM 發表
過褶s版, 好多以前見到, 進一步深化.
顛鵀A顛, 溝女鴽顝騆v, 扮龜鵀A縮幾吋.
我明白各取所需儮D理, 但做人唔係應該有番少少廉恥架咩???
...
←又眼光光!

引用:
原帖由 brasco 於 2006-10-4 03:29 AM 發表
掉唔番轉頭儭, 就唔好做!!....
↓佢得架喎!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-3 03:11 AM 發表

又留個位俾大家對號入座!!.....
邊個叫我呀?!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-8 01:59 AM 發表
曾幾何時, 呢到係我唯一尋找快樂鵀a方,
但時移世易, 此情不再,
鰫O到有過好多朋友, 亦失去過唔少,
有人會覺得我係攪事者, 認大哥, 橫行無忌, 冇勇冇謀,
但一句說話, "我無悔!!"
你諗真齱I

好似唔止架喎!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-11 03:30 AM 發表

....你補充啦咁叻!!....
我同你改鱄虓s版架!

不過驚俾你鬧到狗血淋頭....所以唔post啦!

唔好嬲!最多我請你食飯仔!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-13 02:03 AM 發表

....你post, 我請你食飯仔!!....
唔啦! 我自已寫完都覺得過髐鶡魽I

握握手、做個好朋友!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-14 01:14 AM 發表

我要睇呀))))))))))))))))))))))))))
乖! 唔好喊!

你大個仔啦! 好應該自已試鴽麍[咩!

祝你身體健康 ,日日都開開心心 ,早躞捄f個好男仔....鴙曮Y!....係女仔至琚I

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。