推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

81 1234
發新話題

[原創] 哈哈笑之逐個嘴

哈哈笑之逐個嘴

是晚4狼強攻哈哈笑,靓靓媽咪又特批比我帶咗支Glenmorangie上房,甘就玩盡佢啦!!!!!

食飯媽咪帶咗个囡囡落尼..好熟面口,原來就上次坐過我..甘都唔記得...真係...

上房叫先帶2,5,8好快手就揀咗2件..加埋食飯果件,夠玩啦....

根哥又叫三件..九點..見媽咪仲係到走來走去,囡多客少..

我心都疼晒...同佢講..拾點鐘有囡仲未坐台..帶比我坐啦....

醇酒美人..三條囡點安排呢...我又要單挑...

甘啦..又靓又大波果個就叫佢係后面攬住我..我背脊顶住兩个大包..

不住叫4個5....5个6..輸咗就飲啖酒........赢咗就另轉头嘴一啖...真過癮...

飲到差唔多la...有D囡就走出去跳舞,點解有个肥仔抱住條囡...

係到fing尼fing去,好似玩雜技...睇真,原來春狼同佢條囡係到floor show....

甘我緊係出去博大霧啦...跳跳吓..見有條囡好high..嘴佢啦...

點知..佢係甘同我車...車咗一輪..走佢嘴第二个..又得...

甘就逐个嘴啦...最后...我叫春狼企係出便睇住...

我就一個一個甘嘴...唉..甘都比我嘴咗八个...

香港就黎選特首la...仲係到醉生夢死!!!!

相關搜索目錄: 跳舞

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 10:12 發表
是晚4狼強攻哈哈笑,靓靓媽咪又特批比我帶咗支Glenmorangie上房,甘就玩盡佢啦!!!!!

食飯媽咪帶咗个囡囡落尼..好熟面口,原來就上次坐過我..甘都唔記得...真係...

上房 ...
柴爺厲害
一晚連咀八件 ,還有二個真空都給你做安檢
連DJ小費你都要發雙倍工資
我就只能咀一個 !世界就系唔公平!

睇落,真系要把情意結解開,從CP扒房走出來,跟柴爺及眾狼哈哈笑啦!

回復 1# 的帖子

嘩,羨慕死人囉 !!! 好有韋小寶feel !!

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 10:12 發表

上房 ...
柴爷此间乐不思饭堂啦。。连D哥都心郁郁话要弃扒房来哈哈笑。。。
不过好似大根哥就吴系甘HAPPY喔。。。

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2012-3-21 07:43 PM 發表

柴爺厲害
一晚連咀八件 ,還有二個真空都給你做安檢
連DJ小費你都要發雙倍工資
我就只能咀一個 !世界就系唔公平!
你攬一件舞后就夠啦...我周圍啄有鬼用咩!!!

引用:
原帖由 drm 於 2012-3-21 07:45 PM 發表
睇落,真系要把情意結解開,從CP扒房走出來,跟柴爺及眾狼哈哈笑啦!
深圳好多人都怕...唔知點解?

引用:
原帖由 markLee 於 2012-3-21 07:49 PM 發表
嘩,羨慕死人囉 !!! 好有韋小寶feel !!
2舊水叫條囡攬一晚..又有得嘴..抵到爛!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 11:02 發表

深圳好多人都怕...唔知點解?
怕靓女多得挤咯。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-21 07:59 PM 發表

柴爷此间乐不思饭堂啦。。连D哥都心郁郁话要弃扒房来哈哈笑。。。
不过好似大根哥就吴系甘HAPPY喔。。。
大根哥話...令我見識到哈哈笑....我覺得真係唔錯....

佢不知幾High..我地埋咗單..佢都唔肯走...要媽咪再送半打啤酒....

唔斷片不罷休

相關搜索目錄: 啤酒

下星期就放监了,预埋我
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2012-3-21 08:16 PM 發表
下星期就放监了,预埋我
welcome.....

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 11:05 發表

2舊水叫條囡攬一晚..又有得嘴..抵到爛!!!
觉得哈哈笑大部分女都肯咀。。有无问下靓妈咪系咪培训项目呢。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-22 10:59 發表 柴爷此间乐不思饭堂啦。。连D哥都心郁郁话要弃扒房来哈哈笑。。。 不过好似大根哥就吴系甘HAPPY喔。。。
大根哥话下次叫埋佢,最多冲关罗。

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2012-3-22 11:39 發表

大根哥话下次叫埋佢,最多冲关罗。
甘就系中意去哈哈笑玩啦。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-21 08:24 PM 發表

觉得哈哈笑大部分女都肯咀。。有无问下靓妈咪系咪培训项目呢。。。
因為2,5,8係哈哈笑多...D囡唔係晚晚有台坐...所以都几就手..博多D熟客嘛!!!!

有個米7靓囡講明唔出街...但係可以車車車!!!

引用:

上房 ...
甘你地想溝邊個哈哈笑.....
單聲好喎....費時誤中副車喔....

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 11:42 發表
因為2,5,8係哈哈笑多...D囡唔係晚晚有台坐...所以都几就手..博多D熟客嘛!!!!

有個米7靓囡講明唔出街...但係可以車車車!!!
两旧水又抽水又車車車。。真系好抵啊。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-21 09:26 PM 發表

甘你地想溝邊個哈哈笑.....
單聲好喎....費時誤中副車喔....
根哥..你要溝邊條囡..除便...我無目標...

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 12:38 發表

根哥..你要溝邊條囡..除便...我無目標...
好似...係....柴爺...你變左d囡0既目標喎...

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-22 12:45 發表

D 女女都想比柴爷擒。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-21 09:45 PM 發表

要請你食飯先得...

明晚一齊冲关,得唔得?..你又話要溝囡?

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 12:52 發表

要請你食飯先得...

明晚一齊冲关,得唔得?..你又話要溝囡?
溝鬼溝馬咩.....
我一个月才可以去一次.......
甘耐.....金魚->木魚->死魚....

回復 16# 的帖子

"有個米7靓囡講明唔出街...但係可以車車車!!!"  

柴爷抢左我件河南模特靓女! :'(

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-22 01:27 AM 發表
"有個米7靓囡講明唔出街...但係可以車車車!!!"  

柴爷抢左我件河南模特靓女! :'(
7少D女我都搶倒...有無人信啊?

81 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。