推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 哈哈笑之逐個嘴

快点出来喇!唔好被光头佬吊你迟到!

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 16:43 發表

7少D女我都搶倒...有無人信啊?
七公有才。。柴爷有水。。女女两个都中意。。。

回復 25# 的帖子

柴爷,你今次好猛哦!上次見你玩得好斯文。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 10:12 發表
是晚4狼強攻哈哈笑,靓靓媽咪又特批比我帶咗支Glenmorangie上房,甘就玩盡佢啦!!!!!

食飯媽咪帶咗个囡囡落尼..好熟面口,原來就上次坐過我..甘都唔記得...真係...

上房 ...

哈 ... 咁正

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 11:05 發表

2舊水叫條囡攬一晚..又有得嘴..抵到爛!!!

嘴完唔搞好辛苦

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-3-22 04:12 AM 發表
柴爷,你今次好猛哦!上次見你玩得好斯文。
超哥係到...我点敢亂黎啊!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-22 05:49 AM 發表

嘴完唔搞好辛苦  
嘴完八个...飽到上心口.....

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 21:51 發表

嘴完八个...飽到上心口.....

係咪好似肥七咁嘴?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-22 23:11 發表

係咪好似肥七咁嘴?  
睇下今晚你是否这样咀!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-23 12:12 發表

睇下今晚你是否这样咀!
师傅无你甘随便既。。。系又咀吴系又咀。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-23 12:38 發表

师傅无你甘随便既。。。系又咀吴系又咀。。。

海哥真係正義既朋友

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-23 13:15 發表

海哥真係正義既朋友   
唐英年身边都有很多正義既朋友,就是他们害死这个官仔!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-23 13:45 發表

為佢好 .... 做了CE 點溝女 ?

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-22 21:51 發表 嘴完八个...飽到上心口.....
柴狼强咀哈哈笑

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2012-3-24 04:56 AM 發表

柴狼强咀哈哈笑1951713
乜甘大整古啊!!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-24 20:13 發表

乜甘大整古啊!!!!

柴爺呢招係餓虎擒羊

OMG!!!!! Glenmorangie!!!! 正!12年?

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2012-3-24 19:56 發表
柴狼强咀哈哈笑
能看到柴爷的狼相。。和女女的挣扎与无助。。。。。

几头恶狼移师哈哈笑不知有多少“笑绵羊”要遭揉掄啦。。。罪过。。罪过。。真不该提哈哈笑啊。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-25 07:34 PM 發表

能看到柴爷的狼相。。和女女的挣扎与无助。。。。。

几头恶狼移师哈哈笑不知有多少“笑绵羊”要遭揉掄啦。。。罪过。。罪过。。真不该提哈 ...
尋晚再叫你話挣扎与无助之女...佢飛撲在我懷中..說..

我可以介紹多一个姊妹给你揉掄嗎??

我說..不要了..今晚揉掄兩个己夠...

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-26 11:12 發表

尋晚再叫你話挣扎与无助之女...佢飛撲在我懷中..說..

我可以介紹多一个姊妹给你揉掄嗎??

我說..不要了..今晚揉掄兩个己夠...
知道笑绵羊不是表面的纯良我都不用再替她们担心啦。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-26 11:34 發表

知道笑绵羊不是表面的纯良我都不用再提她们担心啦。。。

哈哈笑都有狐狸奶賣

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-23 13:45 發表

佢同班大孖沙俾上面銑鑊金既就真!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-26 12:06 發表

哈哈笑都有狐狸奶賣   
啊。。师傅都好留意播。。有无揸下呀。。。 。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-26 12:42 發表

啊。。师傅都好留意播。。有无揸下呀。。。 。。

連肉連皮連骨都吞左

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-26 13:10 發表

連肉連皮連骨都吞左  
师傅条囡话如果他上囡囡家才给他卜!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。